BABERKO gule gule kullan
ya dun herkez dedı ıstanbulda her yerde su supla tabaklarındn var 5 tlye ben bulamdım dun yıne yaaa
bızım memleket beledıye statusunde ya yanı sehır gıbı:1closedeyes: kendımıze aıt düğün salonumuz cafemız kahvehanemız lokalımız yardım merkesımız gıbı kuruluşlarımız var koyluler para toplayıp aıdat seklınde odeme yaptıkca yenı yerler alınıyoo
burdakı derneğımızde ıse eğer aynı koyluden kız ıle evlenıyorsa yada fark etmıyo butun lsıtedekı kaytlı koylulere mesaj atılıyo
yada cenaze varsa ondada msj atalıyo cunkum ıst heryerınde koylu cok mesela bız avrupa yakasındayız anadolu yakasında olana davetıye zor gıder msjla gdııyo delikafaduldenıst aynı yakası ıcnde gecerlı hem ekonomık hem süper
offf güle güle kullan güzelim ya, hayırlı olsun ne güzel hepsini halletmişsiniz.tessekkur ederim canım Şeniz
ben aslında ilk basta ailelerimiz ortak oder diye dusunuyordum canım ama dun nisanlım beyaz esyayı bız alalım ailelerimize fazla yuk olmasın dedi, bende tamam askım olur dedim. aldıgımız yerlede anlastık 900 TL verdik bugun (bunu ben verdım) kalanınıda (4100 TL) haftaya verecegız,yanı toplamda 5000 TL hepsı. yarı yarıya oderiz nısanlımla, bızım paralarımız zaten ortak gıbı canım pek ayrımız yok, hatta onun banka hesaplarına bile ben bakıyorum ama yınede tam yarı yarıya oderiz
tessekkur ederim canım Şeniz
ben aslında ilk basta ailelerimiz ortak oder diye dusunuyordum canım ama dun nisanlım beyaz esyayı bız alalım ailelerimize fazla yuk olmasın dedi, bende tamam askım olur dedim. aldıgımız yerlede anlastık 900 TL verdik bugun (bunu ben verdım) kalanınıda (4100 TL) haftaya verecegız,yanı toplamda 5000 TL hepsı. yarı yarıya oderiz nısanlımla, bızım paralarımız zaten ortak gıbı canım pek ayrımız yok, hatta onun banka hesaplarına bile ben bakıyorum ama yınede tam yarı yarıya oderiz
offf canım meğer ne kadar aldığınızı yazmışsın ama ben görmemişim kusura bakma canım. Gasoline canım bende 1 ay önce bosch aldım.ankastre 6 parça 7000 tuttu.şu KDV ve ÖTV indirimleri iyi oldu.kaçırmamak gerek bunları hihoyyyt
Evet canım haklısın kaçırmamak lazım ama alınca koyacak yer yok, tanımadığım bilmediğim bi bayiiye de emanet bırakamam ki, o yüzden çok kötü oldu bu indirimi kaçıracak olmam :çok üzgünüm:
kızlar buarada Kayseride de gelinliklere baktım.tamamen fransız danteli.duvağı da öyle.7 parça da ürün varmış.tacı-eşarbı-el çiçeği-el kesesi-eldivenleri-kardeş kuşağı bişi daha vardı unuttumhepsi içinde pazarlıksız fiyatı 1200 lira.tamamen fransız danteli ve dantelin üstünde ki modeller şişe buncuk işlemeli.kına kıyafetimi de dikecekler ikisine uygun birşey yaparız pazarlık payımızda var dediler. sizce fiyat nasıl ? birde hafta sonu ankarada bakmıştım.yarım fransız danteli idi sadece gelinlik ve duvak +kına kıyafeti 1500 tutmuştu.ankarada çıkrıkçılar yokuşunda bakmıştım.sizce fiyatlar nasıl ?
cok güzel uygun fiyat modelleri de hosuna gittiyse kacirma derim
Dayanıklı tüketim mallarında 3 ay olan sadece Ötv indirimi(%7) , esas büyük kampanya kdv-ötv+ötv kadar bi indirim daha(yaklaşık %34tü galiba) bu indirim mart sonuna kadar maalesef. Ama neyse herşeyde bi hayır vardır :)hımmm o sıkıntı işte canım.ama anlaşma yaparsınız belki.ama bu KDV ÖTV indirimi 3 ay olacak haziran sonuna kadar bildiğim kadarıyla.
Dayanıklı tüketim mallarında 3 ay olan sadece Ötv indirimi(%7) , esas büyük kampanya kdv-ötv+ötv kadar bi indirim daha(yaklaşık %34tü galiba) bu indirim mart sonuna kadar maalesef. Ama neyse herşeyde bi hayır vardır :)
blackgueen dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
kızlar buarada Kayseride de gelinliklere baktım.tamamen fransız danteli.duvağı da öyle.7 parça da ürün varmış.tacı-eşarbı-el çiçeği-el kesesi-eldivenleri-kardeş kuşağı bişi daha vardı unuttumhepsi içinde pazarlıksız fiyatı 1200 lira.tamamen fransız danteli ve dantelin üstünde ki modeller şişe buncuk işlemeli.kına kıyafetimi de dikecekler ikisine uygun birşey yaparız pazarlık payımızda var dediler. sizce fiyat nasıl ? birde hafta sonu ankarada bakmıştım.yarım fransız danteli idi sadece gelinlik ve duvak +kına kıyafeti 1500 tutmuştu.ankarada çıkrıkçılar yokuşunda bakmıştım.sizce fiyatlar nasıl ?
blackqueen canım Rabbim hayırlı ömür nasib etsin inşAllah..nice yıllara..
Küsüm sizeee :dilcikar::dilcikar:
arsimam balım Şeniz
ilk önce kısa saçlı burcu.. o zamanlar dişlerimde tellerim vardı hala. Ayrıca bende gözlük kullanıyorum. Baklmayın forsum bozulacak diye takmıyorum. gözlerim 1.5 bende bir dönem lens kullandım hemide renkli :roflol: ama şimdi hiç bir şey kullanmayaraktan inat ediyor ve hiç bir şey görmüyorum uzakta:roflol:
ay arsima nerelerde kaçırıyor komediyi:roflol:
Ayy burcum sormaa yaa.Bende yazacaktımda elim varmadı. Yarın 30 olacak inanamıyorum yahuuuu.delikafadulden
ben kalın seviyorum canım..o yüzden bunu beğendim..hiç rahatsız etmiyor henüz kullanmaya başlamadım ama taktığımda çok rahat.
Pashmina, bktbb, burcuözge+, DarkAngel, deniz_25710, dkb, esmy, esra_karadeniz, Gasoline, karalahana, kelebek54, lecwan, mandilin, morçilek, PapiBJK, Pufilota, p_nr, serp, tobi, uğur böcüğü+, _HaYaTiM
Maşallah maşşallah herkes burda,
Allah sizi davul etmesin emiklava:
bi işimiz çıktı hepiniz resim koymuşsunuz, hiçbirinizi göremedimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?