Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

h geldın cnma.s.
bence acık renk olmalı koyu renklerı ben sevmıyorum ve cok toz tutuyor ayrıca sürgulu kapılı almanı önerırım yer kaplamaz pek benım beğendım model şu
:asigim:

Günaydın ballı lokmalarımm..Hayırlı cumalar diliyorum. Muhabbeti oku oku bitiremedim yahuu.. Yeni gelen arkadaşlara tekrardan hoşgeldiniz diyorum. Ne güzel ailemiz genişliyor..
Bu arada aşkım 4 günlüğüne şehir dışına çıktı şimdiden özledik birbirimizi. İnsan ne kötü oluyor sanki onsuz nefes almak bile imkansız geliyor.

esracım kına gecesi eğer sadece bayanlar arasında olacaksa saçını açık yaptırmayı düşünmedin mi
düğünde yine türban olur zaten (nacizane fikrim)

Tatlım kına gecemin son 2 saati erkekli olacak o yüzden türbanlı yapıyorum.

Esracımm bencede bu halı daha güzel:lepi:Esracım bu arada maşallah ne kadar güzel gözlerin var

Teşekkür ederim canım benimm..

esmy , bende çok heyecanlıyım biran önce yarının geçmesini istiyorum
dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Elisaacım balımmm ne güzel ne heyecanlı bir gün geçireceksin canım. Dualarım seninle canım.Yarının tadını çıkar olurmu tatlım...

gülaycım hoşgeldin aramıza.
yazmadan geeçemedim.
öncelikle imkanlarını isteklerini oluştur canım.
mobilya için ne kadar bütçe ayıracaksınız?
nasıl bi model istiyorsun? klasik ağır takımlar mı yoksa modern mi, yoksa kokoş bişey mi ?
Yatağı japon tarzı mı olacak, yoksa bazalı mı?
Komidinleri bağımsız mı istiyorsun yoksa yatağa birleşik mi?
Dolap kapaklarını sürgülü mü istiyorsun kapaklı mı? Kapaklıysa oda yeterince büyük mü?
Yatak odası için bir renk belirledin mi? Bu renge görede mobilyalarının rengine karar veririsin tamamlayıcı olur.
Yoksa şunu al bu güzel demek yanlış olur.
O kadaaaar çook mobilya modeli var ki canım bunlara biraz karar weridysen işin çoooook kolaylaşır benim fikrim nacizane.

ohh hele şükür okumayı bitirebildim.uğur böcüğü dün hülüyle aranızda ütü muhabeeti geçmiş ama onun annesinin yaptığı gibi benim annemde ütüyü ortadan yok etmiş :1no2:.markasını sadece ultraglass power 2400w diye biliyorum ya da sallıyorum emin değilim delikafadulden

gülay aşağıdaki linklerden bulabilrsin ;

2009 yatak odası modelleri

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/254062-2009-yatak-odasi-modelleri.html

2009 yemek odası takımları

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/254058-2009-yemek-odasi-modelleri.html

bu ay yatak odamın son taksidini vericem allahın izni ile büyük borcum bitiyooo darısı borcu olanlara

elisaa, tebrikler, başlıyosunuz demek:lepi: inşallah çok güzel başlar ve daha da güzel devam eder. Terslik çıkmaz merak etme, heyecan da iyidir ayrıca, hep çok güzel ve heyecanlı hatırlarsın bu günlerini:teytey:

bu mu bacım:1ninca:

günaydın kızlarrrr
esmybence aldığın şeyler çok gzl cnmmm değiştirme derim ben

blacgueeıncnm kusura bakma ya dün sorunu görmedim ben..azalyanın aldığı suplalar varya burda pahalıda rica ettik ondan esmyle bize alıp yollıycak tansei 5 ytlmişde

böcükümün koyduğu yatak odasıda çok gzl ayrıca ben ilk önce koyu renk istiyordum ama fikrim değişti bende aynen böcükün koyduğu renk gibi düşünüyorum kısmetse

ayrıca kızlarr bugün tam 44 günden sonra aşkımı görcem inş:lepi:
akşam saat 6:30da yanımda olcak kısmetse:asigim:

kızlarr dün nişan elbisemi aldık resmini burdan koysam sizlere göstersem sonra silsem olurmu yoksa illa nişan ya da gelinlik resim bölümünemi koymam gerek ???

akşam bız black bacı ile konuştuk anam kapkara bıseymış :roflol: camı actımda karartıdan baska bısey goremedım ama o benı gördu dedıkodu yaptık :roflol:

yaa degıstırme dıyosn yaniiifisfisfis
senınkı askermıydı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…