yok canımm tüllerde dahil.Yatak odası tülü + güneşliğicnm sadece güneşliklermi 1300 tuttu :1shok: eğer perdeyle birlikteyse normal geldi banam ama sengözlerimebaksanab
Canım düğün temmuzda olacağı için acelemiz yok dedik.1 ay içinde teslim ederim dedi bizde kabul ettik.Ben bi kaç perdeci daha araştırdım en uygun fiyatı yaptırdığımız perdeci verdi.Dibimizde brillant store mağazası var orda sadece salon tüllerine 1500 TL istedi :1shok: beğendiğim tüllerin metresi 55 TL dedi yaptırdığım perdecide metresi 20 TL den yaptı.En uygun burası geldi fisfisfis Hem eltilerimin perdesinide bu dikmiş onada güvendim onlar dikiminden çok memnunlar.5 senelik evliler perdeler maşallah yeni gibi:lepi:Canım perdelerini ne zaman görebilceğiz, özellikle kokoş perdeni merak ediyorum.Perde seçiminde sistem nasıl işler? onlar gelip ölçü alıp fikir mi veriyor? Kumaşlar sonra mı seçiliyor?
Valla ben çalışırken küçük ev aletlerini filan aldım, onun dışındakiler için paramı hep bankada biriktirdim her ay topluca alırım diye düşünerek. Yoksa şuan mahvolmuştum. Saolsun babişkom aldı beyazeşyalarımı ondan da kurtuldum hihoyyyt
yok canımm tüllerde dahil.Yatak odası tülü + güneşliği
Salon tülleri (2 cam var)+güneşlikleri+fonları
toplam 1300 diye hatırlıyorum.Kayınpeder öyle anlaştı adam 1500 TL dedi.Pazarlıkla böyle oldu.
Canım düğün temmuzda olacağı için acelemiz yok dedik.1 ay içinde teslim ederim dedi bizde kabul ettik.Ben bi kaç perdeci daha araştırdım en uygun fiyatı yaptırdığımız perdeci verdi.Dibimizde brillant store mağazası var orda sadece salon tüllerine 1500 TL istedi :1shok: beğendiğim tüllerin metresi 55 TL dedi yaptırdığım perdecide metresi 20 TL den yaptı.En uygun burası geldi fisfisfis Hem eltilerimin perdesinide bu dikmiş onada güvendim onlar dikiminden çok memnunlar.5 senelik evliler perdeler maşallah yeni gibi:lepi:
Kızlar hepinize iyi geceler, çok uykum var yatayım ben. Öpüyorum hepinizi
sanada iyi geceler cnm Şeniz :a015:Kızlar hepinize iyi geceler, çok uykum var yatayım ben. Öpüyorum hepinizi
bnm düğünümede çok az kaldı inş hemen dikiyolardır perdeleri ayy yaa yetişmezsee :1shok:
Ohh walla ne güzell yerimseniben Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:Valla ben çalışırken küçük ev aletlerini filan aldım, onun dışındakiler için paramı hep bankada biriktirdim her ay topluca alırım diye düşünerek. Yoksa şuan mahvolmuştum. Saolsun babişkom aldı beyazeşyalarımı ondan da kurtuldum hihoyyyt
Walla bi şekilde ödeniyor blackcım Allah yardımcımız olsun.Onlarda alınır merak etme :1hug:ohh ne güzell sulfat çok rahat olucak senin açından bizde taksitler bitsin die bekliyoruz sadece mobilya kaldı bizde
İyi geceler canımm ŞenizKızlar hepinize iyi geceler, çok uykum var yatayım ben. Öpüyorum hepinizi
hımm zamanında az kalmış canım yaa..Ama blackqueen dediği gibi sıkıştırırsın sende.bnm düğünümede çok az kaldı inş hemen dikiyolardır perdeleri ayy yaa yetişmezsee :1shok:
Ayy canımm kıyamam :1hug: Evet nette sorun var galiba yada sitede arada benimde kopuyor bağlantım :sm_confused: Walla bak sevindim demek pahalıya almamışız hihoyyytgüzelim hayırlı olsun tekrar ben netten düşüyorum sürekli senin alıntın gitmiş bu arada bence çok hesaplı olmuş perdelerin güle güle kullan bunu 3.kez yazışım yeminlen sürekli netim gidiyor offfffffffffff
sen biraz sıkıştırısın perdeciyi şu gün mutlaka teslim etmeniz lazım diye sorun olmaz kafana takma güzelim
Ohh walla ne güzell yerimseniben Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
Walla bi şekilde ödeniyor blackcım Allah yardımcımız olsun.Onlarda alınır merak etme :1hug:
İyi geceler canımm Şeniz
hımm zamanında az kalmış canım yaa..Ama blackqueen dediği gibi sıkıştırırsın sende.
mobilyaların bellimi ?belliyse sen git şimdiden model beğen en azından bi dikilmesi kalır yerimseniben gidip konuş en azından.
Ayy canımm kıyamam :1hug: Evet nette sorun var galiba yada sitede arada benimde kopuyor bağlantım :sm_confused: Walla bak sevindim demek pahalıya almamışız hihoyyyt
Darısı sizin başınızaaayerimseniben
slmımı almadınız kızlar :a015:
ya kızlar netde sorunmu var başka sayfaya geçince internet explorer dior kadınlar kulübü açılmıyor ya
Rica ederim canım ne demek.Buranın en güzel yanı herkes ne zorluklar yaşadığını azda olsa anlıyor.Herşeyin en uygununu bulmamızada vesile en azından piyasadan haberimiz oluyor.İyi bari canım sende içimi rahatlattınn hihoyyyt Ben bi kaç kişiden duydum evin bütün perdelerini 1000 TL ye yaptırdım diye.Ondan bizim fiyat bana çok geldi.Ama bunun en ilede çok alakası var.neysem bakalım bide dikilsin gelsin bakalımm..iyi dileklerin için çok tskler cnm darısı hepimizin başına Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq: kızlar inanın şu zamanda o kadar zor ki sanki evlenmeyin oturun der gibi piyasa :roflol: evt bence çok iyi almışsın ben komşunun kızından biliyorum sırf salona verdiği para senin hepsine verdiğinin biraz üstünde sen düşün cnm a.s.
Rica ederim canım ne demek.Buranın en güzel yanı herkes ne zorluklar yaşadığını azda olsa anlıyor.Herşeyin en uygununu bulmamızada vesile en azından piyasadan haberimiz oluyor.İyi bari canım sende içimi rahatlattınn hihoyyyt Ben bi kaç kişiden duydum evin bütün perdelerini 1000 TL ye yaptırdım diye.Ondan bizim fiyat bana çok geldi.Ama bunun en ilede çok alakası var.neysem bakalım bide dikilsin gelsin bakalımm..
umarım yetişir biz daha evi bile tutmadık şehirler arası mesafe olunca böyle oluyo malesef:bbo:
cnm bişey sorcam yanlış anlamazsan ev belli değilse neye göre perde siparişi verdin kafam karıştı bnm :uhm:
cnm perde siparişi vermedim ki ben karıştırdın galiba :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?