Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

meraba kızlar resimler orda siz burda acayip bişi olmuş buarada pazar günü nikah tarihi almaya gidiyoruz kızlar çok heycanlıyımkaydirigubbakcemile2

hakkınızda hayırlısı olsun
pazar günü acıkmı kızz kaydirigubbakcemile2

buketttttttttttttttttttdelikafadulden

şef tony geldi annemmmmmmmm şimde geldi onlara bakıyordum demnden beri :sm_cool:

gözün aydın canım iyi gnlerde kullan

kızlar az önce geldim nişanlığımı aldım terziden kaydirigubbakcemile2
birde köyüm mağazasının önünden geçiodum botlar indirimde çeyizime bir tane çzime aldımkaydirigubbakcemile3
90 tl ye

iyigünlerde kullan

Bu iki takımı ve 2 tane de eşofman takımı aldım.

vışşşşşşşşş :jeyyar:
bi ara loyaya bende gidem bari

Arsima diyeli lazmıyım neekaydirigubbakcemile3

arsiman yesin seni

Benim nikah işlemleri hikayemde Arsima gibin oldu hee kaydirigubbakcemile3
Kızz arsima çok andım bugün seni Şeniz

bizdende istemediler amabildiğim için çektirdik öyle gittik
bana çok gülmüşmüydün :)
dert etme ama gelip geçiyor sonra günü bekliyorsn işte :)

patronda yokken hazır dun arcelıke gıttım ARSIMA ıcın yazım onun ıstedığı modellerın fıyatlarını

fiyatlar için sağol
karar verince irtibata geçeriz ama şu sıra almıcam

iki modelde çok güzel
koyu kahve iseüstteki hoş durrur
ama kremolsa kesinlikle alttakini tavsiye ederdim inanılmaz güzel duruyor kremde :asigim:

Bu arada lenslerim şeffaf he göz rengim doğaldır kaydirigubbakcemile3

Allah nazardan saklasın
elemtere fiş kemgözlere şiş :)

buda gunluk yemek takımım

böcük sandığımı aactın gııı

hihihi saol pınarcımm Şeniza.s.
ben senide kaçırdım

aynen bende öyle adaşım

kızlar bu arada dün kendime limon sıkacağı aldım
fındık kıracğına benzeyenlerden :) alırken denediler inanılmaz sıkıyor :sm_cool:

birde şu banyo takımları varya onun yeni bi modeli çıkmışşşş bayıldımmmm
almasaydım kesn alırdım almayan varsa beklesin onu görnce alsın derim
akrilik saydam üstünde nazar boncuğu var kenarları taşlarla süslenmiş üstüne bide kurdelekoymuşlar :asigim:
çok cici

NAN ben kaneviçeden başka hiç bişi bilmemmm

bende

erdem davetiye kristal kataloğu
canım lora diye bi marka var onu incele tüm davetiyelerin resim ve fiyatı var

hoşşik kaynana netti sana kötükedihüso
bende olur canım ama elbise kumaşından yapma eşarbı
böyle ipek şifon yap ama iç bonende uygun bi renk olsun
aynı renk yapsan boğar gibigeldi bana
tabi denemek lazım

çizgi film kız ben çok severim çizgi film izlemeyi. resimdeki ayıcık winy bal düşkünü bide zıplayan kaplan var orda tiger onuda çok seviyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iki hafta sonra evelenecek kızın konuştuğu konuya bak kaydirigubbakcemile3

çizgifilm kaydirigubbakcemile2

cicilerimi burayamı ekliyorum o zaman :)

iyi günlerde kullan :jeyyar:

Ne zamandır ekleyip paylaşmak istiyordum bunları sizlerle..

iyi günlerde kullan hepsini

bak mesela demin kayboldum ya bir ara şu pastayı yaptım geldim netten buldum bende tarifini kaydirigubbakcemile3
denek yapıcan demek adamı ayy bir şey olmasa barii:roflol::roflol::roflol:

uyş çok güzel tarifişuan alamadım
müsaitolduğumda hatırlatsam sna verebilirmisinhihoyyyt

hakkınızda hayırlısı cicim Şeniz

ütümü bulamadım ama blenderimi buldum ahanda benim blenderm bunuda indirimli aldım

benimkide bunun aynısı sadece çırpıcım var

Ya kızlar Arsima yok kaç gündür nereerde acep işlerimi yoğunki..

