ee babekoş herkes yemeğe ya da mesai bitti gitti sen bugün akşama kadarmı çalışıyorsun güzelim?
ewt cnm malesef haftaiçi 7.30 8 gibi ctesi 6 pazar tatil. malum yaz sezonu açıldıya mesailerde direk uzadı
ben geldım canlarım
yemek yedımde
Doğum Günün Kutlu Olsun Blackqueen !!Tünaydın kızlar ayy bugün çok mutluyum Doğum Günüm hihoyyyt
dore renk aksesuarlar süper olur Esracım:lepi:Tatlım mobillyamın koltuklarımın perdelerimin rengi bu sizce nasıl birşey alayım..
güle güle kullan canım bu saatin pembesinden bende yatak odama almak istiyorum yerimseniben
kızlar bunlar odamda sakladığım çeyizliklerim sengözlerimebaksanab peçeteliğim,nihalem,minik kek kalıplarım va saatim
yaa ben dün izleyemedim yemekteyizi, nasıldı tabakları, birisi papatya gibi demiş çok merak ettim.. bi ara paşabahçede görmüştüm papatya şeklinde krem rengi tabaklar vardı ama çok pahalıydı :S öyle bişeymi acaba :)) bakayım videosunu bulabilirsem izliyim en iyisi :)
Doğum Günün Kutlu Olsun Blackqueen !!
valla kuzum m bizim mamak köstencee belki ismini bile duymamışsındır uzak yanii
ama düşüncen söylemen bile çok gzl hayatım..kız bu arada tam lolita zamanı heeyerimseniben
Kimse kalmadı yahuu öööffff saat 6 olsa çıksam çok sıkıcı bir gün..:1closedeyes:
sevdiklerinle nice mutlu guzel gunlere blackqueen
bende çıkmam lazım ama üşeniyorum yapıcak çok işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?