Günaydin kizlar burda hareketlenme baslamis dün aksam birden hepiniz kayboldunuz
canlar aksam evime giremdim ablamlarda kaldim kapi acilmiyordügünden sonra oturacagimiz ev hersey yeni yapildi kapilar filan. kapi takilali bir hafta oldu ama ilk üprüs cikti
bütün gün çarşıdaydım neler aldım neler,
ama şimdi çıkmak zorundayım yarın fotoları ekliycem :) bekleyin
herkese iyi akşamlar
Ne zamandır ekleyip paylaşmak istiyordum bunları sizlerle..
çok şık takımların .ellerine sağlık peçete halkalarında süper olmuş.suplalarla dahada bir güzellleşmiş takımların
günlük yemek takımınıda ,çatal bıçaklarınıda çok beğendim.evkurda görmüştüm aynılarını.güle güle kuulan
cnm sızın ora nire burda varza azelyaya zahmet ettırmeyelım bosuna
koydumtekrar
fmk kredı kartıyla acabılırdınzı ben öle yapıyom,:roflol: aramısda kalsın ama plastık kola seyıylede olıyy:ama sır verdım he mesleğeım hakkında
esra evt onun olabılır
yok canım hala takamadım yüzüğükaydirigubbakcemile3 temennin için teşekkür ederim şekercim :1hug:cok sağol gasoline senin bilmiyorum nişanlı olup olmadığını ama eğer değilsen nişanında allah sana daha güzellerini nasip etsin nişanlıysanda artık kına gecende diyim:Saruboceq:
fmk kredı kartıyla acabılırdınzı ben öle yapıyom,:roflol: aramısda kalsın ama plastık kola seyıylede olıyy:ama sır verdım he mesleğeım hakkında
esra evt onun olabılır
bakırköydeyim ben .biri daha demişti bakırköyde oturuyorum hatırlayamadım yavvvv...
canım azelya samsunda değil mi,isterseniz yerinide tarif ederim size ,yada buluşur beraber gideriz...
şimdi oraya bir ton kargo parası ödemeyin.
ben burdan kargolasam bile size o kadar tutmaz değil mi.
yani hani gelemediğinizi düşünelim.
ok gönlüne göre olsunda gerisi önemli değilyerimsenibengüle güle kullan şimdiden eee 15 gün sonrada seni uğurlucaz artıkın :lepi:cnm varak rengı almaya karar verdımduz renk
blacquen bende hatırladımsımdı benedmesıtımkıbız yapısttırıken hıc sorun yasamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?