Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

AZELYA COK GUZELLER YA BEN SORDUMTANESI 8 YTL Dı 5 YTLYE NERDEN BULDUN BENDE ISTIYOMMM
HAYATIM
KIM YAZDIYSA ONU NE DOGRU SÖLEMISSS kaydirigubbakcemile

azeylya55 çok güzelmiş aldıkların güle güle kullan güzelim gene scafferr grdüm ben bi pembesi olanı bulmadım hiç şansım yookk

Ayyy Azelyaa süper gözüküolarr ne kadar şık olmuşş böyleeee iyi kombinlemişsinn

Teşekkür ederim kıslar a.s. blackquenn az önce senin için tekrar baktım hızlıala ama pembesi yok orda da :1no2:

Ne zamandır ekleyip paylaşmak istiyordum bunları sizlerle..

oyy çok güzellerdii ya bende o suplalardan istiom ne kaa hoş duruo benim yemek takımımda aynı böle gümüşlüü

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

blackqueen benım ekledıklerımı görmedın herhal:dilcikar:

ben gördüm şöle tarif ediim böcek günlük yemektakımı die süper bi takım almış delikafadulden

Böcük yaa benim bildiğim porselenin incesi makbuldur kuşum, yanlış biliosam düzeltin kızlar

AZELYA çok gzl cnm peçeten takımın herşeyin...ya o suplalardan bende isitiyorum

ARKADAŞLAR EĞER O SUPLALARDAN TANESİ 5 YTL BULURSANIZ BEN SİZE PARASINI YOLLAYIMDA BANA ALIN LÜTFEN ÇOK İSTİYORUM GEZMEDİĞİM YER KALMADI BURDA ÇOK PAHALI :çok üzgünüm:[/QUOTE]

İstanbulda var heryerde aslında tobi sen nerdesin kii canım :uhm: :uhm:

Azelyaaaaa ya bu suplalar çok güzellll bir türlü bulamadımm iyi günlerde kullan canım

azelyacım walla hepsı bırbırınden gusel

ay delı olcam bır turlu tanşaş katologu acılmıyo

AZELYA COK GUZELLER YA BEN SORDUMTANESI 8 YTL Dİ 5 YTLYE NERDEN BULDUN BENDE ISTIYOMMM
HAYATIM
KIM YAZDIYSA ONU NE DOGRU SÖLEMISSS kaydirigubbakcemile

aYY sevindim siz böyle diince Sağolun kıslar.
Bu arada böcüküm ne kırılcam kız her aldığımızada bayıldım demicez dime :roflol: Ben çatalına bıçağına bakmadımki hem kare oluşu hem deseni hoşuma gitti.Yanına belki ilave çatal bıçak alırım günlük.
Kızlar ben bu suplaları 1milyoncukcu mağazada buldumnaniknanik şaka gibi geldi bulduğumda.Aynısı paşabahçede 11liraydı.İsteyen olursa alır yollarım gerçekten.Maksat işiniz görülsün.Doresi ve kırmızısı da vardı.

komşu artı dantellerımı demıyon heç:mymeka:

pashmına bende öle sevdığım ıcın galıba bu takımları beğenmedım ama kırılmaz ıns azelya cunku ben buu fıkrımı belırttığım ıcın cok tepkı aldım

güle güle kullan güzelim

bence üstteki daha hoş daireler falan daha modern olur diye düşünüyorum

KOMŞU KARACADA DA çok hoş modeller var jumboda marka işte ne dicen.ama pahalı baya
ben hisardan aldım 2 sene önce 800 ödedim ahanda resmi bu içime oturdu resmen

çok güzelmiş güle güle kullan buketcim a.s.

Bunlarda bennimkiler kızlar eklememiştim daha önce .

güle güle kullan cnm a.s.

bu benımkısı
sımdık beğendıklerımıde koycam

buda gunluk yemek takımım

:lepi:

ohh içimin yağları erıdı:roflol: anam korkuyom bseyı beğenmedım dedım basıma gelmeyen kalmadı ondan tırstım yane-tatlicadiarzu-
nan nasıl bakmadın bıdaha bak ozmn gacı

allahım mutlu gunlerde kullanmamızı nasıp etsın:Saruboceq:

güle güle kullan bencede uymuş

bu benım ortaokulda ıken örduğum masa örtum bıde hazır alcam bı tanede mutfak takımı ıcınde var

marifetli kız ne olcak hihoyyyt

ohhh herkese hediye bana yok ne şansızım ben ya güle güle kullan cicim

bunları koymustum ama dığper topıce gtmıs gerı koyam dedım hemde sımardım

buda kaynanam ıcın

güle güle kullan güzelim böcükcümm sen ne kadar marifetlisin seni alan yaşadı kaynanıyı düşünüyorsun o da şimdi bana yemeni örüyor ya da iğne oyası adı neyse ben pek bilmemde elinde dedim lazım değil o da diorki gelen misafirlerine verirsin bu arada bütün resimler 10 numara cnm :lepi:

LEPİ burda cokb ellı olmuyor
ama pazar gıdecekya ozaman cekerım
bunuda eklıyorum ama bizde baya para verdık bizimkide saten pamuklu

pikesi felan karbatmalı

güle güle kullan güzelim

offf bee sofrayaa bakkk harikasın burcişşşş :lepi: Şeniz
kızlar aradan kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın hepiniz aldıklarınızı güzel günlerde kullanın şükür bütün sayfalar bittiii kaydirigubbakcemile2

azelya canım sayfa çoğalmasın diye alıntı yapmadım çokk güzeller özellikle kendi yaptığın peçete yüzüğüne bayıldım bende yapcam aklımda ama hala girişimde bulunamadım

Amin canım..Nan bakmadım derken, hani desene renge aşık oldum, gözüm çatalı bıçağı görmedi :roflol: Ben kırılmam asla bak bana yorum yaparken yerden yere vurabülüüsüün :roflol:

bktbb, parpalm, ve _HaYaTiM_ a.s.Şeniz

blackqueen benım ekledıklerımı görmedın herhal:dilcikar:

böcüğümmm nasıl görmem bak hepsini koydummm bidenem bnm Şeniz tekrar güle güle kullan marifetli kız seni kızlar annem şokun reklam kataloğunu getirmiş Wok tava var 9,90 almak isteyen varsa bir uğrasın hemde küçük falan da değil haberiniz olsun kızlar bende yarın kalmışsa alırım

BLACK bacım cok mersı cnm o senın guzellığın hem sen al kaynanandan onu ben alırım senden:roflol:

burcu senın herf yarısıyo hee hasn by ızlıyom suan tam sen gıbı koymuş kasıkları:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…