çok güzel ya :) hele o seni kapının girişinde kucağına almıştı foto vardı ya bayıldım :)GLCNN cnm anlattım ben ipucuları komik bişey isterseniz gece eğlenceden çıktık ben arabada başladım aşkım aç şu saçımı diye daral gelmişti artık çünkü açarken başladı kuaför arkadaşı olduğu için aradı ulan c.... ben senin kalıbını dieee. saçımdan 55 tane tel toka çıkardık eve geldik baktık birbirimize güldük evlendikmi biz şimdi diye:)) sonra banyo yaptık vs vs bu arada mandilin soru sormuştun bana özelden ben cevapladım ama msj kutun doluymu gitmedi.
bende tam tersi erkek korununca kuruluk oluyo diye duydum?canım eşim korunucak yerimseniben 1 ay falan o korunacak. çünkü doğum kontrol hapları şey nasıl desem vajinal bölgede kurulukta yapıyormuşzaten ilk başta pek önermiyorlar. onun için düğünden sonra balayından dönünce falan bir doktorla görüşmeye karar verdim. umarım senin gibi böyle herşeyi anlatacak içimi rahatlatacak bir doktor bulurum :1rolleyes:
bu arada
geçenlerde herkes resimler eklemiş
ben gelince bigün yine ekleyin noluuuuuuuuuyyyyyyyy
YA SENİ BANA SEÇMEMİ GÖNDERİYOLAR ANLAMIYORUMdelikafadulden
ya kızlar aslında bahar yakında evleniyor ama bende tık yokama çeyizim onunkinden fazlahihoyyytnaniknanikama koca yok....
şaka bi yana aslında mevcut olan çeyiz eşyalarımın hepsini koymak isterim ama annem hepsini bilemediğim yerlere kaldırdı ama aklıma geldikçe internetten resimlerini bulup koyucam...
bahar senin tarih zmn güzelim bu arada bahar baberko değilmi ?
Hayırlı olsun cnm doru biz senle balayı tarihini yapcaktık demi kaydirigubbakcemile3 öff bu unutkanlık b12
bende 15 dene nevresım var ozdılek days ın taç brıllant ama sarev yok ama alcam ondanda aklımda olan modeller var tabı para yok
bu da benim kahvaltı takımım annemin gecen yıl aldığı doğum günü hediyem
heee ewt o sendin dimee unutmuştum bende çaktırmayalım hihoyyyt
olm ne kızcam nan kıskanıyom benımde 10 nısan :asigim: annemle kutluycaz sonra onlar memlekete gtcekler gelmıycekler daha annemı goremıycem yıllık ıznıme kadr :çok üzgünüm:
bende ondan ıstıyom bıde kırmızı sıyahlı bısı var onu bıde aman yanı cok sey ıstıyom sen baa bakma
gule gule kullan bahar cnm ben resmlerı daha önce ekledım benımde var 2tane kahvaltı setım:dilcikar:
olm ne kızcam nan kıskanıyom benımde 10 nısan :asigim: annemle kutluycaz sonra onlar memlekete gtcekler gelmıycekler daha annemı goremıycem yıllık ıznıme kadr :çok üzgünüm:
bende ondan ıstıyom bıde kırmızı sıyahlı bısı var onu bıde aman yanı cok sey ıstıyom sen baa bakma
gule gule kullan bahar cnm ben resmlerı daha önce ekledım benımde var 2tane kahvaltı setım:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?