Ya kızlar Arsima yok kaç gündür nereerde acep işlerimi yoğunki..
ayhh ne güzel iki mutluluk bir arada pınar hihoyyyt
aa niye küstün kıs? iyi ben de sana küstüm:dilcikar::icecream:
hayatım h geldın
evt aldora tatlım aynı modelın yemek odasınıda dusunuyorum bıde burda kımdı o yaa unuttum krem rengı koltuk almıstı esmy yoksam cok guzeldı demıstım zaten hayalımdekı koltuk dıe aldorada onuda gördum
cnm sızın ora nire burda varza azelyaya zahmet ettırmeyelım bosunaesmy canım ne yaptınız suplaları....
ay dünki yazıları okudum.
kız bizim burdada geldi heryere suplalar.5 tl ye.ben yokmuşum ki kaçırdım istediğinizi bilsem bi akşam misafir ederdim sizi semtime...
neyse başka bişiy olur her zamn yardımcı olmaya hazırım...
ay hatırlayamdm benımkımıyı benımkı krem derı kahve mınder
Günaydin kizlar burda hareketlenme baslamis dün aksam birden hepiniz kayboldunuz
canlar aksam evime giremdim ablamlarda kaldim kapi acilmiyordügünden sonra oturacagimiz ev hersey yeni yapildi kapilar filan. kapi takilali bir hafta oldu ama ilk üprüs cikti
Günaydin kizlar burda hareketlenme baslamis dün aksam birden hepiniz kayboldunuz
canlar aksam evime giremdim ablamlarda kaldim kapi acilmiyordügünden sonra oturacagimiz ev hersey yeni yapildi kapilar filan. kapi takilali bir hafta oldu ama ilk üprüs cikti
baberko, bayıldım elbisene, benim hep tercihimdir böyle sade zarif şık elbiseler, hele göğüs altından oturtmalı olanlara bitiyorum..
eşyalarını koymuşmuydun esmy ben görmedim sanki fisfisfis
hşg.din nasıl kapı açılmıyor anlamadım ben ama hayırlı olsun ilk pürüz diye düşünme herşeyde bir hayır vardır güzelim
blackguen koymustum canm ceyız bolumunde felanda var koyayım ıstersen
anahtar cevirmiyor... ögenden sonra enistem gelecek ona söylicem adam bulup actiracam bakalim... nisanlim türkiyede bende almanyada simdiden birkikte yasicamiz evde kalmaya basladim daha yeni yeni ev oldu tabi eksikler daha var.Annem babam türkiyeye döndüler ablamlarin alt katinda oturacagiz. Dügüne kadar tam yerlesmis olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?