Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben mutfağı buyuk hatta evı buyuk almam lazım yoksa ne ben sığarım neden ceyıslerım:roflol:

ewt ben biraz sıkılkanım :) böcük banada verebilirsin. büyük konuşmuyımda aksilik çıkmaz orda oturursak sözlümün ev hazır olduğu için mutfağım kesin küçük :)

böcük talipler çoğalıyor bak bnmde istediğim evim küçük olursa olsun ama ben mutfak kızıyım herşeyi mutfakda yaprım oturum izlerim yemekdi şudu buydu derken mutfağımın büyük olmasını istiyorum ya

bende isterdim ama küçük işte senağlamasenağlama neyse zaten möutfakta cok işim olmaz heralde makarna ve patates kızartmadan başka becerdiğim bişey yok onlarıda pek beceremem zaten hee bide hazır mantı yapmayı bilirim ama onunda hep bişeyini faazla kaçırıyorum delikafaduldendelikafadulden

kızlar istanbul buluşması nezmaandı biyerde okumuştumda şimdi hatırlamadım tarih nezmanda meydanda

olsun cnm sen istedikden sonra gerisi gelir banada inan kimse mutfağa gir demedi annem gel şunu öğren demedi hep o yokken ben mutfağı hep altını üstüne getirirdim bişeyler yapardım öle yapa yapa kitapdan baka baka şükür bilmediğim yok diyebilirim aşkımda yemeklerimi çok beğeniyor şükür evlenince yemek sorunumuz olmucak bizim darısı senin başına cnm hihoyyyt

ay black'cim bunun evde biri olsada olmasada mutfağa girmek gibi bi huyu yok valla...sırf üşendiğine yemek bile yemez bu cokacimcoook
allah sözlüsüne kolaylık versin... adamcağız aç kalacak yada anasının evinde yiyip gelecekdelikafadulden

bizde de benm aşkım becerikli maşallah ona güveniyorum zaten ayy bu dediğimi duysa kızar bana delikafadulden

hülü sen beceriklisin ya bana bi zahmet gelir doldurusun dolabımı delikafaduldendelikafadulden

heralde baksan neler yazmış aşağıda şkına güveniyor adamda diordurki ahh akşam olsada eşimin yemekelrini yesem diye sırnaşık şey

bizde de benm aşkım becerikli maşallah ona güveniyorum zaten ayy bu dediğimi duysa kızar bana delikafadulden

aaa demez mi aşkım hep ben hep ben nereye kadar diye kız :roflol:

zaten biraz serttir fazla dayanmaz delikafadulden artık eli mahkum öğrencez yapmayı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…