Canım perdelerini ne zaman görebilceğiz, özellikle kokoş perdeni merak ediyorum.Perde seçiminde sistem nasıl işler? onlar gelip ölçü alıp fikir mi veriyor? Kumaşlar sonra mı seçiliyor?
bnm düğünümede çok az kaldı inş hemen dikiyolardır perdeleri ayy yaa yetişmezsee :1shok:
Elisa e olsun o kaaa heyecan canım. yarın istemeye geliolar dimek. hadi kahveler bol köpüklü olsun hayırlı olsun
kızlar günaydın. Hayırlı cumalar diliyorum herkese
bayadır topiki düzenli takip edemiyorum hazırlık içerisinde olduğumdan ve işyerinde çok yoğun olduğundan işler.. Kızlar yarın görücüye çıkıyorumkaydirigubbakcemile2 Sevdiceğim ailesi ile yarın bisde olucak inşallah:1rolleyes: İnşallah bir terslik çıkmadan atlatabiliriz :Saruboceq: Heyecan yok gibiydi ama sanırım bu gün heyecanlanmaya başladım ben
112 değil sanki muabbet hattı. nasıl hemen yeri tespit edilmez teknolojinin ne kadar gerisindeyiz bikez daha anlaşıldı. Bu olay bizim yüz karamızdır. Umarım sağ salim bulunurlar...
Geçmiş olsun canım(ananen için). Allah ailelerine sabır versin elden dua etmekten başaka bişi gelmiyor
ELİSA istememı benm su dugun evresınde en heycanladıgım gun ısteme gunuydu sözden felan daha heycanlıydım o günn hayırlı olsn:asigim:
sulfat redlowe aksam perde muabeetı olmus benımkılerı dıger topıcten gormussunuzdur sanırım ben cok begendım 1 haftada bitti sımdı salonum dıkılıyor ve dedıgnzı gıbı buyuk rakamlarda vermedım ben
akşam bız black bacı ile konuştuk anam kapkara bıseymış :roflol: camı actımda karartıdan baska bısey goremedım ama o benı gördu dedıkodu yaptık :roflol:
Allah Rahmeteylesin güzelim bak rahmet istemiş nerden nereye
bende bahar kım dıom hanı burda uzun zmn dursa herhal tanırık essek deılım ya dıe kendı kendımı yoluyom burda neysekı tez yetıstın kaydirigubbakcemile3
h geldın sende bu ıkıncı baskı yalnız bıdaha demıstım sana cvp vermedın:dilcikar:
hhm kıskandık ayoll muabbetı arttırmıslar lülülülülülüakşam bız black bacı ile konuştuk anam kapkara bıseymış :roflol: camı actımda karartıdan baska bısey goremedım ama o benı gördu dedıkodu yaptık :roflol:
hhm kıskandık ayoll muabbetı arttırmıslar lülülülülülü
Komşu kimin dedikodusunu yaptınız. beni hiç konuşmadınız zaar:) kulaklarımda bi çınlama oluşmadı
günaydınlar ben yeni üye oldum bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum ama bir türlü mobilya seçimine karar veremedim kızlar yardım edermisiniz sizce yatak odasını nasıl alsam şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?