Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy seni takvimine baktıkca aşkımın askerden gelmesıne çok az kaldıgını hıssedıyorum

Nerde askerlik yapıyor? Bende asker bekliyorum Ağrı/Doğubayazıtta Şafak 47 allahın izniyle allah kavuştursun şimdiden:Saruboceq:

ütümü bulamadım ama blenderimi buldum ahanda benim blenderm bunuda indirimli aldım

güle güle kullan güzelim

hşg.din cnm anladım sonra supla olduğunu açıkladı azelyada dün çok kafam karışıkdı delikafadulden bu arada ne güzel sevdiğin geliyor
kızlarr dün nişan elbisemi aldık resmini burdan koysam sizlere göstersem sonra silsem olurmu yoksa illa nişan ya da gelinlik resim bölümünemi koymam gerek ???

elbisen çok şıkmış güle güle giy güzelim hihoyyyt

Son düzenleme:
Günaydın kıslar birazdan size fotomu eklicem fisfisfis

kızlar bende dun bunları aldım ama eve gelınce begenedım degıstırcem
esmy gayet şıkmış neden beğenmedin tatlım :uhm:

günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar. ben çok yorgunum ev yerleştirmek çok zormuş.
ayyy o günleri bizde görsek yorgunluğu önemli değil valla tubişcim tatlı telaşlar :asigim:
ütümü bulamadım ama blenderimi buldum ahanda benim blenderm bunuda indirimli aldım
baberko blendırın kullanışlı görünüyor bide ben görseydim şu beyaz eşyalarımı,küçük ev aletlerimi babam getircem dedi kestirdi Allaha emanet valla ne gelecek bende merak ediyorum -tatlicadiarzu-

işte nişan elbisem
nişan elbisende şık tabi üstünde de görmek lazım yerimseniben

ayy kızlarr sanırım teker teker yetişemicem atladıklarım varsa gercekten cok özürdilerim hepinizin yazısını okudum ama cvb veriyim derken kacırmış olabilirim HEPıNıZE TEŞEKKÜR EDERıM...

nişanım 9 mayısta 11 mayısta koyarım hatta 10 mayısta koyarım resmimi tam takır halde sac baş ayakkabı makyaj

cnm varak rengı almaya karar verdımduz renk

esmy bacım ben beğendım demedım ama bence daha guzelınıde alabılırsın

barberko nışanlın cok guzelmış gule gule kullan
mutfak setınde cok guzel aynısından sanırsam arsıma nında olcak

esmy bacım ben beğendım demedım ama bence daha guzelınıde alabılırsın

barberko nışanlın cok guzelmış gule gule kullan
mutfak setınde cok guzel aynısından sanırsam arsıma nında olcak

evet işte ben hıc salon ıcın bişeyler almadım dunde pat dıye aldım eve gelınce pek begendım sadece varaklı altın rengı var ondan alacagım sanırım
tesekuuler :CüvCüv:

esra dun gelmedı sadece
arcelık gıttım arsıma ıcın ıstedığı modellerın fıyatlarınıda sordum yazdım ama gelmedı

esmy bencede ya daha guzellerı vardır dıom hala

tobı acık renk alcam keısnlıkle mobılyalarımı bende nan bı yatak odası 3bın yatak baza harıc nasıl alcm ya tek başıma

kız böcuk ben yatak baza dahıl 3e aldım hepsıı aynı yerden alınca kırıyorlar fiyat

yaa evt yatak odası nerdeyse bir yemek odası kadar böcük biz ne yapcaz ya ben bi şekilde aşkıma yıkarım diorum ama olmaz kıyamam ona zaten herşeyi bana aldıryon dior kaydirigubbakcemile3 ben de diyorumki aa sana ne kadar güzel mutfak eşyaları aldım sırnaşık şey

Günadın kızlar,

Aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyerek günün ilk konuşmasına başlıyorumkaydirigubbakcemile3

eudo 12 temmuz umarım senindi yanlış hatırlamıyosam yoksa sen perde mi almıştın? bak unuttum hepsini ya:çok üzgünüm: neyse gün alan ve perde ısmarlayana arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun inşallah.

iç çamaşırları ve tabak çanak alan arkadaşım hpesi çok güzel ve sexy:jeyyar:

hmm... yatakodası soran arkadaş valla bu biraz da odanın durumuna bağlı küççük mü büyyük mü oda? sürgülü mü istiyon kapaklı mı? ne güzel yatakodaları var ama para yok. bi de hâlâ alamadık :1shok::1shok:

böcük o yatakodası aldoranın mı?

pınar seni dgününde isticeklerdi dimi? beni de dgünümde istemişlerdi ve nişan yapmıştıkhihoyyyt seninki de hayırlı olsun canım

burcuözge dün yaptığın kekin adı neydi ya?

esmy bişi aydım sonra bğenmedim dedin? neden kuşum?

gelinlik provasına giden arkadaş vardı, ohh hadi darısı başımıza diyelim

valla bu kadar aklımda kaldı unuttum.
haa bi de pembiş bi elbise vardı. sade ve şık beğendim.

veee son olarak benim düğündaşım nerelerde yahu:uhm:

Son düzenleme:
Günadın kızlar

pınar seni dgününde isticeklerdi dimi? beni de dgünümde istemişlerdi ve nişan yapmıştıkhihoyyyt seninki de hayırlı olsun canım

ewet canım g.gunumde allah kısmet ederse istemeye gelecekler söz takılcak
weeee ben sana kustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…