Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım tanıdık bir abimizden aldık yerimseniben baza dahil 2250 tl. uyguna aldık bence.
modelini eklemedim kuzum süpriz olsun isze diye :jeyyar:

gercekten cok uygunmuş hee beım beğendığım 3bın baza harıc
aman sende bısey gostermıyon hee:dilcikar:

uğurböceği yanlış linki kopyalıyormuşum şimdi düzelttim.
tekrar teşekkür ederim

Parpalm canım, ben de madam rose'u duydum daha önce galiba. Sağol tatlım önerin için oraya da bakarım tabiki. Nisanda gelsin tüm modeller daha çooook gelinlikçi bakarım ben kaydirigubbakcemile3

Esmy canım, güle güle kullan banyo setini. Bizde de var çok şirin bu takımlar. Ama şuan elimde japon pazarının broşürü var toplam 9.90 lira :1shok: Ayrca aynı broşürde suplalar da 3.99. Acilen gitmem lazım çok ucuz şeyler var

Sen hangi semttesim canım hangi japon bura bizim burdakilerdede varmıdır acep

oo süpermiş yawww

acemıperı aldıkların süper cnm masallah ne cok sey almışsın gecelıkler nevresımler havlular tencereler hepsı cok guzel

anam ben 12.ayda aldım en son ceyısı

hadi kızlar ben kaçar
bu paralar kaşınmaya başladı bende gidip vereyimde kurtulayım :roflol:
özleyin beni anacım şakkıdı

burcu hadı sana gule gule
komşu cok guzel bısey hemde hatta memlekette evlenen cıftlere fıdan hedıye edılıyo onlarda dıkıyo fıdanın ustunde ısımlerı falan olıyy gıderler bakarlar sularlar sonra
askere gıden gencler oyun yaparlar tıyatro oyunları tvde ızlemışsındr belkı deve arap bacı gelınler(erkek) olıyy onlarla yapılıyo cok komık:roflol:sonra askerlere oyun bıttığınde para verılır onlar o parayla ya cemse yaptırırlar yada fakır bı gencı evlendırırler

Sen hangi semttesim canım hangi japon bura bizim burdakilerdede varmıdır acep

Canım ben Eşrefpaşaya yakınım ama elimdeki broşür Forbest Japan pazarı. Karşıyaka, Bornova, Şirinyer ve Hatayda varmış. Bugün de Gaziemir şubesi açılıyormuş onu duyuruyorlar. Ben zaten şirinyerdekini biliyorum yeni evimizin çoook yakınında
Schafer çatal bıçak takımları da 14. 99 diyo va daha bi sürü ucuz şey var kaydirigubbakcemile2

acemıperı aldıkların süper cnm masallah ne cok sey almışsın gecelıkler nevresımler havlular tencereler hepsı cok guzel

anam ben 12.ayda aldım en son ceyısı

teşekkür ederim.ufaktan ufaktan hoşuma gidenleri alıyorum. daha bi koca adayı yok
elişlerimin dantellerin gecekliklerin dörtte biri bile değil bunlar ama hepsini çekemedim. günlük yemek takımımı falan çekip koyucam en kısa sürede

sagolcnm hadiya koş tabii kacırmaaahihoyyyt

KIZLAR BİRDE DUNBANYO SETİ ALDIM ASLIDNA AKLIM PORSELEN OLANALRDA AMA ÇOKPAHALI EN UFAK PARÇASI 20 TL BENDE SIMDILIK BUNDAN ALDIM
18.5 TL

güle güle kullan cnm hihoyyyt

kızlar bunlar odamda sakladığım çeyizliklerim sengözlerimebaksanab peçeteliğim,nihalem,minik kek kalıplarım va saatim

güle güle kullan cnm hihoyyyt

Tatlım mobillyamın koltuklarımın perdelerimin rengi bu sizce nasıl birşey alayım..

bence dore renkli aksesuar secebilirsin güzelim ya da krem renkli

mutlu yıllarrr canmmm hihoyyythihoyyyta.s.kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey:lepi:

tskler cnm kaydirigubbakcemile5 Şeniz

dün zeynep birinci oldu çok güzel ohh olsun şadıman birinci olamadı yüzü nasıl düştü bilmiyom etmiyom diye tekrar birinci olsaydı üzüldürdüm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…