hemde nası yoğun
6 mağaza 4 ü 1 mayısta acılacak:)
çizimleri yapmam lazım hemen

Aman işleri iyi olsunda şu işsizlikte toprağımın

öyle tabi
nikah vaktine bişe gelmesinde bu ara katlanırım :)
ben işim varken izin kullansam aklım onda kalır tatil zehirolur

kızlar beğendiğim model bu eteği daha farklı olacak o yüzden üstünün resmini koyuyorumm

çok cici kaydirigubbakcemile5

etek kısmı bunlar gibi havalı olabilir

Eki Görüntüle 12278

benimkinin eteği bundan kaydirigubbakcemile2
ama gelinlikçi çok sade durdu dedi dğer yanına bi şe etmiş :)

tühhh sinayı goremedim (((

ben kimseyi göremedim senağlama

Ahh arsimam bende sordum amaa nerdesinn sen :mymeka:

Şeniz

Arsima hoşgeldin canım :teytey:

hoşbulmuştum

hapla kanımca
ama ben hesapladım doum kontrol hapı kullanabilsem düğünden önce bitiyordum

KIZLAR BİRDE DUNBANYO SETİ ALDIM ASLIDNA AKLIM PORSELEN OLANALRDA AMA ÇOKPAHALI EN UFAK PARÇASI 20 TL BENDE SIMDILIK BUNDAN ALDIM
18.5 TL

iyi günlerde kullan

kedı severler ıcn koydum

çok ciciler
alsana bana :jeyyar:

Arsima nbr delikafadulden Herkes saatleri ileri almayı unutmuş herhalde, başbaşayız :jeyyar:

galiba
evet başbaşayz kaydirigubbakcemile5

bu arada atladıklarım varsa kusura bakmayın
herkesiyi gnlerde kullansın cicileri

dün provam vardı kahvaltımı yapım gelim anlatacam

kzlar bu yazımı gözden kaçırmayın :)

dün 2. gelinlik prova vardı
sateni tamamen ortaya çıkmış çok deişik bi duyguydu :asigim:
kına elbisemde azçok ortaya çıkmış :asigim:
şuan dikimde bi sıkıntı yok çok şükür
tek sıkıntı içime giydiğim jartiyer takmının üstü alttan takılmayınca balenler potluk yapıyor
umarımdüğünde öyle bişe olmaz
birde ben ayakkabılarımı alırken 35 numara aldım sağ ayak süper sol canımı acıtıyordu satıcı acar dedi
dün provada ilk kez giydim sağ ayak oldu ama solu giyemedim
gitim ayakakbımı değiştim 36 numara aldım daha iyi oldu
zaten ogünde ayaklarım şişermiş iyi oldu bu numara

sonracıma kuaförm rizeye taşınacaktı
kesin bilgi için mart sonu gel demişti
dün gittim ve kalıyor :lepi:
kna ve düğün için anlaştık randevulaştık
bişe danışayım size
kınada saçlarmı doğal dalgalı istiyorm lüle lüle
çıtçt al yaaparız dedi
bulamazsan ben kiralarım günlüğü 80 tl dedi
sora eğer istersen düğün içinde kullanırsın 2 güne 80 kira ödersin dedi (çıtıtı oda başkayerden kiralıyor öyle olmasa beleş olurdu)
acaba ben kendimmi alsam yoksa kiralasammı
sadece benim kına düğün olsa kesin kira olurdu ama
sonradan aklıma geldi benden 1 ay önce kuzen 1 ay sonra kaynım
acaba o düğünlerde de ihtiyac duyarmıyım
sizce ne yapam

Arsima, çıt çıtı alman daha mantıklı gibi aMa satılıkların fiyatları nasıldır hiç bilmiorum. Kına elbisen ne renk peki canım???

canikom kesinlikele doğum kontrol hapıyla ilgili yazdıklarını okudum. ve kati sruetle vazgeçtim. biliyorsun seni çok dikkatli takip ediyordum ve bilirsin fikirlerinede önem verdiğim arkadaşlarımdansın. zaten sıcakta bakmıyordum ama sayende de bir sürü şey öğrendik. artık asla kullanmayı düşünmüyorum. çünkü her doktor bu kadar dikkatli araştırmıyor. belki bende de gizli bir rahatsızlık vardır. dışarıdan yapay bir şey alımıycam kuzucum...

saç konusunda evet o dönem epey düğün varmış kendin alsan daha uzun süre kullanırsın gibi geldi bana...

pasta tarifi içinde canım sen istediğinde söyle ben sana yazarım canikommŞeniz

arkadaslar bende cit cit almak istiyorum kinadada dügündede kulanir kuaför fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi?

