kızlar hülü cvb veremiyo yolcusu varda kısa zaman içersinde dönücek balayı çifti var önünde darısı tez zamanda başımıza:Saruboceq:
umarım olmuştır hihoyyyt bu arada rütben olmuş kaydirigubbakcemile5
hangisi rütbee ayy heyecanlandımm :CüvCüv:
ayh turkuazlı olan çok ciciymiş magnet dedinde yarın bende kırmızı magnet bakıcam inş. bulurum sitelerden falan baktımda gideceğim yerlerde hiçbirinde yok
bilmemki ben bunu bulduğum sitenin adını versem yasakmı orda cok güzel şekerler var tabi sen sadece magnetmi bakıcan yoksa şeker içinmi
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
blackqueen, baberko, blks, Gasoline, maldivler
bugün az kişiyiz kızlar.............
magnet arıyorum cnm verme cnm yasak özelden veriliyor diye biliyorum yani özel msj atabiliyorsun
cnm tekrar geçmiş olsun değerlerin nedir hormanal olarak yüksekmi çıktıkıda doktor önermedi birde kızlar bnm eltim 2 yıldan sonra bebişi oldu eşi korundu sdece o hiç almamış bence bünyenizi alt üst etmeyin derim
kızma cnm istersen ben buraya eklim senin için ama resimlerin orda çok büyük bu arada aldığın tupperler çok cici burcuda almıştı sanırım bende o yağdanlık ve saklama kaplarından istiyorum güle güle kullan hayırlı olsun :1hug:
burdayım cnm ben siz yazmıyonuz bende yazmıyom :1closedeyes:kimse kalmamış yaa :S
a.s.teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?