Teşekkür ederim kıslar a.s. blackquenn az önce senin için tekrar baktım hızlıala ama pembesi yok orda da :1no2:
azelya canım sayfa çoğalmasın diye alıntı yapmadım çokk güzeller özellikle kendi yaptığın peçete yüzüğüne bayıldım bende yapcam aklımda ama hala girişimde bulunamadım
BLACK bacım cok mersı cnm o senın guzellığın hem sen al kaynanandan onu ben alırım senden:roflol:
burcu senın herf yarısıyo hee hasn by ızlıyom suan tam sen gıbı koymuş kasıkları:roflol:
kızlar slm herkese, bugun dogru duzgun gırıp bakamadım gecmısıde soyle hızlı bi goz atabildim ancak. of ya cok isim var, yarım saat sonra mesai bitiyo ama isim daha cok, ustelik yagmur yagıyo ıslanıcam, ustelık kac haftadır bı beyaz esyayı alamadık gıttı, mobilyayı bi senede alırız artık
canımsın teşekkür ederimmmŞenizgüle güle kullan güzelim
offf bee sofrayaa bakkk harikasın burcişşşş :lepi: Şeniz
kızlar aradan kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın hepiniz aldıklarınızı güzel günlerde kullanın şükür bütün sayfalar bittiii kaydirigubbakcemile2
Ayyyy bikaç sayfaya bakabildim. Buket yine foto eklemiş ve ben yine görmemişim. Hadi şimdi ekle yaaaa göreyim, burdayım. Burcunun muhteşem sofrasını gördüm. Kız ne hünerler var sizde yaa, maşallahİş başa düşünce yaparım herhalde
off hşg. güzelim mobilyayı nerden almayı düşünüyorsunuz bir arkşı burdan ben yataştan yatak odası alabilirm doğtaş sırf bir yata odasına 6 bin 7 bin veremem demiştim o da bana yataşınınkini yakından gördünmü alma demişti ahh Arsima olsaydı o bu konuda deneyimli siteler varda orasıda çok büyük işin zor cnm Allah kolaylık versin cnm a.s.
azelya gerçekten yollarmısın..çok istiyorum bn onlardan grilerinden benim yemek takımımda griii....yollarım parasını ben söz valla burda pahalı
off hşg. güzelim mobilyayı nerden almayı düşünüyorsunuz bir arkşı burdan ben yataştan yatak odası alabilirm doğtaş sırf bir yata odasına 6 bin 7 bin veremem demiştim o da bana yataşınınkini yakından gördünmü alma demişti ahh Arsima olsaydı o bu konuda deneyimli siteler varda orasıda çok büyük işin zor cnm Allah kolaylık versin cnm a.s.
Dün doğtaşı gezdim ben annemle.Beğendiğim takıma 4milyor dedi :1shok: O bile fazla benim için.Ayrıca yeni model eklemişler siteye beyazlı bir takım, haberiniz olsun.
canımsın teşekkür ederimmmŞeniz
güzelim varya söküğümü dikemem valalhi o derece el işlerinde yeteneksizim :roflol:
ma mutfak ve göz zevki söz konusuysa az buçuk bir şeyler gelin elimden
ee nede olsa erkeğin kalbine giden yol da midesnden geçimiyor mu :jeyyar: napcam dikişi mikişi :roflol:
Tabi yollarım canım.Aynısından istiyorsan işimiz daha kolay olur.Ama başka modellerden istiyorsan ben sana resim çekerim hepsini.Fakat aldığım en iyi görüneniydi onu da söliim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?