Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hoşgeldin toprağım. Demek sakıncaları var ööf bende tırsıyorum bu korunma işinden:çok üzgünüm: Gerçi biz hemen korunmaya başlamayacağız

MSN de sen burda sen gt la senın özel işin vardı:jeyyar:

ayh napim heryerde ben ne güzel işte için açılıyor sayemde kaydirigubbakcemile3

arsimacım hşg.din kaydirigubbakcemile2 kesinlikle katılıyorum ufak bir ağrınız varsa bile en azından hastaneyi arayıp doktor isteyin tele ve onun yönlendirmesiyle alın ilacınızı ve bu şeker değil birbirmize tavsiye ederken dikkatli olalım kızlr

kızlar hülü (maldivler) çeyizlerinin resmini ekledi çeyiz resim kısmına yorumlarınızı bekliyomuş bana kızlara söyle dedide kendi hala yüklemekle boğusuyo -tatlicadiarzu-

Hoşgeldin toprağım. Demek sakıncaları var ööf bende tırsıyorum bu korunma işinden:çok üzgünüm: Gerçi biz hemen korunmaya başlamayacağız

hoşbuldum toprağım
sakıncalar zaten var her ilaçta olduğu gibi
doğum kontrol haplarını kullanırken karaciger ve damar hastalığı varmı diye dikkat ediliyormuş
doktorum bana sordu bilmediğim için yok dedim kan testi istedi işte onun sonucunda da karaciğer değerlerim yüksek çıkmış
ilacı kullanma bi dahiliyeye görün dedi

hoşbuldum canım
kimse kimsenin tavsiyesi ile bişe içmesin zaten
dün burda tüm deneyimlerimi yazdım ama herkese sölerken üstüne basa basa diyorum doktora gitmeden kullanmayın
çünkü kimsenin bünyesi bir olmuyorrrr

Geçmiş olsun canım ihmal etme o zaman en kısa zamanda bir doktora görün umarım önemli birşey çıkmaz..

sağol canım.
umarım önemli değildir
şuanki duruma bakarsam ilaç kullanamıcam onamı yanayım
karaciğer değerlerim yüksek onamı
yoksa kara kara ne yapcamı düşüncem onamı :)

ve buda stresten ötürü olabilirmiş
ben bu ara çok stresliyim

Arsimacım bu doğum kontrol hapları ile ilgili olarak bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz ben de hap içmeyi düşünüyordum bi arkadaşım sakın içme hormonlarınla oynama dedi ve karar verdim ben niye koruncam o korunsun dedim :dilcikar:

h geldın arsıma gecmıs olsun cnm dun okudum bende ama bugun unuttum tek sey aklımda en onemlıısı dr gtmeden asla ılac almayın

black laa patron geldı ıtı an çomağı hazrla hesabı ne şommm ağzın varmış senın:mymeka:

özel msjlara tıkla ayarlardan profıl duzenle sonra aşağı ın RUTBE yazıy ordan yaz kaydettın mı tmmdır

hülü ımageshack ten koy fotolarını ben bısey gormuyomkı

cnm tekrar geçmiş olsun değerlerin nedir hormanal olarak yüksekmi çıktıkıda doktor önermedi birde kızlar bnm eltim 2 yıldan sonra bebişi oldu eşi korundu sdece o hiç almamış bence bünyenizi alt üst etmeyin derim
bende yeniyim siteye alışmaya çalışıyorum baharın sölediği yer koydum ama burada yükleyemicek çok uzun sürüyooo
offf bahar offf yaktın beniklava:

kızma cnm istersen ben buraya eklim senin için ama resimlerin orda çok büyük bu arada aldığın tupperler çok cici burcuda almıştı sanırım bende o yağdanlık ve saklama kaplarından istiyorum güle güle kullan hayırlı olsun :1hug:

yaa ben diğer sayfaları okurken kime ne diyeceğimi unutuyorum ya :)

esra_karadeniz eklemişti sanırım resmi aynı anda eklemişiz, çok şık olmuş tabaklar yaa

böcük pen paşabahçede görmüştüm böyle krem papatya tabak ama çok pahalı gelmişti :S sanırım dediğin gibi onun kenarına plastik boncuk yapıştırılmış gibi duruyo da o boncular nası durur ki yaa hem plastik konmazki

ama dibim düştüüüü :) bi bernardodan ördekli sürahi bide o tabaklar :) hadi bakalım inş alabilirim bigün :)

evttt şom ağzılıyım ne desem olyor ben napim sırnaşık şey sırnaşık şey

onun şimdi yolcusu varda ekle cnm zahmet olmazsa kabul eder yani

rica ederim canım
ben bildiğimi paylaştım bilinçsiz bişe yapmayalım diye
evet hormonları bozuyor ama bazı hormonlarıda dengeliyor
ve bi kötü yanıda bi rahatsızlık varsa bilmediğimiz onu tetikliyor ilerletiyor işte
tabi bi iyi yönüde doktor kontrolünde ilaç kullanacaksan böyle testler sonucu rahatsızlığımızı öğreniyoruz :) yoksa ben nereden bileyim karaciğer değerim yüksek diye :)
bende senin gibi ben niye korunim o korunsun diye düşündüm ama (senin düşündüğünde omu bilmiyorum) ben ondanda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…