Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

İyi canım halletmişsiniz ne güzel...Senin isteklerin vardı beyaz eşya ile ilgili değil mi? Ortak bi yol bulduysanız sorun yok demekki ..

ne bileyim ben siliyorum sende silde bişey olmasın offf hşg.din cnm seni merak etmiştim ama tatlıya bağladım demişsin çok sevindim cnm a.s.

biocın aldıkların cok guzel yaa cmasr mak aldın mı pekı ı gunlerde kullan
camımın onune kus yumurta yapmış su yem verdım ona ayy ne tatlı yaa

çamaşır makınası ve fırında benim istedigim modeller oldu, hatta askım sabah dediki "bitanem ben aksam dusundum sen camasır makınasında ve fırında digerlerini istiyorsun onlar olsun ozaman aklında kalmasın" dedi. ama bulasık makınasında turkıye uretimi olan oldu insallah bi sorun yasamayız, daha esyaları teslım almıyoruz bılemıyorum belkide teslım alırken aradakı farkı odeyıp onuda avrupa uretim ile degistiririz.
resimlerini koyayım simdi sıze

Saol böcüküm çamaşır ve buzdolabını almıştık, dur onları da ekliiim kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun cnm seninkide güle güle kullan a.s. bnmde sadece fırınım ve ocağım yok onuda gidiceğimiz ev ankastre olursa diye almadık düğün zamanına bıraktık

bugun aldıklarımız kızlar
bulasık makınası SGS55M85 modeli

buzdolabı KDN49A73

camasır makınası WAE 20462

fırın HSV746055

elektrik supurgesi BSG72212

off aldıklarnı gule gule kullan cnm cok guzeller pekı hangılerını sen aldın kaca aldın cnm

off aldıklarnı gule gule kullan cnm cok guzeller pekı hangılerını sen aldın kaca aldın cnm

tessekkur ederim canım Şeniz
ben aslında ilk basta ailelerimiz ortak oder diye dusunuyordum canım ama dun nisanlım beyaz esyayı bız alalım ailelerimize fazla yuk olmasın dedi, bende tamam askım olur dedim. aldıgımız yerlede anlastık 900 TL verdik bugun (bunu ben verdım) kalanınıda (4100 TL) haftaya verecegız,yanı toplamda 5000 TL hepsı. yarı yarıya oderiz nısanlımla, bızım paralarımız zaten ortak gıbı canım pek ayrımız yok, hatta onun banka hesaplarına bile ben bakıyorum ama yınede tam yarı yarıya oderiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…