Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

NOLDU BEN BİŞİMİ KAÇIRDIMM

sULFAT GEBERTCEKLER BENİ YA BIKTILAR BENDENN

yok cnm özelde halletmeye çalılşıyorum olmazsa artık nereye gidebilirm bilmiyorum bu arada burası herkes için yapılmış forum değilmi herkes kendi düşüncesini paylaşmıcakmı hayır birde konunun onunla alakası yok bide ne o başlatmış ne de olumlu yazmış aksine birde kızı kırıcak şekilde eleştir gel bana sataş delimi ne prim mi yapmaya çalışıyor ney ben hemde ondan alıntı bile yapmadım 3. maydonoz olmuş ayhhh fıtık etti klava:

hayır 4milyarı duyunca uzaktan baktım senağlama

aya bende 10 tane alayım diyorumhihoyyyt

tamam sen dediğin an para hesabına yatar..ama kırılmaz inş ya:Saruboceq:
iyice gazete mazete ne varsa sararsın zaten katkat poşet falan ay inş bişi olmaz

ben bişi kaçırdım herhal CADIARZU
bacım cesıt cest ınsan var sakın ol laa
ben cok sakın bı ınsanım ustumden pırım ypmak ısteyen cok ama pırım veren yok:1closedeyes: oyuzden salla gtsın normal hayatımda bırı laf etsın dalarım abı

yok kız ne olcak bnm acımdan prbolem yok samsun sınobada yakın bnm memleket oraya akrabalramı yollasan hasar gormez heheh kaydirigubbakcemile2
özelden at banka bilgileini:lepi:

iyice gazete mazete ne varsa sararsın zaten katkat poşet falan ay inş bişi olmaz

kıslar kararınızı verince özelden haber verin bana.Ben annemin hesap numarasını veririm,benim hesap no yok.Yarın gider bakarım kalmışmı diye öğlen.Cumartesi de alırım isterseniz? Ben hergün gidebilirim, günü siz karar verin.
Birazdan işe geçicem.Yarım saate kadar işyerimden girerim yine.

hayır 4milyarı duyunca uzaktan baktım senağlama

anladım canım ya, benimde o biraz hosuma gitti netten ama hem pahalı hemde acıkcası aaa bu super tamam bunu alayım dedigim bir takım degil bu, ben zaten cok zor karar veriyorum
ben cıkıyorum kızlar herkese iyi aksamlar Şeniz
buketcım (dogru soyluyorumdur umarım) resmını bende gordum, cok tatlı ve fıstık gıbısın masallah sıyah beyaz resme bıttım super. Allah sahibine bahıslasın guzelım :jeyyar:
tekrar ıyı aksamlar herkese

Buketim gördüm tatlım silebilirsin. Maşallah allah sahibine bağışlasın seni çok tatlısın

cnm ne alıyonuz ben özelde atış yapıyomda kaydirigubbakcemile3

ayh hayır ne kadar dar düşünceli neyse sana yarın özelden anlatırım cnm şimdi devam etmedi umarım kapatır birde şimdi konuyu başka yere çekti aynen öle dediklerine katılıyorum :lepi:

esmy akşam özelden atarım hesap bilgilerini.Annem evde değil şu an.Akşam öğrenirim ondan veririm.İnşallah 12 artı 6 = 18 adet kalmıştır a.s yarın ben gidip bakayım hele.

buket senı ezberledım anam bugun:roflol:

black tmm cnm yarın beklerım pek meraklıyımdır

off ınş alırsın cnm bencede 4 mılyar cok anacım beyaz esyada hangı marka alcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…