Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa ben dün izleyemedim yemekteyizi, nasıldı tabakları, birisi papatya gibi demiş çok merak ettim.. bi ara paşabahçede görmüştüm papatya şeklinde krem rengi tabaklar vardı ama çok pahalıydı :S öyle bişeymi acaba :)) bakayım videosunu bulabilirsem izliyim en iyisi :)

Tünaydın kızlar ayy bugün çok mutluyum Doğum Günüm hihoyyyt
Doğum Günün Kutlu Olsun Blackqueen !!

Tatlım mobillyamın koltuklarımın perdelerimin rengi bu sizce nasıl birşey alayım..

dore renk aksesuarlar süper olur Esracım:lepi:

kızlar bunlar odamda sakladığım çeyizliklerim sengözlerimebaksanab peçeteliğim,nihalem,minik kek kalıplarım va saatim
güle güle kullan canım bu saatin pembesinden bende yatak odama almak istiyorum yerimseniben

youtube giriş yaparsan ben sana linkini bulim istersen güzelim

Doğum Günün Kutlu Olsun Blackqueen !!

cnmm çok güzel yapmışsınnn tsklerrrr Şeniz

valla kuzum m bizim mamak köstencee belki ismini bile duymamışsındır uzak yanii

ama düşüncen söylemen bile çok gzl hayatım..kız bu arada tam lolita zamanı heeyerimseniben

tobicimm ben de mamak üreğildeyimmm.inş. baban kazanır canım yaa

anamm doğum gününü kutlamayı unuttum dimi :)

iyiki doğdun blackqueen :) yeni yaşında herşey gönlünce olur inşallah a.s.

bu arada bulup izledim ama mor supla ve dikdörtgen tarzı tabak vardı ama sizin bahsettiğiniz neydi, benim izlediğim direk köftemi ne ordan başladı :)

paprı bacı papatya seklınde krem rengı tabaklar vardı kenarlarınıda suslemış plastık boncukla

Yemekteyizdeki papatya tabakları merak edenlere göstereyim. Suplalarıda mordu bence çok cici olmuşlardı.. Kadehlerin üzerlerindede minik minik mor benekler vardı..

kızlar merhaba
dün size doktorla görüştüklerimi yazmıştım
bugün kan tahlili sonucu için aramam gerekiyordu
sonuca göre doktor ilacı içme dedi
bunu size söylüyorum kendi kafamıza göre alıp içmeyelim diye
lütfen dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…