Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım perdelerini ne zaman görebilceğiz, özellikle kokoş perdeni merak ediyorum.Perde seçiminde sistem nasıl işler? onlar gelip ölçü alıp fikir mi veriyor? Kumaşlar sonra mı seçiliyor?

bnm düğünümede çok az kaldı inş hemen dikiyolardır perdeleri ayy yaa yetişmezsee :1shok:

Elisa e olsun o kaaa heyecan canım. yarın istemeye geliolar dimek. hadi kahveler bol köpüklü olsun hayırlı olsun

ELİSA istememı benm su dugun evresınde en heycanladıgım gun ısteme gunuydu sözden felan daha heycanlıydım o günn hayırlı olsn:asigim:

sulfat redlowe
aksam perde muabeetı olmus benımkılerı dıger topıcten gormussunuzdur sanırım ben cok begendım 1 haftada bitti sımdı salonum dıkılıyor ve dedıgnzı gıbı buyuk rakamlarda vermedım ben

beta bacım o gunluk anacım:dilcikar: bıde cok kokoş bı takım yapmcam özel gunler ıcın:jeyyar:hee bıde nıkah tarıhın hayrlı olsun tatlım benım dantellerı kaçırmışsın ama neysem :dilcikar:

ayhh elisa ne güzel heyecan doruklardadır şimdi sende hayırlı olsun tekrar a.s.

112 değil sanki muabbet hattı. nasıl hemen yeri tespit edilmez teknolojinin ne kadar gerisindeyiz bikez daha anlaşıldı. Bu olay bizim yüz karamızdır. Umarım sağ salim bulunurlar...

aynen katılıyorum güzelim inşallah bulunur biran önce :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım(ananen için). Allah ailelerine sabır versin elden dua etmekten başaka bişi gelmiyor

saol güzelim ama vefat etti fakat 1,5 yıl 112 bize kan kusturmuştu

esmy , bende çok heyecanlıyım biran önce yarının geçmesini istiyorum
dualarınızı eksik etmeyin kızlar

akşam bız black bacı ile konuştuk anam kapkara bıseymış :roflol: camı actımda karartıdan baska bısey goremedım ama o benı gördu dedıkodu yaptık :roflol:

Allah Rahmeteylesin güzelim bak rahmet istemiş nerden nereye

perde muhabetti redloveyle ilgili değil eudobetayla (umarım doğru yazdım) ilgiliydi herşeyi karıştırdım dün ben -tatlicadiarzu-

kızlar bu arada bende birkaç gündür müge anlıyı izliyorum etiler cinayeti ile ilgili biran önce katilin yakalanmsaını istiyorum Allah ailesine sabır versin şuanki şüpheler gidilen sinemayla ilgiliymiş sevgililer günü katliamıyla o filme giden varmı demek gelmiyor bende şimdi filmin konusuna bakim off çok üzüldüm ya (

günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar. ben çok yorgunum ev yerleştirmek çok zormuş.

akşam bız black bacı ile konuştuk anam kapkara bıseymış :roflol: camı actımda karartıdan baska bısey goremedım ama o benı gördu dedıkodu yaptık :roflol:

demi simsiyahdım burciş dior bebk gibi bir görseydi halimi şook olurdu :1shok:
Allah Rahmeteylesin güzelim bak rahmet istemiş nerden nereye

saol cnm evt dün gecede rüyamda gördüm mekanı cennet olsun :Saruboceq:

öncelikle günaydın kızlarr ama görmemiştimki senağlama

günaydın hepinizeee....
bugun çook güzel bir gün her ne kadar hawa kötüde olsa.
malesef bugun çalışmam gerek, çook işim var ..
hepinize kolay gelsin.

günaydınlar ben yeni üye oldum bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum ama bir türlü mobilya seçimine karar veremedim kızlar yardım edermisiniz sizce yatak odasını nasıl alsam şimdiden teşekkür ederim :)

hhm kıskandık ayoll muabbetı arttırmıslar lülülülülülü

aminn cnm

Komşu kimin dedikodusunu yaptınız. beni hiç konuşmadınız zaar:) kulaklarımda bi çınlama oluşmadı

aaaa çınlamazmı dünkü olay için konuşmuştuk sadece buketcim sana anlattımı böcük

hoşgeldin bence oturacağın eve bağlı yatak odası şahsen ben öle düşünüyorum istersen arama motoruna yatak odaları die yaz benğendiğin modelleri bzimle paylaşırsan sana fikir verebiliriz diye düşünüyorum

komşu yaptık valla herkesın dedıkodusunu yaptık 15 dk da:roflol: aman yanlış anlaşılmasın yok dedıkodu falan

gulay acık renk mobılya almanı tavsıye ederım ben aldoradan beğenmıştım

gülaycıgım model oalrak bısey dıyemeyecgım ama kesınlıkle koyu renk alma magazada ısıkalrın altında goz alıcı gıbı dursada eve gelınce odanın ıcınde ıc karartıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…