Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyyy bikaç sayfaya bakabildim. Buket yine foto eklemiş ve ben yine görmemişim. Hadi şimdi ekle yaaaa göreyim, burdayım. Burcunun muhteşem sofrasını gördüm. Kız ne hünerler var sizde yaa, maşallah ış başa düşünce yaparım herhalde

Teşekkür ederim kıslar a.s. blackquenn az önce senin için tekrar baktım hızlıala ama pembesi yok orda da :1no2:

evt cnm böcükde bilir eski topik geçmişini okurken gördümde böcüğe sorduğum pembe scafer ve kırmızı mutfak takımıydı ama pembe tabaklardan hiç yok :1no2:

azelya canım sayfa çoğalmasın diye alıntı yapmadım çokk güzeller özellikle kendi yaptığın peçete yüzüğüne bayıldım bende yapcam aklımda ama hala girişimde bulunamadım

burcuözge,mandilin teşekkür ederim kıslar :asigim:

Burcuözge bende bu peçete yüzüğü yapmak hastalık oldu, kahvaltı takımıma da yapcam diom, annem "sanki herzaman kullancak mısın" diyor :roflol:

azelya senı yerden yere vurcam ama bundan sonrakı resımlerde hatrlat emı:roflol:

black wok tava bızm burda ondan daha ucuz anacımm benım memleket cok ucuz

kızlar slm herkese, bugun dogru duzgun gırıp bakamadım gecmısıde soyle hızlı bi goz atabildim ancak. of ya cok isim var, yarım saat sonra mesai bitiyo ama isim daha cok, ustelik yagmur yagıyo ıslanıcam, ustelık kac haftadır bı beyaz esyayı alamadık gıttı, mobilyayı bi senede alırız artık

BLACK bacım cok mersı cnm o senın guzellığın hem sen al kaynanandan onu ben alırım senden:roflol:

burcu senın herf yarısıyo hee hasn by ızlıyom suan tam sen gıbı koymuş kasıkları:roflol:

ne demek güzelim versin sana hediye olarak gönderirim sende değerlimi cnm Şeniz hatta sen ankaraya gel yeter cnm hihoyyyt

off hşg. güzelim mobilyayı nerden almayı düşünüyorsunuz bir arkşı burdan ben yataştan yatak odası alabilirm doğtaş sırf bir yata odasına 6 bin 7 bin veremem demiştim o da bana yataşınınkini yakından gördünmü alma demişti ahh Arsima olsaydı o bu konuda deneyimli siteler varda orasıda çok büyük işin zor cnm Allah kolaylık versin cnm a.s.

azelya gerçekten yollarmısın..çok istiyorum bn onlardan grilerinden benim yemek takımımda griii....yollarım parasını ben söz valla burda pahalı

canımsın teşekkür ederimmmŞeniz

güzelim varya söküğümü dikemem valalhi o derece el işlerinde yeteneksizim :roflol:
ma mutfak ve göz zevki söz konusuysa az buçuk bir şeyler gelin elimden
ee nede olsa erkeğin kalbine giden yol da midesnden geçimiyor mu :jeyyar: napcam dikişi mikişi :roflol:

Dün doğtaşı gezdim ben annemle.Beğendiğim takıma 4milyor dedi :1shok: O bile fazla benim için.Ayrıca yeni model eklemişler siteye beyazlı bir takım, haberiniz olsun.

ayhh kızlar tepem attı ben yazmadığım halde biri bana ne demiş naısl kızdım şimdi yaa millet başkasının yazısının okur tövbeee

azelya gerçekten yollarmısın..çok istiyorum bn onlardan grilerinden benim yemek takımımda griii....yollarım parasını ben söz valla burda pahalı

Tabi yollarım canım.Aynısından istiyorsan işimiz daha kolay olur.Ama başka modellerden istiyorsan ben sana resim çekerim hepsini.Fakat aldığım en iyi görüneniydi onu da söliim..

Doğru söylüyorsun burcucum. Vala ben hamur işi kek, poğaça, tatlı vs çok severek yaparım, hatta iyi de yaparım. Ama yemek konusunda malesef. Daha doğrusu hep yapıldı yedim iş başa düşmedi. Netten her gün yeni bişey denerim artık kocişimin üstünde delikafadulden O beni kırmaz yer kaydirigubbakcemile3

Dün doğtaşı gezdim ben annemle.Beğendiğim takıma 4milyor dedi :1shok: O bile fazla benim için.Ayrıca yeni model eklemişler siteye beyazlı bir takım, haberiniz olsun.

bilmiyorum ya bende napıcamı, su beyaz esya bari hallolsaydı daha onuda halledemedik off ya!
aslında ben dogtastan begendim bir iki model ama bilmiyorum, tabi bedendigim sadece yatak odası ve oturma odası. tv unitesiyle ilgili kafamda bisey yok, salon ve koltuklar derseniz onu hic bilmiyorum ya ben zaten zor karar veririm napıcaksam. daha gelinlik var onunla ilgili bile fikrim yok kafamda. nisanda bile kıyafet için kafamda model belirlediğim halde kac hafta dolasmıstım, ben dugunu seneye yapsam ancak yetisicem galiba fisfisfis

bendensin cnm bende mutfak yemek konusunda tecrübeliyim iddada ederim ama tığ örgü pek bilmem güzelim kaydirigubbakcemile5

Tabi yollarım canım.Aynısından istiyorsan işimiz daha kolay olur.Ama başka modellerden istiyorsan ben sana resim çekerim hepsini.Fakat aldığım en iyi görüneniydi onu da söliim..

kız farklı modelidime var hadi be gülüm ya koyda bakiimmm hemen alıver aynı renk gri olsun benimkide takım gri sanırım en ii o olur bak esmyde sitiyo yollayı veririz ikimzde paraları hemen:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…