öncelikle fikirlerimi önemsediğin için teşekkür ederim
ben bu konuda çok titiz davrandım çünkü sonunda kötü bişe olmasından korktum
çok dalga geçtiler benle ama ne yapayım sağlığım sözkonusu
şuan için ben öncelikle bu karaciğer işini çözemeye yoğunlaştım yarın akşam dahiliyeye gidicem bakalım ne olacak yine yazarım size
ama muhtemelen sağlığım için ben deil karşı taraftan beklicem korunmayı
sonucta oda benim sağlıığımı riske atmaz yani
netten araştırdım fiyatlar biraz yüksek geldi malum şu dönemde nereden kıssak diye düşünüyoruz daha fazla eksik tamamlamak için
bikaç dkkan var araştırcam ordaki fiyatları sonra kuaförümden destek alıcam belki o benim için uyguna alabilir

tamam şeker tarifi işlerimin hafiflediği bi zaman alırım artık :)

arkadaslar bende cit cit almak istiyorum kinadada dügündede kulanir kuaför fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi?

canım ben netten baktım benim istediğim 330 tl idi üstü vardı aşağısı yoktu hatta
ama eminimki dha uyguna vardır
şimdi bi kaç yere bakcam eğer uyguna bulursam buraya yazarım ama ben istanbuldayım sen neredesin

ama muhtemelen sağlığım için ben deil karşı taraftan beklicem korunmayı

ayni düsünceleri paylasiyoruz canim... :1rolleyes:
hap olayina hic sicak bakmadim... ilac kullanmayi genel olarak sevmiyorum
evlenincede kullanmayi düsünmüyorum

kizlar buraya artik resim koymak yasak mi???
dün hediye geldi ceyizime de :teytey:

[
netten araştırdım fiyatlar biraz yüksek geldi malum şu dönemde nereden kıssak diye düşünüyoruz daha fazla eksik tamamlamak için
bikaç dkkan var araştırcam ordaki fiyatları sonra kuaförümden destek alıcam belki o benim için uyguna

canım ben netten baktım benim istediğim 330 tl idi üstü vardı aşağısı yoktu hatta
ama eminimki dha uyguna vardır
şimdi bi kaç yere bakcam eğer uyguna bulursam buraya yazarım ama ben istanbuldayım sen neredesin[/COLOR][/QUOTE]

almanyadayim ama ben türkiyeden almayi düsünüyorum
arastir bakalim
hem ben sac rengime bile henüz karar vermedim sarimi olsam söyle güzel bir kahve tonu mu olsa kendimi bildim bileli sari oldugum icin kahve agir geliyor hem biktim artik sari sajlardan hemen dip boyasi geliyor sonra saclar cok cok yiparaniyor

bi ara buraya resim koymak yazaklanmismiydi hic haberim yok simdi duydum niyeki???

herkese mrb kızlar, cumadan beri siteyi pek takip edemedim; gecmiside hala tam olarak okuyamadım.

blackgueen dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

offf beyaz eşyalarını iyi günlerde kullan

OFF cum beyaz eşyalarını güle güle kullan şekerim, bi bakıım dedim sizlere de neler yaptınız diye kızlar,
hadi örüşürüz tekrRar

tesekkur ederim kızlar, hepimiz iyi gunlerde kullanalım ınsallah, mutlu ve guzel gunlerde :Saruboceq:

evet haklısın canım ben yaklasık 8-9 tane bosch bayisi ayrıcada bunlara ek siemens bayileri gezdim ve hepsi bu makınayı tavsıye ediyorlar; aileden kullananlarda memnunmus ama iste polinox tabanlı olması bıraz suphe uyandırıyor umarım bı sorun yasamayız. camasır makınamız aynı ozaman, benımkısıde 1000 devir 7kg'lık. senınkısıde hayırlı olsun; hayırlı gunlerde kullanalım ınsallah :Saruboceq:

canım ya bende dunden berı dusunup duruyorum; gidip 5000 TL'lık esya aldık acaba aldandıkmı, kazık yemısmıyızdır yoksa ıyı bır fıyatamı aldık dıye; 5000TL cok geliyor insana gercekten; nısanlımla bayıden cıktık balık gıbı bakıyorduk ıkımızde. ama gercekten cok pazarlık ettik; 2 saat magazada kaldık adam baya terledi; tabı okadar olsun 50TL bile cok onemli bızler gıbı evlenenler ıcın. sende bosch dusunuyorsan ben cok arastırdım yardımcı olabilecegim seyler olursa seve seve yardım etmek isterim canım; insallah sızde hayırlısı ile halledersınız en kısa zamanda; cok cok daha guzelleri senin olsun insallah :Saruboceq:

