Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy cim eminönü tarfına geçmen mümkünse sarılgan diye bir züccaciye var suplalar bi harika oradan alabilirsin.ben 8tl ye aldım ama çok gösterişli bişey.[/QUOTE]

aha biri supla dedi..cnm fotoğrafını koyarmısın varsa merak ettimde böyle taşlı maşlı şeyler var ondanmı yoksa:1shok: yaa supla çok istiyorum

Kızlar bu arada offf hiç gelmemiş heralde merak ettim dün morali bozuktu erkek arkşyla tartışmıştı yazdı sonra çıktı umarım sorununu halettmişlerdir evlilik arifesinde stres çok oluyor heralde senağlama

esmy cim eminönü tarfına geçmen mümkünse sarılgan diye bir züccaciye var suplalar bi harika oradan alabilirsin.ben 8tl ye aldım ama çok gösterişli bişey.

aha biri supla dedi..cnm fotoğrafını koyarmısın varsa merak ettimde böyle taşlı maşlı şeyler var ondanmı yoksa:1shok: yaa supla çok istiyorum[/QUOTE]

taşlı değil resmini koymam münkün değil çünkü annem kaldırdı.şekilli kendinden parlak ama çok güzel:lepi:

CNM COKCAHOL 10 MU BEN 18.5 KAZIKLANDIMMI NE
TOBİ BABAN KAZANIR INS HANGI MAH. SEHIR NERE TANIDIK VARSA VERDİRİZİ Şeniz

esmy cim eminönü tarfına geçmen mümkünse sarılgan diye bir züccaciye var suplalar bi harika oradan alabilirsin.ben 8tl ye aldım ama çok gösterişli bişey.[/QUOTE]

esmy cim eminönü tarfına geçmen mümkünse sarılgan diye bir züccaciye var suplalar bi harika oradan alabilirsin.ben 8tl ye aldım ama çok gösterişli bişey.

aha biri supla dedi..cnm fotoğrafını koyarmısın varsa merak ettimde böyle taşlı maşlı şeyler var ondanmı yoksa:1shok: yaa supla çok istiyorum[/QUOTE]

cnm ben baktım emınonudn eaynıtermı acaba buyuk bıyer8 tl ama herkez 5 e var dedı ya ondan ordan almak ıstemedım
tobi İNŞ GORUSRUZ HANGI SEMTE GELCEN GELIN BELLİMİ

az kaldı az inş kısmetsee o günü bizim günümüz olarak ilan edelim:sm_cool:

evttt ilan edelim bakalım o gün neler yapıcaz varmı aklınızda plan cnm ?

nan black bacı sana özel pasta yaptrdım bakmadın bılem sonra neden kutlamadın dıyın:dilcikar:

anamm pastaya bak ne ima ediyon gızz kaydirigubbakcemile3 saol cnmsın bnm Şeniz

aha biri supla dedi..cnm fotoğrafını koyarmısın varsa merak ettimde böyle taşlı maşlı şeyler var ondanmı yoksa:1shok: yaa supla çok istiyorum

taşlı değil resmini koymam münkün değil çünkü annem kaldırdı.şekilli kendinden parlak ama çok güzel:lepi:[/QUOTE]

REYHANCIMGIM SENIN DUGUN NE ZAMAN NERDE OTURUYON :asigim:

ne ıma etcem olm becerıksızsın belkı pasta ıle canın cekerde makınaya falan oturun dıe şeyy ettım

taşlı değil resmini koymam münkün değil çünkü annem kaldırdı.şekilli kendinden parlak ama çok güzel:lepi:

REYHANCIMGIM SENIN DUGUN NE ZAMAN NERDE OTURUYON :asigim:[/QUOTE]

benim düğün ekimde yani bayram sonrası okmeydanı tarafındayım.

tobi İNŞ GORUSRUZ HANGI SEMTE GELCEN GELIN BELLİMİ[/QUOTE]

kısmetse tatlım KÜÇÜKKÖY diye bi semt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…