rulo şeklinde olanlar nedir ben çözemedimcadıarzu
kız burcu perdeyi sormuyo aksesuar nasıl olsun dio lülülülülülü
Burcucum perdeler falan tamam canım benim. Dekoratif eşyalar alacağım ama beğendiklerim çok pahalı alternatif alınacabilecek şeyler arıyorum. Ne alabilirim diye
günaydın kızlarrrrrr kaydirigubbakcemile2 ya cok heycanlıyım
az kaldı yaaa haftasınuda ceyız gıtcek cok sıtres oldum puff
esra ÖZLEMEK iyidir kız kavusması guzel oluyor
aşıkmıyım neyim sırnaşık şey
he vallahi aşıkım :roflol::roflol:
ben niye perde anladım acep :uhm:
Esmy hayırlı olsun canımmmmmm.ayyyy ben bile heyecanlandım
Esmy canım stres olur tabiki de.ama tadını çıkarmaya çalış.Ama davetiyeleri dağıtın artıkın.gerçi bi hafta kala dağıtıyo bazıları.İnşallah çok güzel bi hayata yelken açarsın
1 hafta kala cok yoruluırsunuz hee
bıde bzım dernek var cep telıne msj atılıyo pek davetıye bastıran yok
uyandığına emın mısn:roflol:
bugun evkura gtcen sen demı gıtmısken benım borcuda odesen dıom 400tlcık
NASIL YANİ?:uhm:
ahh yawrucum keşke olsada seve seve ödesemm...
senin sadece 400 benim 1900 hayatım
neyseki yarısını ödedim :çok üzgünüm:
bızım memleket beledıye statusunde ya yanı sehır gıbı:1closedeyes: kendımıze aıt düğün salonumuz cafemız kahvehanemız lokalımız yardım merkesımız gıbı kuruluşlarımız var koyluler para toplayıp aıdat seklınde odeme yaptıkca yenı yerler alınıyoo
burdakı derneğımızde ıse eğer aynı koyluden kız ıle evlenıyorsa yada fark etmıyo butun lsıtedekı kaytlı koylulere mesaj atılıyo
yada cenaze varsa ondada msj atalıyo cunkum ıst heryerınde koylu cok mesela bız avrupa yakasındayız anadolu yakasında olana davetıye zor gıder msjla gdııyo delikafaduldenıst aynı yakası ıcnde gecerlı hem ekonomık hem süper
senın azmış gene benım suan
1800 arcelık
400 evkur
40 taç
100 ayakkabı kaldı sanırsam aman toplam 2360 tl suan-tatlicadiarzu-
ahhh kuzum keşke öyle osla ben sadece evkuru söyledim sana evkurdan sadece kaşık çatal tencere mencere almıştım. birde büyük bir mağazaya tümm yatak örtülerim nevresimlerim yastık yorgan aklına ne gelirse onları almıştım. 2000 lirada oraya toplam. orayıda 150 150 ödüyorum. onuda yarıladım evkurda 150 ödüyorum ayda. sonra babamda beyaz eşyaların yarısnı öödüyor ayda 200. kız kardeşim de ayda 150 yatak odasını ödüyor. sen düşün yani ayda ne kadar taksit ödediğimizi canım ayy daral geldi düşününce bile. ama hepsi ağustosta bitecek yatak odası hariç.
öyle yapıyorum ama nedense küçük oluyor.teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?