cok tesekkur ederim canım cok daha ıyıleri senin olsun.
canım bız beyaz esya tamırcısı bı tanıdıkla konustuk;o evlenirken esyalarını bosch almıstı; bızede arcelik de iyi boschda iyi markalar ama ben boschu tercıh ettim sizde istersenız onu alın dedi; bızde boscha odaklandık. canım bu buzlugu asagıda olan buzdolapları ıcın kendı fıkrımı soyleyeyım yanlıs anlamazsan: boyun cokmu uzun bılmıyorum ama ben 1,65 boyundayım, magazada o buzdolaplarının en ust rafına uzanmayı denedım ve ıyı ayak ucuma dogru kalktıgımda ust rafın arkasına ancak yetısıyorum ve o en ust raf buyuk olan bı raf dolayısıyla tencerelerı falan koymak ıcın uygun bı raf ama dolap bosken bıle cok uzanmak gerekıyor; kaldıkı elınde tencere oldugunu onu alıp koydugunu dusun dahada zor bıde rafın dolu oldugunu ve arka taraftan bırsey alman gerektıgını dusun cok daha zor. ben bu buzlugun altta olmasını pazarlama stratejısı olarak goruyorum; tabıkı bu benım fıkrım ama magazaya gıttıgınde bır dene. ya bırde aklıma su geliyor; bıkac sene sonra cocugum oldugunda gıdıp dolaptan meyve almak istese alamaz (ben cocukken meyveyı cok severdım ve gıdıp gıdıp dolaptan mandalına alırdım da sırnaşık şey). canım dedıgım gıbı bu benım fıkrım

kızlar; ben aralık ayından beri beyaz esya bakıyorum ve aralıktan beri 3 fiyat aldım. en uygun fiyatları subat sonu gibi aldım. o sırada fırmalar kendileri ÖTV KDV bizden kampanyası yapmıslardı. sonra gecen hafta hükümette ÖTV indirimi yapınca birde bosch ve diger markalar reklamlarda ÖTV+KDV bizden + ÖTV indirimi toplam %34 indirim diyince tekrar bayilere gittim ama subat sonundan biraz daha yuksek fiyat verdiler. ama daha uygun olmalı neden boyle dedim; siz katalogtakı fiyatları goruyorsunuz ve onlar degısmıyor ama bıze gelen toptan satıs lısteleri mart basında zamlandı dolayısıyla katalog fiyatlarından kırabılecegımız fıyat oranı dusmus oldu dediler. yanı hukmetın yaptıgı OTV indirimi tuketıcı acısından subat sonu fıyatlarına gore bırsey degıstırmedi. fakat su var pıyasa oldukca canlanmıs gorunuyor ve kampanyalar ıcın mart sonu dıyorlar; nısan ıcın fiyat artısı olurmu bilmiyorum ama ben fiyat dususu beklemıyorum oyuzden bu haftasonu apartopar alalım nısana bırakmayalım bu ısı diye dusunduk; acıkcası bosch fiyatlarını ınternet sıtesınden cektı ve acaba fiyatlar dusermu yukselırmı dıye merakla bekliyorum. insallah fiyat artısı falan olmaz alamayan arkadaslarım ıcın
cok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama fıkırlerımı ve bıldıklerımı paylasmak ıstedim Şeniz

mrb kızlar bunlarda benden a.s.
damat bohçası

bu kayınvalideme yapıldı

en beğendiğim bu kaydirigubbakcemile2

bunuda çok beğendim kaydirigubbakcemile2

bunuda kayındalidem hediye getirmiş

bunuda ben aldım 180 tlye aldım pike takımı

bunuda 60tlye almıştım

bu battaniyem çok beğenerek aldım

ayy çok foto koydum sanırım :roflol: klava: nevresim takımlarının sadce yastık kılıfını çektim arkdaşlar. bu arada blackqueen doğum günün kutlu olsun a.s.

Redlow canım, hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde kullan. Kızlar ben bişey sormak istiyorum. düğün yapacak olan ve salonlarını tutmuş arkadaşlar kaç kişi için ne kadara tuttunuz? Her şehirde farklıdır tabii ama ben bugün 2 yerden fiyat aldım kokteyl fiyatları, biraz moral bozucu. Yemekli veya kokteyl olan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…