Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hadiii yaa baya süpriz olmuştur sana daa :1shok:

merhaba kızlar

fmk sana özelden de mesaj atmıştım canım cevap vermedin burdan da yazayım bari
bende almanya ya gelin gideceğim nişanlım almanya da şu an
ev tutacak eşyalarımızı oradan alacak
sen neresindesin almanya nın
nişanlım eşyaları nerden alacak yaa ufff senağlama

bana var mı tavsiyelerin canım

bütün gün çarşıdaydım neler aldım neler,
ama şimdi çıkmak zorundayım yarın fotoları ekliycem :) bekleyin
herkese iyi akşamlar

nbb geceliklerine çok güzel.ben zaten bayılıyorum onlara güle güle kullan canım...

karalahana he deıddıgn suplalar nerde yazdım kacırdın galıbakıza ta samsundan zahmet vermeyelım

cnm sızın ora nire burda varza azelyaya zahmet ettırmeyelım bosuna

bakırköydeyim ben .biri daha demişti bakırköyde oturuyorum hatırlayamadım yavvvv...
canım azelya samsunda değil mi,isterseniz yerinide tarif ederim size ,yada buluşur beraber gideriz...
şimdi oraya bir ton kargo parası ödemeyin.
ben burdan kargolasam bile size o kadar tutmaz değil mi.
yani hani gelemediğinizi düşünelim.

fmk kredı kartıyla acabılırdınzı ben öle yapıyom,:roflol: aramısda kalsın ama plastık kola seyıylede olıyy:ama sır verdım he mesleğeım hakkında

esra evt onun olabılır

ayhhhh stikerleri görünce hatırladım sırnaşık şey hatta sana stikerle yorum yapmıştım şimdi hatırladım napim cnm bende b12 var hep unutuyom hayırlı olsun tekrar bende stiker düşünüyorum ama ev kiralık olursa çıkartınca sorun olurmu diye endişeleniyorum izi kalmıyormuş ama düşünsenize onu çıkarınca orası beyaz diğer yerler kirli beyaz gibi durur bide ev taşıyacamız zaman orayıda boyat çık -tatlicadiarzu-

blacquen bunları ekledım ceyızde yatak odesı bolumunde ve ceyızıız ıcın neler aldıkta var cnm ayrıntılı

fmk kredı kartıyla acabılırdınzı ben öle yapıyom,:roflol: aramısda kalsın ama plastık kola seyıylede olıyy:ama sır verdım he mesleğeım hakkında

esra evt onun olabılır

kız nasıl kredi kartıyla açıyon hadi onu geçtim kola şişesiyle nasıl olurki off bizim evede hırsızlar girmişti aklıma geldi tepem attı klava: onlardamı öyle açtılar gerçi bizim kapınında kartı var ama hiç denememiştim ben

cok sağol gasoline senin bilmiyorum nişanlı olup olmadığını ama eğer değilsen nişanında allah sana daha güzellerini nasip etsin nişanlıysanda artık kına gecende diyim :Saruboceq:
yok canım hala takamadım yüzüğükaydirigubbakcemile3 temennin için teşekkür ederim şekercim :1hug:

blacquen bende hatırladımsımdı benedmesıtımkıbız yapısttırıken hıc sorun yasamadık

kıslar hatırlarsınız kesin
hani gülen surat baharatlıklar vardı.bir kaçınız almıştınız.
insafsızlar onların tanesini 5 tl yapmışlar.tabii çok alındı ,patlama yaşandı ya hemn kazıkdelikafaduldendelikafadulden
vahh vahhh

esra evt onun olabılır

sen zaten bitanesin on parmaginda on marifet. netcen bacim gecinmek kolaymi her meslegi denemek gerek dimi ama sırnaşık şey

Karalahana b.köy geçerkten yıkılo suplAlardan üstelik burda eklenilen modellerden daha da değişik şeyler bulab,ilir dimiz kızlar???

cnm varak rengı almaya karar verdımduz renk
ok gönlüne göre olsunda gerisi önemli değilyerimsenibengüle güle kullan şimdiden eee 15 gün sonrada seni uğurlucaz artıkın :lepi:
Esracım sende ayları bitirmişin günlere düşmüşün heyecan başlamıştır artık ruh halinde dikkatimi çekiyor stres yapma bu kadar herşey yoluna girer yakın zamanda benimde davetiyelerim basılmış:) dün akşam nişanlım getirmiş bi hoş oldum aşkımla ismimizi yan yana görünce bu arada kk kızlarının seçtiği pembeyi beğenmiştim ama içine yazdıracaklarımız sığmadı o yüzden değiştirdim davetiyem bu kızlar

içinde ki söz; Evet...
Evet...
Bu kelimeyi binlerce kez söyledik
Ama en Özelini sizlerle paylaşmak istedik...

:asigim::asigim::asigim:

blacquen bende hatırladımsımdı benedmesıtımkıbız yapısttırıken hıc sorun yasamadık

işte dediğim gibi kir izi ya çok kalırsa amanın bnmki beni vurur zaten incik boncuk takıntımdan şikayetçi kısmet eder o günleri gelirsem evin resimlerini eklediğimde görürsünüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…