- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydınlar ben yeni üye oldum bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum ama bir türlü mobilya seçimine karar veremedim kızlar yardım edermisiniz sizce yatak odasını nasıl alsam şimdiden teşekkür ederim :)
esracım kına gecesi eğer sadece bayanlar arasında olacaksa saçını açık yaptırmayı düşünmedin mi
düğünde yine türban olur zaten (nacizane fikrim)
Esracımm bencede bu halı daha güzel:lepi:Esracım bu arada maşallah ne kadar güzel gözlerin var
esmy , bende çok heyecanlıyım biran önce yarının geçmesini istiyorum
dualarınızı eksik etmeyin kızlar
parplım bişey sormak istiyorum sen o doğtaş takımınının hepsinimi 7000e aldın ?
günaydınlar ben yeni üye oldum bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum ama bir türlü mobilya seçimine karar veremedim kızlar yardım edermisiniz sizce yatak odasını nasıl alsam şimdiden teşekkür ederim :)
blackqueen doğtaştan yatak odamı ve yemek odamı aldım ikisi 4900 tuttu koltuk takımı çizginin 2400 o tututu toplam 7.300
kızlar günaydın. Hayırlı cumalar diliyorum herkese
bayadır topiki düzenli takip edemiyorum hazırlık içerisinde olduğumdan ve işyerinde çok yoğun olduğundan işler.. Kızlar yarın görücüye çıkıyorumkaydirigubbakcemile2 Sevdiceğim ailesi ile yarın bisde olucak inşallah:1rolleyes: İnşallah bir terslik çıkmadan atlatabiliriz :Saruboceq: Heyecan yok gibiydi ama sanırım bu gün heyecanlanmaya başladım ben
ohh hele şükür okumayı bitirebildim.uğur böcüğü dün hülüyle aranızda ütü muhabeeti geçmiş ama onun annesinin yaptığı gibi benim annemde ütüyü ortadan yok etmiş :1no2:.markasını sadece ultraglass power 2400w diye biliyorum ya da sallıyorum emin değilim delikafadulden
bu mu bacım:1ninca:
akşam bız black bacı ile konuştuk anam kapkara bıseymış :roflol: camı actımda karartıdan baska bısey goremedım ama o benı gördu dedıkodu yaptık :roflol:
günaydın kızlarrrr
esmybence aldığın şeyler çok gzl cnmmm değiştirme derim ben
blacgueeıncnm kusura bakma ya dün sorunu görmedim ben..azalyanın aldığı suplalar varya burda pahalıda rica ettik ondan esmyle bize alıp yollıycak tansei 5 ytlmişde
böcükümün koyduğu yatak odasıda çok gzl ayrıca ben ilk önce koyu renk istiyordum ama fikrim değişti bende aynen böcükün koyduğu renk gibi düşünüyorum kısmetse
ayrıca kızlarr bugün tam 44 günden sonra aşkımı görcem inş:lepi:
akşam saat 6:30da yanımda olcak kısmetse:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?