Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar hülü cvb veremiyo yolcusu varda kısa zaman içersinde dönücek balayı çifti var önünde darısı tez zamanda başımıza:Saruboceq:

umarım olmuştır hihoyyyt bu arada rütben olmuş kaydirigubbakcemile5

hangisi rütbee ayy heyecanlandımm :CüvCüv:[/QUOTE]

kız hani papatya yazan yeri değişmişsin ya oraya rütbe deniyormuş cnm bende arkşların yalancısıyım onu dedim kaydirigubbakcemile3 bu arada tez zamanda aminn :Saruboceq:

Arsimacım kib. üzme kendini kolay gelsin iyi haftasonları :a015:

ayyy esra çok cicilerrr bunlar hihoyyyt bu arada arsimacım bi bekle evlene kadar olmazsa eşin korunsun cnm bu kadar psikolojik baskı yapma kendine

sağol black sanada iyi hafta sonları

esra çok ciciler onlardan nikah şekeri olmazmı :roflol:

hangisi rütbee ayy heyecanlandımm :CüvCüv:

kız hani papatya yazan yeri değişmişsin ya oraya rütbe deniyormuş cnm bende arkşların yalancısıyım onu dedim kaydirigubbakcemile3 bu arada tez zamanda aminn :Saruboceq:

Arsimacım kib. üzme kendini kolay gelsin iyi haftasonları :a015:[/QUOTE]

heee iyi bende öğrenmiş oldumm ee zamanlaa kaydirigubbakcemile2

Bende nikah şekeri ararken buldum canım düşündüm acaba olurmu diiye ama çocuk doğuncaya kadar beklerim dedim :1rolleyes:

ayh turkuazlı olan çok ciciymiş magnet dedinde yarın bende kırmızı magnet bakıcam inş. bulurum sitelerden falan baktımda gideceğim yerlerde hiçbirinde yok

ayh turkuazlı olan çok ciciymiş magnet dedinde yarın bende kırmızı magnet bakıcam inş. bulurum sitelerden falan baktımda gideceğim yerlerde hiçbirinde yok

bilmemki ben bunu bulduğum sitenin adını versem yasakmı orda cok güzel şekerler var tabi sen sadece magnetmi bakıcan yoksa şeker içinmi

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
blackqueen, baberko, blks, Gasoline, maldivler

bugün az kişiyiz kızlar.............

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
blackqueen, baberko, blks, Gasoline, maldivler

bugün az kişiyiz kızlar.............

ee biz burda olanlar sanırım işte olanlar.. ne kadar çalışkanız allah kahretsin.. ama ben çıkıp gezmek .istiyorumm senağlamasenağlama

a.s.teşekkür ederim

bende yazmıyorum kimse yazmıyo diye :d hülü hadi döktür bişeyler.. geveze insan seni -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…