böcük talipler çoğalıyor bak bnmde istediğim evim küçük olursa olsun ama ben mutfak kızıyım herşeyi mutfakda yaprım oturum izlerim yemekdi şudu buydu derken mutfağımın büyük olmasını istiyorum ya
müşteri oluncada sıkılıyon kız sen kaydirigubbakcemile3
bende isterdim ama küçük işte senağlamasenağlama neyse zaten möutfakta cok işim olmaz heralde makarna ve patates kızartmadan başka becerdiğim bişey yok onlarıda pek beceremem zaten hee bide hazır mantı yapmayı bilirim ama onunda hep bişeyini faazla kaçırıyorum delikafaduldendelikafadulden
blackcım doğum günün kutlu olsun...ay evet bu bahar herşeyden sıkılıyor anacım...bütün gün başım dertte bununla...kaydirigubbakcemile
olsun cnm sen istedikden sonra gerisi gelir banada inan kimse mutfağa gir demedi annem gel şunu öğren demedi hep o yokken ben mutfağı hep altını üstüne getirirdim bişeyler yapardım öle yapa yapa kitapdan baka baka şükür bilmediğim yok diyebilirim aşkımda yemeklerimi çok beğeniyor şükür evlenince yemek sorunumuz olmucak bizim darısı senin başına cnm hihoyyyt
olsun cnm sen istedikden sonra gerisi gelir banada inan kimse mutfağa gir demedi annem gel şunu öğren demedi hep o yokken ben mutfağı hep altını üstüne getirirdim bişeyler yapardım öle yapa yapa kitapdan baka baka şükür bilmediğim yok diyebilirim aşkımda yemeklerimi çok beğeniyor şükür evlenince yemek sorunumuz olmucak bizim darısı senin başına cnm hihoyyyt
ay black'cim bunun evde biri olsada olmasada mutfağa girmek gibi bi huyu yok valla...sırf üşendiğine yemek bile yemez bu cokacimcoook
allah sözlüsüne kolaylık versin... adamcağız aç kalacak yada anasının evinde yiyip gelecekdelikafadulden
ay black'cim bunun evde biri olsada olmasada mutfağa girmek gibi bi huyu yok valla...sırf üşendiğine yemek bile yemez bu cokacimcoook
allah sözlüsüne kolaylık versin... adamcağız aç kalacak yada anasının evinde yiyip gelecekdelikafadulden
bizde de benm aşkım becerikli maşallah ona güveniyorum zaten ayy bu dediğimi duysa kızar bana delikafadulden
tskler cnm Şeniz evt sıkılgan tip belli burayada az yazıyor sıkılıyormu yazı yazmaktan acep sırnaşık şey
heralde baksan neler yazmış aşağıda şkına güveniyor adamda diordurki ahh akşam olsada eşimin yemekelrini yesem diye sırnaşık şey
aaa demez mi aşkım hep ben hep ben nereye kadar diye kız :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?