Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bebeğim düğünüme az kaldı we hala ew tutmadık eşya almadık daha ev tutulcakta perdelerin ölçüsü alıncakta dikilcek :bbo: o yüzden dedim tatlım yalnış anlamışsın kaydirigubbakcemile2

gunaydıın herkese kızlar,
bugun cok ısım var, sanırım cok gıremıycem. nedense pek keyfimde yok bugun
aramıza yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz
herkese guzel mutlu gunler

hayrlı cumalar RABBIM herseyın bızler ıcın hayrlısını versın
önce sağlık sonra huzurumuz olsun cumanız mubarek olsun:Saruboceq:

Amin!:Saruboceq: Hayırlı cumalar herkese inş. güzel bir gün olsun,
mübarek gün adamcağızları da bulsunlar inş. ya :Saruboceq::Saruboceq:

offf cnm dikkat et havalardan sabah ne kadar kötü yağmur yağdı Ankara'ya gene ara ara yağıyor kızlar sıkı giyinin hava şartları olumsuz etkiliyor bizleri bnmde hafif ateşim var yağmura maruz kalınca...

Günaydın kızlar valla ya adamları bulsunlar allahın izniyle yaşıyosa bile donarak öldüler

amin!:saruboceq: Hayırlı cumalar herkese inş. Güzel bir gün olsun,
mübarek gün adamcağızları da bulsunlar inş. Ya :saruboceq::saruboceq:

günaydın kızlar valla ya adamları bulsunlar allahın izniyle yaşıyosa bile donarak öldüler

günaydın katılıyorum sıze hayırlı cumalarınsallah ubgun bulunur allah yardımcıları olsun

Günaydın kızlar valla ya adamları bulsunlar allahın izniyle yaşıyosa bile donarak öldüler

ya evt katılıyorum Allah ailelerine ve herkese sabır versin halen bir iz bulunamamsı çok kötü hele dün haberlerde 112li haber beni çıldırttı çünkü bende 112yle bir ara muhattaptıpdım ananem için gel hastaneye git hastaneye o kadar çok soru soruyolarki akıl akılcak gibi deil telefonda çıldırıyorsunuz

kızlar günaydın. Hayırlı cumalar diliyorum herkese
bayadır topiki düzenli takip edemiyorum hazırlık içerisinde olduğumdan ve işyerinde çok yoğun olduğundan işler.. Kızlar yarın görücüye çıkıyorumkaydirigubbakcemile2 Sevdiceğim ailesi ile yarın bisde olucak inşallah:1rolleyes: ınşallah bir terslik çıkmadan atlatabiliriz :Saruboceq: Heyecan yok gibiydi ama sanırım bu gün heyecanlanmaya başladım ben

112 değil sanki muabbet hattı. nasıl hemen yeri tespit edilmez teknolojinin ne kadar gerisindeyiz bikez daha anlaşıldı. Bu olay bizim yüz karamızdır. Umarım sağ salim bulunurlar...

Geçmiş olsun canım(ananen için). Allah ailelerine sabır versin elden dua etmekten başaka bişi gelmiyor

Elisa e olsun o kaaa heyecan canım. yarın istemeye geliolar dimek. hadi kahveler bol köpüklü olsun hayırlı olsun

okudumm sonunda
hulkacım aldıkların cok guzell gecelıkler ıccamasrları süper:lepi: tencere setınde cok guzel mutlu gunlerde kullan cnm
eudo(anam bu kızn nıckı nasıldı:roflol:) neysem beta bacı hayrlı olsun perdeler 1300 tl hepsını karsı taraf mı ödedı sen yatak odasını almadın mı bıde gayet ıyı fıyatmış cnm gule gule kullan
m.sevdam cnm ne guzel ya rabbım banada nasıp etsın o gelınlığı gymeyı provası bıle cok guzeldır emınım:asigim:days ın c. hayrlı olsun bende gecen yıl almıstım 185 tl bu yıl baska renk aldım 140 tl hala takstı duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…