Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko ben esma esra degıl kuşum
karalahana bakırköydemıvar ben nıye görmuyom bızım oralarda ya
ozaman samsuan zahmet ettırmyeletım

Karalahana b.köy geçerkten yıkılo suplAlardan üstelik burda eklenilen modellerden daha da değişik şeyler bulab,ilir dimiz kızlar???

ben seviyorum ya köyümü herşey elimin altında.
evet değişik şeyler bulunabilir.ama suplalara bence çokta fazla para vermemk laızm.yazık ya.aslında 5 tl bile pahalı .
bir iki yer açıldı ben her dışarı çıktığımda yada iş dönüşü uğramadan geçemiym...

baberko ben esma esra degıl kuşum
karalahana bakırköydemıvar ben nıye görmuyom bızım oralarda ya
ozaman samsuan zahmet ettırmyeletım

kesin vardır canım ya sizin ordada denk gelmemişindir.artık pazarlara bile düştü.
bakırköye kesin geliyorsundur.istediğin zamn tarif ederim sana yerini

Sinaycım davetiyen çok güzel olmuş bayıldım canım.

Ahhh ahh sorma 30 günlere düştüm hala inanamıyorum yaaa.Çok zor bir dönem bu hele benim gibi duygusal alıngan kırılgan biri için çok daha zor. Öööff Allah herkeze bu dönemleri az hasarla atlatmayı nasip etsin..:Saruboceq:

pınar ben bazı nedenlerden dolayı resim koymak istemiyorum. erkek değil kızım aklınıza yanlış birşey gelmesin. hatta böcükle telefonda konuştum, inanmayan ona sorabilir. özür dilerim koyamadığım için. ben sana küs değilim tabii ki şaka yaptım, niye küs olayım ki

pashmina sağol bilgin için

davetiye çok güzelmiş hayırlı olsun

fmk hayırdır noldu? umarım çok önemli bi pürüz değildir

kızlar yettim toplantı vardı amma çok yazmışınız. eklenen elbiseyi göremedim mutlaka güzeldirr.
Aksesuarlar vardı esmynin sanırım onlarda güzel ama içine sinmediyse hiç uğraşma değiştir cnm
demin tükürüğümden boğuluyodum :1shok: gözümden yaşlar aktı senağlama

Kızlar nasıl sizce bu model bunu diktirmeyi düşünüyorum ama fikrim değişebilirCADIARZU

sınay cok hoş cnm ya ı gunlerde dağıttın mı denır ne denır

fmk he bu meslekte var arada yapıyom amanın sımdık benı almaya gelcekler:roflol:

b.köy bulusması yaklasıyor cok heycan yaptım laa

teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına davetiye yükümüzü de attık şükürşakkıdı

amin cnm cümlemizin :Saruboceq:

evttt çok az kalmış esra hayırlısı olsun senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…