herkese mrb kızlar, cumadan beri siteyi pek takip edemedim; gecmiside hala tam olarak okuyamadım.
blackgueen dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
offf beyaz eşyalarını iyi günlerde kullan
OFF cum beyaz eşyalarını güle güle kullan şekerim, bi bakıım dedim sizlere de neler yaptınız diye kızlar,
hadi örüşürüz tekrRar
tesekkur ederim kızlar, hepimiz iyi gunlerde kullanalım ınsallah, mutlu ve guzel gunlerde :Saruboceq:
offf canım beyaz eşyalarınız hayırlı olsun güle güle kullanın.biz ürünleri araştırırken bu bulaşık makinasını bize tavsiye etmişlerdi.inşallah bi sorun yaşamazsın. çamaşır makinan sanırım 7kiloluk benimki de aynı.7 kiloluk 1000 devir. tekrar hayırlı olsun canım güle güle kullanın.hepsi ne kadar tuttu ?
evet haklısın canım ben yaklasık 8-9 tane bosch bayisi ayrıcada bunlara ek siemens bayileri gezdim ve hepsi bu makınayı tavsıye ediyorlar; aileden kullananlarda memnunmus ama iste polinox tabanlı olması bıraz suphe uyandırıyor umarım bı sorun yasamayız. camasır makınamız aynı ozaman, benımkısıde 1000 devir 7kg'lık. senınkısıde hayırlı olsun; hayırlı gunlerde kullanalım ınsallah :Saruboceq:
offf güle güle kullan güzelim ya, hayırlı olsun ne güzel hepsini halletmişsiniz.
Ama eğer hepsi 5.000-tl ise iyi almışsınız valla, bul.mak-çam.mak-buzd-fırın-süpürge(5 prç) hepsi mi 5.000-tl? ne güzel soruyorum dimi tekrar tekrar inanamıyorum ya ondan? çok iyi çünkü ben de Bosch istiyorum ve bakıyoruz fiyatlara offff :1shok: (senin rumuzun offf diil, ünlem olarak offfff)
canım ya bende dunden berı dusunup duruyorum; gidip 5000 TL'lık esya aldık acaba aldandıkmı, kazık yemısmıyızdır yoksa ıyı bır fıyatamı aldık dıye; 5000TL cok geliyor insana gercekten; nısanlımla bayıden cıktık balık gıbı bakıyorduk ıkımızde. ama gercekten cok pazarlık ettik; 2 saat magazada kaldık adam baya terledi; tabı okadar olsun 50TL bile cok onemli bızler gıbı evlenenler ıcın. sende bosch dusunuyorsan ben cok arastırdım yardımcı olabilecegim seyler olursa seve seve yardım etmek isterim canım; insallah sızde hayırlısı ile halledersınız en kısa zamanda; cok cok daha guzelleri senin olsun insallah :Saruboceq:
off güle güle kullan cnm bende senin buzdolabının buzluğu aşağı tarafta olanda istiyorum ama daha belli değil ya arçelik ya bosch bakıyoruz ama büyük ihtimal sanırsamki bosch olucak.ama biz daha mayıs ta alabilcez
cok tesekkur ederim canım cok daha ıyıleri senin olsun.
canım bız beyaz esya tamırcısı bı tanıdıkla konustuk;o evlenirken esyalarını bosch almıstı; bızede arcelik de iyi boschda iyi markalar ama ben boschu tercıh ettim sizde istersenız onu alın dedi; bızde boscha odaklandık. canım bu buzlugu asagıda olan buzdolapları ıcın kendı fıkrımı soyleyeyım yanlıs anlamazsan: boyun cokmu uzun bılmıyorum ama ben 1,65 boyundayım, magazada o buzdolaplarının en ust rafına uzanmayı denedım ve ıyı ayak ucuma dogru kalktıgımda ust rafın arkasına ancak yetısıyorum ve o en ust raf buyuk olan bı raf dolayısıyla tencerelerı falan koymak ıcın uygun bı raf ama dolap bosken bıle cok uzanmak gerekıyor; kaldıkı elınde tencere oldugunu onu alıp koydugunu dusun dahada zor bıde rafın dolu oldugunu ve arka taraftan bırsey alman gerektıgını dusun cok daha zor. ben bu buzlugun altta olmasını pazarlama stratejısı olarak goruyorum; tabıkı bu benım fıkrım ama magazaya gıttıgınde bır dene. ya bırde aklıma su geliyor; bıkac sene sonra cocugum oldugunda gıdıp dolaptan meyve almak istese alamaz (ben cocukken meyveyı cok severdım ve gıdıp gıdıp dolaptan mandalına alırdım da sırnaşık şey). canım dedıgım gıbı bu benım fıkrım
offf canım meğer ne kadar aldığınızı yazmışsın ama ben görmemişim kusura bakma canım. Gasoline canım bende 1 ay önce bosch aldım.ankastre 6 parça 7000 tuttu.şu KDV ve ÖTV indirimleri iyi oldu.kaçırmamak gerek bunları hihoyyyt
Dayanıklı tüketim mallarında 3 ay olan sadece Ötv indirimi(%7) , esas büyük kampanya kdv-ötv+ötv kadar bi indirim daha(yaklaşık %34tü galiba) bu indirim mart sonuna kadar maalesef. Ama neyse herşeyde bi hayır vardır :)
kızlar; ben aralık ayından beri beyaz esya bakıyorum ve aralıktan beri 3 fiyat aldım. en uygun fiyatları subat sonu gibi aldım. o sırada fırmalar kendileri ÖTV KDV bizden kampanyası yapmıslardı. sonra gecen hafta hükümette ÖTV indirimi yapınca birde bosch ve diger markalar reklamlarda ÖTV+KDV bizden + ÖTV indirimi toplam %34 indirim diyince tekrar bayilere gittim ama subat sonundan biraz daha yuksek fiyat verdiler. ama daha uygun olmalı neden boyle dedim; siz katalogtakı fiyatları goruyorsunuz ve onlar degısmıyor ama bıze gelen toptan satıs lısteleri mart basında zamlandı dolayısıyla katalog fiyatlarından kırabılecegımız fıyat oranı dusmus oldu dediler. yanı hukmetın yaptıgı OTV indirimi tuketıcı acısından subat sonu fıyatlarına gore bırsey degıstırmedi. fakat su var pıyasa oldukca canlanmıs gorunuyor ve kampanyalar ıcın mart sonu dıyorlar; nısan ıcın fiyat artısı olurmu bilmiyorum ama ben fiyat dususu beklemıyorum oyuzden bu haftasonu apartopar alalım nısana bırakmayalım bu ısı diye dusunduk; acıkcası bosch fiyatlarını ınternet sıtesınden cektı ve acaba fiyatlar dusermu yukselırmı dıye merakla bekliyorum. insallah fiyat artısı falan olmaz alamayan arkadaslarım ıcın
cok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama fıkırlerımı ve bıldıklerımı paylasmak ıstedim Şeniz