Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız farklı modelidime var hadi be gülüm ya koyda bakiimmm hemen alıver aynı renk gri olsun benimkide takım gri sanırım en ii o olur bak esmyde sitiyo yollayı veririz ikimzde paraları hemen:lepi:

Tamam o zaman.Ben ayın 10unda maaş alıcam ama.O zaman yollasam olur mu?

öyle deme cnm bende 2010 gelse diye bekliyorum sen ertelemeyi düşünüyorsun bizimde borçlar bitsinde hayırlısı aklında varmı beyaz eşya konusunda fikirlerin peki

bak mesela demin kayboldum ya bir ara şu pastayı yaptım geldim netten buldum bende tarifini kaydirigubbakcemile3
denek yapıcan demek adamı ayy bir şey olmasa barii:roflol::roflol::roflol:

Tamam o zaman.Ben ayın 10unda maaş alıcam ama.O zaman yollasam olur mu?

valla bana uyar olur yaniii

ama ya kalmazsa...eğer varsa tanıdık falansa ayırt ben hemen paranı yatırayım al...kişiye söle mesela ben akşama getircem paranı de sabahdan atıyorum ben sana öğlen yatırıyım al..hani uzakmı nere bilmyiorum gerçi

ama sana sıkıntı olcak bi yerdeyse o zamana falan gidiceksen eğer beklerim cnm sana sıkıntı olmasın yanii...
ESMY azelya alırım diyo bak sende fikrini söylede ona göre bişi yapalım

öyle deme cnm bende 2010 gelse diye bekliyorum sen ertelemeyi düşünüyorsun bizimde borçlar bitsinde hayırlısı aklında varmı beyaz eşya konusunda fikirlerin peki

var canım ya aslında belirledik ama benim içime sinmeyen seyler var, boschtan alıcaz ve celik olacak (umarım yani). ama bulasık makınasını avrupa olandan, fırını multıfonksıyon, camasır makınasınıda 7 kg istiyorumda bunları nısanlıma kabul ettirmem lazım oncelikle. cunku o turkıye uretımı bulasık, 6 kg camasır ve mulltı fonksıyon olmayan fırın diye dusunuyor.

azelyacım ya dogtasta hangı modeli sordunuz?

bak mesela demin kayboldum ya bir ara şu pastayı yaptım geldim netten buldum bende tarifini kaydirigubbakcemile3

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudelikafadulden

ay sen beni delirtcenmiii kız bu ne nasıl bişi bu aman allahm nasıl yaptın bunu tarif ver bana çabuk aşkım gelcek ona yapcam hadi hadi hadi bu görünümü nasıl verdin aaaaaa cıktımmm haaacokacimcoook

Uzak değil tatlım.İşyerinde öğlenleri 3 saat iznim oluyor benim.Yani hergün alabilme şansım var.Bir de sen kaç tane istiyorsun?

canım scarlet modelini sorduk biz.Snow modeli de yeni çıkmış ama onun fiyatını bilmiyorum.

burcişşşşşş zaten karnım aç öff bee içinde ne varki kremşanti+hindistan cevizimiki cokacimcoook

MALZEMELER:
4 yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
Yarım paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
KREMASI İÇİN:
1 litre süt
5 yemek kaşığı şeker
5 yemek kaşığı mısır nişastası
5 yemek kaşığı hindistancevizi

YAPILIŞI:
Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çok iyi çırpıyoruz.
Kuru malzemeleri elekten geçirerek ilave ediyoruz.
Tahta kaşık kulllanarak hafiften malzemeler özleşene kadar karıştırıyoruz.
26 cm lik yağlanmış kelepçeli kalıba hamuru boşaltıp 150 dereceli fırında pişiriyoruz.
Bu arada süt, nişasta ve şekeri sürekli karıştırarak bir-iki taşım kaynayana kadar pişiriyoruz. Ilıyınca içine hindistancevizini katıyoruz.
Pişen keki ortadan ikiye kesiyoruz. Kalıpla aynı çapa sahip çukur bir kaseye kestiğimiz üst katı oturtuyoruz, elimizle yerleşmesini sağlıyoruz.
Ortaya kremayı doldurup ikinca kat kekide üzerine oturtuyoruz. Varsa kalan fazlalıkları bıçakla kesip çıkartıyoruz.
Üzerini streç filmle örtüp muhakkak bir gece buzdolabında bekletiyoruz.
Servis edeceğimiz zaman ters çevirip dilimliyoruz.

canım tarifi bu kuzucuğum....

azelyacım kaç tanesi ii olurki sen kaçtane aldın mesela..10 tane düşündüm ben ama barttımmıki

Burcu bu çok güzel görünüyor yaa! ıçinde şeker olan herşeyi keyifle yapar ve yerim. Nerde buldun tarifini kolay bişeymi?

tamam geldım tobi
azelya ben gumusolandan 6 tane nemzan gıdebılrısen cıkarırım hesabına
samsundaymıssın ama nasıl gelcekonlar bısıy olurmu
buarad burcu kız o keın adıne bızde yapak

birde bu modeli var kızlar.

bunuda deniycem en yakın zamanda bu dahada basit çünkü hazır pastadan yapılıyor tarfde şöyle..
Malzemeler:

- 2 adet Ülker çilekli rulo pasta
- 1 lt. süt
- 5 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı hindistancevizi
- 1 adet şekerli vanilin

Yapılışı: Rulo pastaların ikisi de 1 cm kalınlığında dilimlenerek, iç kısmı streçlenmiş büyük bir kasenin tüm iç yüzeyine, aralarında en az boşluk kalacak şekilde dizilir. Kasenin en üst kenarına kadar dizme işlemine devam edilir. Ayrı bir tencere içerisinde diğer tüm malzemeler, koyu kıvamlı bir puding olacak şekilde, devamlı karıştırılarak pişirilir. Pişen puding, içine kek döşenmiş kasenin içerisine dökülerek, kalan kek dilimleri de üzerine yerleştirilir ve üzerine biraz bastırılarak malzemelerin iyice kaynaşması sağlanır. Soğuduktan sonra 2-3 saat da buzdolabında beklerse pasta servise hazırdır.

scarlet modelini bende begenmıstım ınternetten canım. bısey sorcam sen onun gardrobunu inceledinmi, exclusıve modelindeki(7 milyar olan model varya) gibimi gardrop, pantolonlar ıcın falan dısarı dogru cekılebilen askılar falan varmı ondada

Burcu bu çok güzel görünüyor yaa! İçinde şeker olan herşeyi keyifle yapar ve yerim. Nerde buldun tarifini kolay bişeymi?

tamam geldım tobi

ben 10 tane aldım :roflol: 8 yeter dediler ama yuvarlak hesap yaptım.

Burcuösge muhteşem görünüyor pastan cokacimcoook

cnım nette aratın çıkıyor kümbet pasta adı yerimseniben ben b gün tesadüf eseri buldum ve denedim hemencecik. şu an dolapta bekliyor.

tamam geldım tobi

Ben o zaman yatırdığınız gün gider alırım.Eve gelir paketlerim ayrı ayrı..Adreslerinizi yazarsınız bana.ya da alırım suplaları direk kargoya giderim, orda paket yaptırırım.Aldığım gün yollarım.Ama size güvence vermem lazım, yoksa huzursuz olurum..Kimlik numaramı versem olarmı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…