ben evkurdan almayı sevmıym ama orda vardı tek sevdığım modeller mecbur aldım 1 2 gun gecınce hemen av.falan verıyolarmış kıme sorsam aman dıolar-tatlicadiarzu- bende ödeyem daha almam zatı
allah kolaylık versın cnm herkese cok zor ya dah alcaklarımı dusundukce sıklıyom
yatak odanı ben gormedım:uhm: kaça aldınız
Parpalm canım, ben de madam rose'u duydum daha önce galiba. Sağol tatlım önerin için oraya da bakarım tabiki. Nisanda gelsin tüm modeller daha çooook gelinlikçi bakarım ben kaydirigubbakcemile3
Esmy canım, güle güle kullan banyo setini. Bizde de var çok şirin bu takımlar. Ama şuan elimde japon pazarının broşürü var toplam 9.90 lira :1shok: Ayrca aynı broşürde suplalar da 3.99. Acilen gitmem lazımçok ucuz şeyler var
bızım memleket beledıye statusunde ya yanı sehır gıbı:1closedeyes: Kendımıze aıt düğün salonumuz cafemız kahvehanemız lokalımız yardım merkesımız gıbı kuruluşlarımız var koyluler para toplayıp aıdat seklınde odeme yaptıkca yenı yerler alınıyoo
burdakı derneğımızde ıse eğer aynı koyluden kız ıle evlenıyorsa yada fark etmıyo butun lsıtedekı kaytlı koylulere mesaj atılıyo
yada cenaze varsa ondada msj atalıyo cunkum ıst heryerınde koylu cok mesela bız avrupa yakasındayız anadolu yakasında olana davetıye zor gıder msjla gdııyo delikafaduldenıst aynı yakası ıcnde gecerlı hem ekonomık hem süper-[/font][/b]
Sen hangi semttesim canım hangi japon bura bizim burdakilerdede varmıdır acep
acemıperı aldıkların süper cnm masallah ne cok sey almışsıngecelıkler nevresımler havlular tencereler hepsı cok guzel
anam ben 12.ayda aldım en son ceyısı
Tünaydın kızlar ayy bugün çok mutluyum Doğum Günüm hihoyyyt
Parpalm canım, ben de madam rose'u duydum daha önce galiba. Sağol tatlım önerin için oraya da bakarım tabiki. Nisanda gelsin tüm modeller daha çooook gelinlikçi bakarım ben kaydirigubbakcemile3
Esmy canım, güle güle kullan banyo setini. Bizde de var çok şirin bu takımlar. Ama şuan elimde japon pazarının broşürü var toplam 9.90 lira :1shok: Ayrca aynı broşürde suplalar da 3.99. Acilen gitmem lazımçok ucuz şeyler var
KIZLAR BİRDE DUNBANYO SETİ ALDIM ASLIDNA AKLIM PORSELEN OLANALRDA AMA ÇOKPAHALI EN UFAK PARÇASI 20 TL BENDE SIMDILIK BUNDAN ALDIM
18.5 TL
kızlar bunlar odamda sakladığım çeyizliklerim sengözlerimebaksanab peçeteliğim,nihalem,minik kek kalıplarım va saatim
Tatlım mobillyamın koltuklarımın perdelerimin rengi bu sizce nasıl birşey alayım..
mutlu yıllarrr canmmm hihoyyythihoyyyta.s.kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey:lepi:
Tünaydın kızlar ayy bugün çok mutluyum Doğum Günüm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?