Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GLCNNN güle güle giy kız kocacıgına bunları

anam veriyoruz dolu para verip alıyoruzda bunları kaç dk üstümzde tutacaklar merak ediyorum :roflol:

ay hanımefendi çizgimden kaydımmı ne:jeyyar::

komsu yapam ayıp etttın cnm:jeyyar:

GULCIN ı gunlerde kullan cnm yenı kk unıformalarını:roflol:

barbeko h geldın tanısalım
ben böcuk 21,90 yaşım bekarım okadr yarısmacılara basarılar dılemem ben kazancam

anam veriyoruz dolu para verip alıyoruzda bunları kaç dk üstümzde tutacaklar merak ediyorum :roflol:

töbe bısmıllah
ben gıdem en ıyısı yoksm bışiler olıyy-tatlicadiarzu
-

AY YA KIZLA RBENM TRH YAKLASTIGI ICINMI BILMIYORUM AMA PZTESI DERKEN CUMA GELIYOR YA BUNE YAAAsenağlama

Burcuuu yaptınmı köstewbeğii

kümbet pastam hazır ve buzdolbında soğumaktadırrrcokacimcoook

he vllahi bende aynı şeyi merak ediyorummm:roflol:

kızz pınar bende sana koptum cnm alan ben değil glccnn nikli arkşımızdı bu arada buketcim saol öteki sayfadada yazdım fıstık gibisin Şeniz buranın hatunları çok güzel :jeyyar:

Kızlar yani muhtemelen buraya fotosunu koyan herkese unutcaksınız ama ben karabasan gibi rüyanıza girecem her sayfaya koydum nerdeyse kusura bakmayın Şeniz

yok kız yaptık nişanıda hihoyyythihoyyythihoyyyt

ay pardon cnm kaçırmışım orasını allah tamamını erdirsin benimde 9 mayısda nişanım var allahın izniyle bu siteyide söz bohçası araştırması yaparken keşfetmiştim.malum şimdide çeyiz derdi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…