Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

blackgueen dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

offf beyaz eşyalarını iyi günlerde kullan

OFF cum beyaz eşyalarını güle güle kullan şekerim, bi bakıım dedim sizlere de neler yaptınız diye kızlar,
hadi örüşürüz tekrRar

BABERKO gule gule kullan
ya dun herkez dedı ıstanbulda her yerde su supla tabaklarındn var 5 tlye ben bulamdım dun yıne yaaa

bugün taksimden nişantaşına doğru giderken bir yer gördüm YUHATU ismi. Orada supla vardı 5 liraya

bizde de var bu hizmet cicim:icecream: sizin oaradaki dernek düğün salonu hatta kuzenin düğünü bilem orada oldu:icecream:

kizlar su sirin tuzluklar var ya birbirine sarilanlar hani :asigim: onlari yurtdisindan siparis etme imkanimiz varmi biliyormusunuz acaba? ben buralarda bulamadim onlardan ya nettede arastirdim bulamadim :çok üzgünüm:

offf canım beyaz eşyalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın.biz ürünleri araştırırken bu bulaşık makinasını bize tavsiye etmişlerdi.inşallah bi sorun yaşamazsın. çamaşır makinan sanırım 7kiloluk benimki de aynı.7 kiloluk 1000 devir. tekrar hayırlı olsun canım güle güle kullanın.hepsi ne kadar tuttu ?

kızlar buarada Kayseride de gelinliklere baktım.tamamen fransız danteli.duvağı da öyle.7 parça da ürün varmış.tacı-eşarbı-el çiçeği-el kesesi-eldivenleri-kardeş kuşağı bişi daha vardı unuttum hepsi içinde pazarlıksız fiyatı 1200 lira.tamamen fransız danteli ve dantelin üstünde ki modeller şişe buncuk işlemeli.kına kıyafetimi de dikecekler ikisine uygun birşey yaparız pazarlık payımızda var dediler. sizce fiyat nasıl ? birde hafta sonu ankarada bakmıştım.yarım fransız danteli idi sadece gelinlik ve duvak +kına kıyafeti 1500 tutmuştu.ankarada çıkrıkçılar yokuşunda bakmıştım.sizce fiyatlar nasıl ?

offf güle güle kullan güzelim ya, hayırlı olsun ne güzel hepsini halletmişsiniz.
Ama eğer hepsi 5.000-tl ise iyi almışsınız valla, bul.mak-çam.mak-buzd-fırın-süpürge(5 prç) hepsi mi 5.000-tl? ne güzel soruyorum dimi tekrar tekrar inanamıyorum ya ondan? çok iyi çünkü ben de Bosch istiyorum ve bakıyoruz fiyatlara offff :1shok: (senin rumuzun offf diil, ünlem olarak offfff)

Son düzenleme:
off güle güle kullan cnm bende senin buzdolabının buzluğu aşağı tarafta olanda istiyorum ama daha belli değil ya arçelik ya bosch bakıyoruz ama büyük ihtimal sanırsamki bosch olucak.ama biz daha mayıs ta alabilcez

offf canım meğer ne kadar aldığınızı yazmışsın ama ben görmemişim kusura bakma canım. Gasoline canım bende 1 ay önce bosch aldım.ankastre 6 parça 7000 tuttu.şu KDV ve ÖTV indirimleri iyi oldu.kaçırmamak gerek bunları hihoyyyt

Evet canım haklısın kaçırmamak lazım ama alınca koyacak yer yok, tanımadığım bilmediğim bi bayiiye de emanet bırakamam ki, o yüzden çok kötü oldu bu indirimi kaçıracak olmam :çok üzgünüm:

hımmm o sıkıntı işte canım.ama anlaşma yaparsınız belki.ama bu KDV ÖTV indirimi 3 ay olacak haziran sonuna kadar bildiğim kadarıyla.

cok güzel uygun fiyat modelleri de hosuna gittiyse kacirma derim

cok güzel uygun fiyat modelleri de hosuna gittiyse kacirma derim

evet canım modelleri hoşuma gitti birisi fransız dantelinin üstünü şişe boncuklar ile işlemişler birisinde de fransız danteli ve üstü hem sim. ikiside güzeldi.ikiside sol diz üstünden çiçekle toplanmıştı canım.inşallah gönlüme göre bişi olur... sağol ilgin için canım.

hımmm o sıkıntı işte canım.ama anlaşma yaparsınız belki.ama bu KDV ÖTV indirimi 3 ay olacak haziran sonuna kadar bildiğim kadarıyla.
Dayanıklı tüketim mallarında 3 ay olan sadece Ötv indirimi(%7) , esas büyük kampanya kdv-ötv+ötv kadar bi indirim daha(yaklaşık %34tü galiba) bu indirim mart sonuna kadar maalesef. Ama neyse herşeyde bi hayır vardır :)

hımmm o kadarını bilmiyorum canım.sende alırken sıkı bir pazarlık yaparsın 3 aşağı 5 yukarı bu fiyatlara alırsın.zaten modelden modele çok farkediyor canım.

kızlar selam...napıosunuz...iyi hafta sonlarıııııııııı...bana da anlatın neymiş bu ötv indirimi?bende alıcamda birşeyler...mart sonuna kadarmı?

blackgueen dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

tskler güzelim....

bence 1200TL fiyatlı olan bana göre daha mantıklı güzelim

blackqueen canım Rabbim hayırlı ömür nasib etsin inşAllah..nice yıllara..

tesekkürler cümlemizin ...:Saruboceq:

kzlar günaydın
biliyorsunuzki kaç gündür işim var topici takip edemiyordum
ama çokta merak ediyordum kim ne almış ne etmiş diye :)
bugün evdeyim diye kaldığım yerden okumaya başladım
umarım geçmiş konuları gündeme getirdm diye kızmazsınız :)

Küsüm sizeee :dilcikar::dilcikar:

yerim senin lensli halini
batmalar en kısa sürede geçer inşallah canım
bide 15 gün tutma haftada bi çıkar belki bişe olur canım ya

arsimam balım Şeniz

mandilin kuzum Şeniz

evet ben seni o topicten hatırlıyorumşimdi buldum :)
bende telliydim
telli duvaklı tubilik :roflol:

ay arsima nerelerde kaçırıyor komediyi:roflol:

çizimden kafamı kaldıramıyordm
ama bi özel mesaj ataydınız hemen gelirdim
kaçırdım herşeyi

Ayy burcum sormaa yaa.Bende yazacaktımda elim varmadı. Yarın 30 olacak inanamıyorum yahuuuu.delikafadulden

bugünde 28 :asigim:

ben kalın seviyorum canım..o yüzden bunu beğendim..hiç rahatsız etmiyor henüz kullanmaya başlamadım ama taktığımda çok rahat.

umarım sürekli takıncada rahat edersin
çünkü bazıları çok rahatsız ediyor

ben yokum :dilcikar:

Allah sizi davul etmesin emiklava:

bi işimiz çıktı hepiniz resim koymuşsunuz, hiçbirinizi göremedimsenağlama

aynen

resim ekleyen sevgili arkadaşlarım
ben buraya sık gelmeye başladığımda yine ekleyin nolurrrrrrrrrrrrrrrr :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…