NOLDU BEN BİŞİMİ KAÇIRDIMM
sULFAT GEBERTCEKLER BENİ YA BIKTILAR BENDENN
scarlet modelini bende begenmıstım ınternetten canım. bısey sorcam sen onun gardrobunu inceledinmi, exclusıve modelindeki(7 milyar olan model varya) gibimi gardrop, pantolonlar ıcın falan dısarı dogru cekılebilen askılar falan varmı ondada
azelyacım kaç tanesi ii olurki sen kaçtane aldın mesela..10 tane düşündüm ben ama barttımmıki
hindistan çevizli krema pişiriliyor canımmyerimseniben
yok cnm özelde halletmeye çalılşıyorum olmazsa artık nereye gidebilirm bilmiyorum bu arada burası herkes için yapılmış forum değilmi herkes kendi düşüncesini paylaşmıcakmı hayır birde konunun onunla alakası yok bide ne o başlatmış ne de olumlu yazmış aksine birde kızı kırıcak şekilde eleştir gel bana sataş delimi ne prim mi yapmaya çalışıyor ney ben hemde ondan alıntı bile yapmadım 3. maydonoz olmuş ayhhh fıtık ettiklava:
]
kız niye on yemek takıman agöreya 6 ya 12 bence
Ben o zaman yatırdığınız gün gider alırım.Eve gelir paketlerim ayrı ayrı..Adreslerinizi yazarsınız bana.ya da alırım suplaları direk kargoya giderim, orda paket yaptırırım.Aldığım gün yollarım.Ama size güvence vermem lazım, yoksa huzursuz olurum..Kimlik numaramı versem olarmı :roflol:
aya bende 10 tane alayım diyorumhihoyyyt
tamam sen dediğin an para hesabına yatar..ama kırılmaz inş ya:Saruboceq:
iyice gazete mazete ne varsa sararsın zaten katkat poşet falan ay inş bişi olmaz
hayır 4milyarı duyunca uzaktan baktım senağlama
aya bende 10 tane alayım diyorumhihoyyyt
tamam sen dediğin an para hesabına yatar..ama kırılmaz inş ya:Saruboceq:
iyice gazete mazete ne varsa sararsın zaten katkat poşet falan ay inş bişi olmaz
ben bişi kaçırdım herhal CADIARZU
bacım cesıt cest ınsan var sakın ol laa
ben cok sakın bı ınsanım ustumden pırım ypmak ısteyen cok ama pırım veren yok:1closedeyes: oyuzden salla gtsın normal hayatımda bırı laf etsın dalarım abı
Buketim gördüm tatlım silebilirsin. Maşallah allah sahibine bağışlasın seni çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?