Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hülü gordum tupperlerını utunu ı gunlerde kullan cnm

paprıbjk bacım plastık o japon yada sılıkon yapıstırıcı ıle yaıstrmıştır aynı boncuklardan bende tulbentler var bılıym cunkum hatta japondur dıe tahmın edıyorum bız burda bı japon kullanıoz bı kere parmaklarımı bırbırınden zor ayırdık:roflol:

resımler kucuk aslında galıba aldıklarını yuvarlak ıcıne almış almadıklarına çarpı atmıskafamçokkarıştı koy bakım sen hele
320*240 yeterlıdır

sağol canım
hormonlarla alakalı değilmiş karaciğer değerleri yüksek dedi
ve bu değerler yüksekken ilaç kullanırsam yarın öbür gün daha farklı rahatsızlıklar çıkarmış karaciğerimle ilgili

bişi deıl baberko

ya o rende varya ben ondan ıstıyom cok guzel cunkum:asigim:

cnm acaba kolestrollamı ilgili hastane işleriyle kendimden çok iyi biliyorumda degerler konsuunda o yüzden sordum ilk bşta üzme kendini bnmde değerlerim çok yüksek çıkmıştı ama gizli şeker varmış meğerse bende yağlı yiyecekleri kes bi cips kızartma vs. asla 1 ya fln kullanma hamur işinden uzak dur sonra tekrar test yptır eminim sonuç değşicek değerlerin normal seviyeye inecekdir cnm üzülme a.s.

kafana göre takıl :1shok:

umarım olmuştır hihoyyyt bu arada rütben olmuş kaydirigubbakcemile5

kızlar hülü cvb veremiyo yolcusu varda kısa zaman içersinde dönücek balayı çifti var önünde darısı tez zamanda başımıza:Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar
işler çok yoğun
biliyorsunuz bu ara çok gelemiyorum
dünkü yazılarımı okuyan ayrıca hap kullanmayı düşünen ama doktora gitmek istemeyen arkadaşlar gelirse buraya onlara bugün yazdığımıda okutun olurmu :)

umarım olmuştır hihoyyyt bu arada rütben olmuş kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

hangisi rütbee ayy heyecanlandımm :CüvCüv:

Allah korusun cnm bir önceki msjımda yazdım umarım beni yanlış anlamazsın birçok sorunla bende karşı karşıya kaldımda o yüzden sana bikaç bişey söledim
kız black şipşak yaptın valla helal olsun :hooray:

Şeniz

cips uzun süredir yemiyordum
hamur işinide çok tüketmem
canım sonucu ben göremedim doktorla telefonda görüştüm dedi ama unuttum a ile başlayan devamı harflerden oluşan bi değerdi :) (bulmaca gibi-tatlicadiarzu-)
pazartesi bi aksilik olmazsa dahiliyeye gidicem bakalım nolcek

arsıma gule gule

görüşürüzzzz hihoyyyt

Allah korusun cnm bir önceki msjımda yazdım umarım beni yanlış anlamazsın birçok sorunla bende karşı karşıya kaldımda o yüzden sana bikaç bişey söledim

Amin.
yok canım neden yanlış anlıyım
söylicenki bişiler öğrencez bilinçsiz davranmıcaz
mesela ben bu yaşadıklarımı söledim niye ayamızı ona göre uzatalım diye
offf şimdi ben neyle koruncam

Kızlar şu bebek şekerlerinin güzelliklerine bakın. Tamda mevzunun üstüne çocuk doğurasım geldi he..:roflol:

]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…