- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
azeylya55 çok güzelmiş aldıkların güle güle kullan güzelim gene scafferr grdüm ben bi pembesi olanı bulmadım hiç şansım yookk
Ayyy Azelyaa süper gözüküolarr ne kadar şık olmuşş böyleeee iyi kombinlemişsinn
Ne zamandır ekleyip paylaşmak istiyordum bunları sizlerle..
Türk Kadının Görevleri
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.
Mevcudiyetinin yegâne temeli budur.
Kocan en kıymetli hazinendir.
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.
Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen, vazifeye
atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.
Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.
Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey asil Türk kadını!
İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.
Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.
İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır
biri yollamış bana da evlencem ya töbe töbe:roflol:
blackqueen benım ekledıklerımı görmedın herhal:dilcikar:
azelya süper nan bunlarr:asigim: yemek takımın cok şık benımm beeğndığıme benzıo benımde sımdık yuvarlak var kare alsam mı ddım ama vazgectım geen yuvarlak alcam ı gunlerde kullan
hayalet tuzluk benımde var sıyah beyaz
bıde bısey dıycem o gunluk takımı ben yakından gördum soylu avm de ama beğenmedım neden mı tabaklar kalın porselen deıldı kasık catalların saplarındakı desenler kalkmış ve cok ınceydı kusra bakma cnm yanı sen beğendıysen sorun tabıkı yok kırılmadın demı ama gorunusu süper
azelya süper nan bunlarr:asigim: yemek takımın cok şık benımm beeğndığıme benzıo benımde sımdık yuvarlak var kare alsam mı ddım ama vazgectım geen yuvarlak alcam ı gunlerde kullan
hayalet tuzluk benımde var sıyah beyaz
bıde bısey dıycem o gunluk takımı ben yakından gördum soylu avm de ama beğenmedım neden mı tabaklar kalın porselen deıldı kasık catalların saplarındakı desenler kalkmış ve cok ınceydı kusra bakma cnm yanı sen beğendıysen sorun tabıkı yok kırılmadın demı ama gorunusu süper
hayatım çok hoşmuş ya haha
AZELYA çok gzl cnm peçeten takımın herşeyin...ya o suplalardan bende isitiyorum
ARKADAŞLAR EĞER O SUPLALARDAN TANESİ 5 YTL BULURSANIZ BEN SİZE PARASINI YOLLAYIMDA BANA ALIN LÜTFEN ÇOK İSTİYORUM GEZMEDİĞİM YER KALMADI BURDA ÇOK PAHALI :çok üzgünüm:
azelyacım walla hepsı bırbırınden gusel
ay delı olcam bır turlu tanşaş katologu acılmıyo
AZELYA COK GUZELLER YA BEN SORDUMTANESI 8 YTL Dİ 5 YTLYE NERDEN BULDUN BENDE ISTIYOMMM
HAYATIM KIM YAZDIYSA ONU NE DOGRU SÖLEMISSS kaydirigubbakcemile
bu da benim nehir çatal-kaşık takımım :) çeyizimin en sevdiğim parçası, çok seviyorum bu modeli hem sade hem şık geliyo bana:asigim: bu arada resim sap tarafından çekildiği için sapı fazla uzun görünmüş ama öyle değil :))
lepicim yok deneme yaptım pazar günü bir türlü takamadım ama bu pazar deneyeceğim artık tekniğini öğrendim kaydirigubbakcemile3
Kızlar geçenlerde mutfak halımı eklemiştim. Benim beğendiğim bir model vardı onuda getirmişler. Şimdi karar veremiyorum. Mutfak duvar kalebodurlarım küçük açık kahverengi yer koyu kahverengi. sizce hangisi daha güzel olur ?
KOMŞU KARACADA DA çok hoş modeller var jumboda marka işte ne dicen.ama pahalı baya
ben hisardan aldım 2 sene önce 800 ödedim ahanda resmi bu içime oturdu resmen
Bunlarda bennimkiler kızlar eklememiştim daha önce .
bu benımkısı
sımdık beğendıklerımıde koycam
buda gunluk yemek takımım
aYY sevindim siz böyle diinceSağolun kıslar.
Bu arada böcüküm ne kırılcam kız her aldığımızada bayıldım demicez dime :roflol: Ben çatalına bıçağına bakmadımki hem kare oluşu hem deseni hoşuma gitti.Yanına belki ilave çatal bıçak alırım günlük.
Kızlar ben bu suplaları 1milyoncukcu mağazada buldumnaniknanik şaka gibi geldi bulduğumda.Aynısı paşabahçede 11liraydı.İsteyen olursa alır yollarım gerçekten.Maksat işiniz görülsün.Doresi ve kırmızısı da vardı.
evet yavrum tıpa tıpı aynısı
benim çatal bıçağım şu pek pahalı bişey değil(pahalı değil dediğime bakma essede f,iyatı gördüm şok oldum ben indirimden aldım:)) ama modele de uyuyordu aldım
uyuyomu sizcede?
bu benım ortaokulda ıken örduğum masa örtum bıde hazır alcam bı tanede mutfak takımı ıcınde var
ya ceyız serme ayrı bişey ceyiz goturme ayrı yani bizde öyle
biz ceyızı serdık annemın evıne gelenler baktı eksıkl hedıyelerımı getırdı
ceyiz götürmede kendı yenı evıme esylarım gıdecek işte
buda gelen su bardaklarım mesela hediye
bunları koymustum ama dığper topıce gtmıs gerı koyam dedım hemde sımardım
bohcam
buda kaynanam ıcın
LEPİ burda cokb ellı olmuyor
ama pazar gıdecekya ozaman cekerım
bunuda eklıyorum ama bizde baya para verdık bizimkide saten pamuklu
pikesi felan karbatmalı
tatlım ekliyorum senin için tekrardan bak tabakların içindeki susamlı ekmekleri ben yaptım kuzucuğum... yerimseniben siikon kek kalıbıyla... masada benim eserim bu arada
buketçim bende heycanla bekliyorummmmm reminidelikafadulden
ohh içimin yağları erıdı:roflol: anam korkuyom bseyı beğenmedım dedım basıma gelmeyen kalmadı ondan tırstım yane-tatlicadiarzu-
nan nasıl bakmadın bıdaha bak ozmn gacı
allahım mutlu gunlerde kullanmamızı nasıp etsın:Saruboceq:
blackqueen benım ekledıklerımı görmedın herhal:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?