Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok güzel ya :) hele o seni kapının girişinde kucağına almıştı foto vardı ya bayıldım :)
Mutlulğunuz bi ömür sürsün tatlım

bende tam tersi erkek korununca kuruluk oluyo diye duydum?

bu arada
geçenlerde herkes resimler eklemiş
ben gelince bigün yine ekleyin noluuuuuuuuuyyyyyyyy

bende göremedim kimseyi yaaa offf yaaaa:içelim:

YA SENı BANA SEÇMEMı GÖNDERıYOLAR ANLAMIYORUMdelikafadulden
ya kızlar aslında bahar yakında evleniyor ama bende tık yok ama çeyizim onunkinden fazlahihoyyytnaniknanikama koca yok....
şaka bi yana aslında mevcut olan çeyiz eşyalarımın hepsini koymak isterim ama annem hepsini bilemediğim yerlere kaldırdı ama aklıma geldikçe internetten resimlerini bulup koyucam...

gerci sana çeyiz manyağıda diyebiliriz dimi ben yakında evlencem ama hatunun ceyizi benimkinden cok neyse ben evlenene kadar zengin bi koca bulursa tüm çeyizii bana vercek.öyle anlaştık delikafaduldendelikafadulden

olar sen koy bızde bakak
bende en son subatta aldım 4tane nevresım özledım alısevrısı bee

bende 15 dene nevresım var ozdılek days ın taç brıllant ama sarev yok ama alcam ondanda aklımda olan modeller var tabı para yok

bende 15 dene nevresım var ozdılek days ın taç brıllant ama sarev yok ama alcam ondanda aklımda olan modeller var tabı para yok

bnmde var morlu noktalı bi desenli var onu çok istiyorummm -tatlicadiarzu-

bu da benim kahvaltı takımım annemin gecen yıl aldığı doğum günü hediyem

çok ciicymiş güle güle kullan böcük kızcak ama bugünde bnm doğum günüm annemde bana çok güzel şeyler hazırladı bakalım hediyem ne olcak

olm ne kızcam nan kıskanıyom benımde 10 nısan :asigim: annemle kutluycaz sonra onlar memlekete gtcekler gelmıycekler daha annemı goremıycem yıllık ıznıme kadr :çok üzgünüm:
bende ondan ıstıyom bıde kırmızı sıyahlı bısı var onu bıde aman yanı cok sey ıstıyom sen baa bakma

gule gule kullan bahar cnm ben resmlerı daha önce ekledım benımde var 2tane kahvaltı setım:dilcikar:

sende güle gle kullan böcükcüm ama benim bitanecik var zaten mutfağımda küçük senağlama bitanecik yeter bana-tatlicadiarzu-

lülülülülülü

kız böcük üzülme telde konuşursun kız annenle ama ev boş olunca bir tuhaf oluyor sanki insan işten çık eve gel bomboş noldu baberkiş sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…