Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

blackgueeın doğum günün kutlu olsun şekerimm iiki doğmuşun sena.s.

böcükkedicikli şeyelr çok ciciydiii

esmybende senin banyo takımından aldım ama içindeki şekil değişik 10 ytl ye almıştım geçen sene..içinde midye deniz kabukları flan vardı benimkinin

esrakoltuğunun rengini modelini çok beğendimm canım güle güle kullan

kızlar bu arada babam muhtar adayı yarın seçim varya bana dua edinde kazanalım çok uğraştı babacık....

tskler cnm Şeniz umarım baban yarınki seçimlerde kazanır cnm :Saruboceq: hihoyyyt

Esmy canım, güle güle kullan banyo setini. Bizde de var çok şirin bu takımlar. Ama şuan elimde japon pazarının broşürü var toplam 9.90 lira :1shok: Ayrca aynı broşürde suplalar

esmybende senin banyo takımından aldım ama içindeki şekil değişik 10 ytl ye almıştım geçen sene..içinde midye deniz kabukları flan vardı benimkinin

esrakoltuğunun rengini modelini çok beğendimm canım güle güle kullan

kızlar bu arada babam muhtar adayı yarın seçim varya bana dua edinde kazanalım çok uğraştı babacık....[/QUOTE]

saolun kızlar ay sizi yesinler yaaaaŞeniz

CNM COKCAHOL 10 MU BEN 18.5 KAZIKLANDIMMI NE
TOBİ BABAN KAZANIR INS HANGI MAH. SEHIR NERE TANIDIK VARSA VERDİRİZİ Şeniz

ben daha ufağım 21 oldum cnm

bu arada tobiş baban hangi ilçeden aday tanıdık varsa arayıp söleyim atsınlar cnm oyu babişkona hihoyyyt

valla kuzum m bizim mamak köstencee belki ismini bile duymamışsındır uzak yanii

ama düşüncen söylemen bile çok gzl hayatım..kız bu arada tam lolita zamanı heeyerimseniben

slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2

ben begendim canim güzel secmisin zevkime hitap ediyor.. merka ettim diktiryorum dedin
bu magazadaki fiyati nekadar

TOBİ BABAN KAZANIR INS HANGI MAH. SEHIR NERE TANIDIK VARSA VERDİRİZİ Şeniz[/QUOTE]
ayy soal cnm ya ankaradayım ben...:1hug:

kızlar ya herkes istanbuldan bende kısmetse oraya gelin gelicem 2 sene sonra...ay kimbilir belki ailce falan görüşürüz ne kadar hoş:1rolleyes:

TOBİ BABAN KAZANIR INS HANGI MAH. SEHIR NERE TANIDIK VARSA VERDİRİZİ Şeniz[/QUOTE]

esmy cim eminönü tarfına geçmen mümkünse sarılgan diye bir züccaciye var suplalar bi harika oradan alabilirsin.ben 8tl ye aldım ama çok gösterişli bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…