- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
cnm tekrar geçmiş olsun değerlerin nedir hormanal olarak yüksekmi çıktıkıda doktor önermedi birde kızlar bnm eltim 2 yıldan sonra bebişi oldu eşi korundu sdece o hiç almamış bence bünyenizi alt üst etmeyin derim
bişi deıl baberko
ya o rende varya ben ondan ıstıyom cok guzel cunkum:asigim:
rica ederim canım
ben bildiğimi paylaştım bilinçsiz bişe yapmayalım diye
evet hormonları bozuyor ama bazı hormonlarıda dengeliyor
ve bi kötü yanıda bi rahatsızlık varsa bilmediğimiz onu tetikliyor ilerletiyor işte
tabi bi iyi yönüde doktor kontrolünde ilaç kullanacaksan böyle testler sonucu rahatsızlığımızı öğreniyoruz :) yoksa ben nereden bileyim karaciğer değerim yüksek diye :)
bende senin gibi ben niye korunim o korunsun diye düşündüm ama (senin düşündüğünde omu bilmiyorum) ben ondanda korkuyorum
kafana göre takıl :1shok:
sağol canım
hormonlarla alakalı değilmiş karaciğer değerleri yüksek dedi
ve bu değerler yüksekken ilaç kullanırsam yarın öbür gün daha farklı rahatsızlıklar çıkarmış karaciğerimle ilgili
kız black şipşak yaptın valla helal olsun :hooray:
cnm acaba kolestrollamı ilgili hastane işleriyle kendimden çok iyi biliyorumda degerler konsuunda o yüzden sordum ilk bşta üzme kendini bnmde değerlerim çok yüksek çıkmıştı ama gizli şeker varmış meğerse bende yağlı yiyecekleri kes bi cips kızartma vs. asla 1 ya fln kullanma hamur işinden uzak dur sonra tekrar test yptır eminim sonuç değşicek değerlerin normal seviyeye inecekdir cnm üzülme a.s.
arsıma gule gule
bybyyy arsimaa
Allah korusun cnm bir önceki msjımda yazdım umarım beni yanlış anlamazsın birçok sorunla bende karşı karşıya kaldımda o yüzden sana bikaç bişey söledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?