kız farklı modelidime var hadi be gülüm ya koyda bakiimmm hemen alıver aynı renk gri olsun benimkide takım gri sanırım en ii o olur bak esmyde sitiyo yollayı veririz ikimzde paraları hemen:lepi:
bilmiyorum ya bende napıcamı, su beyaz esya bari hallolsaydı daha onuda halledemedik off ya!
aslında ben dogtastan begendim bir iki model ama bilmiyorum, tabi bedendigim sadece yatak odası ve oturma odası. tv unitesiyle ilgili kafamda bisey yok, salon ve koltuklar derseniz onu hic bilmiyorum ya ben zaten zor karar veririm napıcaksam. daha gelinlik var onunla ilgili bile fikrim yok kafamda. nisanda bile kıyafet için kafamda model belirlediğim halde kac hafta dolasmıstım, ben dugunu seneye yapsam ancak yetisicem galiba fisfisfis
Doğru söylüyorsun burcucum. Vala ben hamur işi kek, poğaça, tatlı vs çok severek yaparım, hatta iyi de yaparım. Ama yemek konusunda malesef. Daha doğrusu hep yapıldı yedim iş başa düşmedi. Netten her gün yeni bişey denerim artık kocişimin üstünde delikafadulden O beni kırmaz yer kaydirigubbakcemile3
Tamam o zaman.Ben ayın 10unda maaş alıcam ama.O zaman yollasam olur mu?
öyle deme cnm bende 2010 gelse diye bekliyorum sen ertelemeyi düşünüyorsun bizimde borçlar bitsinde hayırlısı aklında varmı beyaz eşya konusunda fikirlerin peki
bak mesela demin kayboldum ya bir ara şu pastayı yaptım geldim netten buldum bende tarifini kaydirigubbakcemile3
denek yapıcan demek adamı ayy bir şey olmasa barii:roflol::roflol::roflol:
valla bana uyar olur yaniii
ama ya kalmazsa...eğer varsa tanıdık falansa ayırt ben hemen paranı yatırayım al...kişiye söle mesela ben akşama getircem paranı de sabahdan atıyorum ben sana öğlen yatırıyım al..hani uzakmı nere bilmyiorum gerçi
ama sana sıkıntı olcak bi yerdeyse o zamana falan gidiceksen eğer beklerim cnm sana sıkıntı olmasın yanii...
ESMY azelya alırım diyo bak sende fikrini söylede ona göre bişi yapalım
var canım ya aslında belirledik ama benim içime sinmeyen seyler var, boschtan alıcaz ve celik olacak (umarım yani). ama bulasık makınasını avrupa olandan, fırını multıfonksıyon, camasır makınasınıda 7 kg istiyorumda bunları nısanlıma kabul ettirmem lazım oncelikle. cunku o turkıye uretımı bulasık, 6 kg camasır ve mulltı fonksıyon olmayan fırın diye dusunuyor.
azelyacım ya dogtasta hangı modeli sordunuz?
bak mesela demin kayboldum ya bir ara şu pastayı yaptım geldim netten buldum bende tarifini kaydirigubbakcemile3
denek yapıcan demek adamı ayy bir şey olmasa barii:roflol::roflol::roflol:
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudelikafadulden
ay sen beni delirtcenmiii kız bu ne nasıl bişi bu aman allahm nasıl yaptın bunu tarif ver bana çabuk aşkım gelcek ona yapcam hadi hadi hadi bu görünümü nasıl verdin aaaaaa cıktımmm haaacokacimcoook
burcişşşşşş zaten karnım aç öff bee içinde ne varki kremşanti+hindistan cevizimiki cokacimcoook
valla bana uyar olur yaniii
ama ya kalmazsa...eğer varsa tanıdık falansa ayırt ben hemen paranı yatırayım al...kişiye söle mesela ben akşama getircem paranı de sabahdan atıyorum ben sana öğlen yatırıyım al..hani uzakmı nere bilmyiorum gerçi
ama sana sıkıntı olcak bi yerdeyse o zamana falan gidiceksen eğer beklerim cnm sana sıkıntı olmasın yanii...
ESMY azelya alırım diyo bak sende fikrini söylede ona göre bişi yapalım
ayhh kızlar tepem attı ben yazmadığım halde biri bana ne demiş naısl kızdım şimdi yaa millet başkasının yazısının okur tövbeee
azelyacım kaç tanesi ii olurki sen kaçtane aldın mesela..10 tane düşündüm ben ama barttımmıki
Uzak değil tatlım.İşyerinde öğlenleri 3 saat iznim oluyor benim.Yani hergün alabilme şansım var.Bir de sen kaç tane istiyorsun?
canım scarlet modelini sorduk biz.Snow modeli de yeni çıkmış ama onun fiyatını bilmiyorum.
Burcu bu çok güzel görünüyor yaa! İçinde şeker olan herşeyi keyifle yapar ve yerim. Nerde buldun tarifini kolay bişeymi?
tamam geldım tobi
azelya ben gumusolandan 6 tane nemzan gıdebılrısen cıkarırım hesabına
samsundaymıssın ama nasıl gelcekonlar bısıy olurmu
buarad burcu kız o keın adıne bızde yapak
ben 10 tane aldım :roflol: 8 yeter dediler ama yuvarlak hesap yaptım.
Burcuösge muhteşem görünüyor pastan cokacimcoook
tamam geldım tobi
azelya ben gumusolandan 6 tane nemzan gıdebılrısen cıkarırım hesabına
samsundaymıssın ama nasıl gelcekonlar bısıy olurmu
buarad burcu kız o keın adıne bızde yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?