kızlar merhaba
dün size doktorla görüştüklerimi yazmıştım
bugün kan tahlili sonucu için aramam gerekiyordu
sonuca göre doktor ilacı içme dedi
bunu size söylüyorum kendi kafamıza göre alıp içmeyelim diye
lütfen dikkatli olun
MSN de sen burda sen gt la senın özel işin vardı:jeyyar:
kızlar merhaba
dün size doktorla görüştüklerimi yazmıştım
bugün kan tahlili sonucu için aramam gerekiyordu
sonuca göre doktor ilacı içme dedi
bunu size söylüyorum kendi kafamıza göre alıp içmeyelim diye
lütfen dikkatli olun
Hoşgeldin toprağım. Demek sakıncaları var ööf bende tırsıyorum bu korunma işinden:çok üzgünüm: Gerçi biz hemen korunmaya başlamayacağız
arsimacım hşg.din kaydirigubbakcemile2 kesinlikle katılıyorum ufak bir ağrınız varsa bile en azından hastaneyi arayıp doktor isteyin tele ve onun yönlendirmesiyle alın ilacınızı ve bu şeker değil birbirmize tavsiye ederken dikkatli olalım kızlr
kızlar hülü (maldivler) çeyizlerinin resmini ekledi çeyiz resim kısmına yorumlarınızı bekliyomuş bana kızlara söyle dedide kendi hala yüklemekle boğusuyo -tatlicadiarzu-
Geçmiş olsun canım ihmal etme o zaman en kısa zamanda bir doktora görün umarım önemli birşey çıkmaz..
cnm söleseydin keşke buraya ekleseydi oraya yorum yapılmıyor ben öle biliyorum yani
bende yeniyim siteye alışmaya çalışıyorum baharın sölediği yer koydum ama burada yükleyemicek çok uzun sürüyooo
offf bahar offf yaktın beniklava:
sağol canım.
umarım önemli değildir
şuanki duruma bakarsam ilaç kullanamıcam onamı yanayım
karaciğer değerlerim yüksek onamı
yoksa kara kara ne yapcamı düşüncem onamı :)
ve buda stresten ötürü olabilirmiş
ben bu ara çok stresliyim
bende yeniyim siteye alışmaya çalışıyorum baharın sölediği yer koydum ama burada yükleyemicek çok uzun sürüyooo
offf bahar offf yaktın beniklava:
h geldın arsıma gecmıs olsun cnm dun okudum bende ama bugun unuttum tek sey aklımda en onemlıısı dr gtmeden asla ılac almayın
black laa patron geldı ıtı an çomağı hazrla hesabı ne şommm ağzın varmış senın:mymeka:
cnm tekrar geçmiş olsun değerlerin nedir hormanal olarak yüksekmi çıktıkıda doktor önermedi birde kızlar bnm eltim 2 yıldan sonra bebişi oldu eşi korundu sdece o hiç almamış bence bünyenizi alt üst etmeyin derim
kızma cnm istersen ben buraya eklim senin için ama resimlerin orda çok büyük bu arada aldığın tupperler çok cici burcuda almıştı sanırım bende o yağdanlık ve saklama kaplarından istiyorum güle güle kullan hayırlı olsun :1hug:
onun şimdi yolcusu varda ekle cnm zahmet olmazsa kabul eder yani
Arsimacım bu doğum kontrol hapları ile ilgili olarak bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz ben de hap içmeyi düşünüyordum bi arkadaşım sakın içme hormonlarınla oynama dedi ve karar verdim ben niye koruncam o korunsun dedim :dilcikar:
tmm cnm eklim ama resimleri küçültmeden mi koysam kızz böcük ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?