Doğum günün kutlu olsun güzelim, nice güzel yaşlara...a.s.
Blackqueen Doğum günün kutlu mutlu olsun. Yeni yaşın hayırlı olsun cnm... hihoyyyt
Tünaydın kızlar ayy bugün çok mutluyum Doğum Günüm hihoyyyt
blackgueeın doğum günün kutlu olsun şekerimm iiki doğmuşun sena.s.
böcükkedicikli şeyelr çok ciciydiii
esmybende senin banyo takımından aldım ama içindeki şekil değişik 10 ytl ye almıştım geçen sene..içinde midye deniz kabukları flan vardı benimkinin
esrakoltuğunun rengini modelini çok beğendimm canım güle güle kullan
kızlar bu arada babam muhtar adayı yarın seçim varya bana dua edinde kazanalım çok uğraştı babacık....
blackgueeın
kızlar bu arada babam muhtar adayı yarın seçim varya bana dua edinde kazanalım çok uğraştı babacık....
Garip bir heyecan var içimde bugün kaydirigubbakcemile3
oyy cidden mi. canım hadi inşallah :Saruboceq:
kaç yaşına girdin cnm...
saolun kızlar ay sizi yesinler yaaaaŞeniz
ben daha ufağım 21 oldum cnm
bu arada tobiş baban hangi ilçeden aday tanıdık varsa arayıp söleyim atsınlar cnm oyu babişkona hihoyyyt
Tünaydın kızlar ayy bugün çok mutluyum Doğum Günüm hihoyyyt
slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2
valla kuzum m bizim mamak köstencee belki ismini bile duymamışsındır uzak yanii
ama düşüncen söylemen bile çok gzl hayatım..kız bu arada tam lolita zamanı heeyerimseniben
Esmy canım, güle güle kullan banyo setini. Bizde de var çok şirin bu takımlar. Ama şuan elimde japon pazarının broşürü var toplam 9.90 lira :1shok: Ayrca aynı broşürde suplalar
esmybende senin banyo takımından aldım ama içindeki şekil değişik 10 ytl ye almıştım geçen sene..içinde midye deniz kabukları flan vardı benimkinin
esrakoltuğunun rengini modelini çok beğendimm canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?