Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım bravo hepsını tutmuusun aklımda
ya karasızım biras pat dıye alırım sonra begenmem

hayatım h geldın
evt aldora tatlım aynı modelın yemek odasınıda dusunuyorum bıde burda kımdı o yaa unuttum krem rengı koltuk almıstı esmy yoksam cok guzeldı demıstım zaten hayalımdekı koltuk dıe aldorada onuda gördum

dün ve bugün hep uzaktan takip etmek zorunda kaldım canlarım...
işler yoğun patrn hep karşımda
bi ton şey okudum ama böyle geçişirmek istemezdim.olmazsa yine dönüp bir bakem,yazacaktım yorumalr çünkü aklımda kalmasın...
ohh ohh yeni yeni gelin adayları doldu topik valla.
her yeni kişi güzel güzel çeyizler demektir süper valladelikafaduldendelikafadulden
yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Hayatımm,(hala alışamadım nickine yaa sanki aşkıma yazıorum gibii) burcunun yaptığı pastanın adı Kümbet miş, bende dün köstebek saniiyddimm

esmy canım ne yaptınız suplaları....
ay dünki yazıları okudum.
kız bizim burdada geldi heryere suplalar.5 tl ye.ben yokmuşum ki kaçırdım istediğinizi bilsem bi akşam misafir ederdim sizi semtime...
neyse başka bişiy olur her zamn yardımcı olmaya hazırım...

ay hatırlayamdm benımkımıyı benımkı krem derı kahve mınder

Günaydin kizlar burda hareketlenme baslamis dün aksam birden hepiniz kayboldunuz
canlar aksam evime giremdim ablamlarda kaldim kapi acilmiyor dügünden sonra oturacagimiz ev hersey yeni yapildi kapilar filan. kapi takilali bir hafta oldu ama ilk üprüs cikti

cnm sızın ora nire burda varza azelyaya zahmet ettırmeyelım bosuna

baberko, bayıldım elbisene, benim hep tercihimdir böyle sade zarif şık elbiseler, hele göğüs altından oturtmalı olanlara bitiyorum..

emy ozmn senınkı deıl cnm benım baktığım şişko koltuk takımıydı
krem rengı
esra senın mıydı acep olmassa resmını koycam buraya

arsıma söyleseydın fıyatları aldım ben arcelıktn

ay hatırlayamdm benımkımıyı benımkı krem derı kahve mınder

eşyalarını koymuşmuydun esmy ben görmedim sanki fisfisfis

hşg.din nasıl kapı açılmıyor anlamadım ben ama hayırlı olsun ilk pürüz diye düşünme herşeyde bir hayır vardır güzelim

Hadiii yaa baya süpriz olmuştur sana daa :1shok:

baberko, bayıldım elbisene, benim hep tercihimdir böyle sade zarif şık elbiseler, hele göğüs altından oturtmalı olanlara bitiyorum..

cok sağol gasoline senin bilmiyorum nişanlı olup olmadığını ama eğer değilsen nişanında allah sana daha güzellerini nasip etsin nişanlıysanda artık kına gecende diyim :Saruboceq:

anahtar cevirmiyor... ögenden sonra enistem gelecek ona söylicem adam bulup actiracam bakalim... nisanlim türkiyede bende almanyada simdiden birkikte yasicamiz evde kalmaya basladim daha yeni yeni ev oldu tabi eksikler daha var.Annem babam türkiyeye döndüler ablamlarin alt katinda oturacagiz. Dügüne kadar tam yerlesmis olur insallah.

blackguen koymustum canm ceyız bolumunde felanda var koyayım ıstersen

aaa ben kaçırmışım cnm koyda fikir edinelim yada link ver bakim ben cnm

anahtar çevirmiyorsa belki içerde anahtar kaldı dicem ama kapıyı kitlemişsindir heralde neyse umarım herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…