esmy seni takvimine baktıkca aşkımın askerden gelmesıne çok az kaldıgını hıssedıyorum
ütümü bulamadım ama blenderimi buldum ahanda benim blenderm bunuda indirimli aldım
günaydın kızlarrrr
esmybence aldığın şeyler çok gzl cnmmm değiştirme derim ben
blacgueeıncnm kusura bakma ya dün sorunu görmedim ben..azalyanın aldığı suplalar varya burda pahalıda rica ettik ondan esmyle bize alıp yollıycak tansei 5 ytlmişde
böcükümün koyduğu yatak odasıda çok gzl ayrıca ben ilk önce koyu renk istiyordum ama fikrim değişti bende aynen böcükün koyduğu renk gibi düşünüyorum kısmetse
ayrıca kızlarr bugün tam 44 günden sonra aşkımı görcem inş:lepi:
akşam saat 6:30da yanımda olcak kısmetse:asigim:
kızlarr dün nişan elbisemi aldık resmini burdan koysam sizlere göstersem sonra silsem olurmu yoksa illa nişan ya da gelinlik resim bölümünemi koymam gerek ???
Baharcım elbisen çok güzelmiş. Tam benlik sade ve şık :1rolleyes:
esmy gayet şıkmış neden beğenmedin tatlım :uhm:
kızlar bende dun bunları aldım ama eve gelınce begenedım degıstırcem
ayyy o günleri bizde görsek yorgunluğu önemli değil valla tubişcim tatlı telaşlar :asigim:günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar. ben çok yorgunum ev yerleştirmek çok zormuş.
baberko blendırın kullanışlı görünüyor bide ben görseydim şu beyaz eşyalarımı,küçük ev aletlerimi babam getircem dedi kestirdi Allaha emanet valla ne gelecek bende merak ediyorum -tatlicadiarzu-ütümü bulamadım ama blenderimi buldum ahanda benim blenderm bunuda indirimli aldım
nişan elbisende şık tabi üstünde de görmek lazım yerimsenibenişte nişan elbisem
Nerde askerlik yapıyor? Bende asker bekliyorum Ağrı/Doğubayazıtta Şafak 47 allahın izniyle allah kavuştursun şimdiden:Saruboceq:
Günaydın kıslar birazdan size fotomu eklicem fisfisfis
ayyy o günleri bizde görsek yorgunluğu önemli değil valla tubişcim tatlı telaşlar :asigim:
baberko blendırın kullanışlı görünüyor bide ben görseydim şu beyaz eşyalarımı,küçük ev aletlerimi babam getircem dedi kestirdi Allaha emanet valla ne gelecek bende merak ediyorum -tatlicadiarzu-
nişan elbisende şık tabi üstünde de görmek lazım yerimseniben
Günaydın kıslar birazdan size fotomu eklicem fisfisfis
ayyy o günleri bizde görsek yorgunluğu önemli değil valla tubişcim tatlı telaşlar :asigim:
baberko blendırın kullanışlı görünüyor bide ben görseydim şu beyaz eşyalarımı,küçük ev aletlerimi babam getircem dedi kestirdi Allaha emanet valla ne gelecek bende merak ediyorum -tatlicadiarzu-
nişan elbisende şık tabi üstünde de görmek lazım yerimseniben
esmy bacım ben beğendım demedım ama bence daha guzelınıde alabılırsın
barberko nışanlın cok guzelmış gule gule kullan
mutfak setınde cok guzel aynısından sanırsam arsıma nında olcak
esmy bacım ben beğendım demedım ama bence daha guzelınıde alabılırsın
barberko nışanlın cok guzelmış gule gule kullan
mutfak setınde cok guzel aynısından sanırsam arsıma nında olcak
esra dun gelmedı sadece
arcelık gıttım arsıma ıcın ıstedığı modellerın fıyatlarınıda sordum yazdım ama gelmedı
esmy bencede ya daha guzellerı vardır dıom hala
tobı acık renk alcam keısnlıkle mobılyalarımı bende nan bı yatak odası 3bın yatak baza harıc nasıl alcm ya tek başıma
Günadın kızlar
pınar seni dgününde isticeklerdi dimi? beni de dgünümde istemişlerdi ve nişan yapmıştıkhihoyyyt seninki de hayırlı olsun canım
ewet canım g.gunumde allah kısmet ederse istemeye gelecekler söz takılcak
weeee ben sana kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?