evet haklısın canım ben yaklasık 8-9 tane bosch bayisi ayrıcada bunlara ek siemens bayileri gezdim ve hepsi bu makınayı tavsıye ediyorlar; aileden kullananlarda memnunmus ama iste polinox tabanlı olması bıraz suphe uyandırıyor umarım bı sorun yasamayız. camasır makınamız aynı ozaman, benımkısıde 1000 devir 7kg'lık. senınkısıde hayırlı olsun; hayırlı gunlerde kullanalım ınsallah :Saruboceq:
kızlar; ben aralık ayından beri beyaz esya bakıyorum ve aralıktan beri 3 fiyat aldım. en uygun fiyatları subat sonu gibi aldım. o sırada fırmalar kendileri ÖTV KDV bizden kampanyası yapmıslardı. sonra gecen hafta hükümette ÖTV indirimi yapınca birde bosch ve diger markalar reklamlarda ÖTV+KDV bizden + ÖTV indirimi toplam %34 indirim diyince tekrar bayilere gittim ama subat sonundan biraz daha yuksek fiyat verdiler. ama daha uygun olmalı neden boyle dedim; siz katalogtakı fiyatları goruyorsunuz ve onlar degısmıyor ama bıze gelen toptan satıs lısteleri mart basında zamlandı dolayısıyla katalog fiyatlarından kırabılecegımız fıyat oranı dusmus oldu dediler. yanı hukmetın yaptıgı OTV indirimi tuketıcı acısından subat sonu fıyatlarına gore bırsey degıstırmedi. fakat su var pıyasa oldukca canlanmıs gorunuyor ve kampanyalar ıcın mart sonu dıyorlar; nısan ıcın fiyat artısı olurmu bilmiyorum ama ben fiyat dususu beklemıyorum oyuzden bu haftasonu apartopar alalım nısana bırakmayalım bu ısı diye dusunduk; acıkcası bosch fiyatlarını ınternet sıtesınden cektı ve acaba fiyatlar dusermu yukselırmı dıye merakla bekliyorum. insallah fiyat artısı falan olmaz alamayan arkadaslarım ıcın
cok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama fıkırlerımı ve bıldıklerımı paylasmak ıstedim Şeniz
mrb kızlar bunlarda benden a.s.
damat bohçası
bu kayınvalideme yapıldı
en beğendiğim bu kaydirigubbakcemile2
bunuda çok beğendim kaydirigubbakcemile2
bunuda kayındalidem hediye getirmiş
bunuda ben aldım 180 tlye aldım pike takımı
bunuda 60tlye almıştım
bu battaniyem çok beğenerek aldım
ayy çok foto koydum sanırım :roflol:klava: nevresim takımlarının sadce yastık kılıfını çektim arkdaşlar. bu arada blackqueen doğum günün kutlu olsun a.s.
[/B]
bence 1200TL fiyatlı olan bana göre daha mantıklı güzelim
iyi günlerde kullan hepsini
canım bulaşık makinanı ben mağazada gördüğümde içinin yapısı hakkında şüphelenmiştim kadın bana başka bir makina gösterdi içi çelikti.ve ikisi de aynı hiç birşekilde sorun olmaz sıkıntı olmaz görünümüne bakmayın siz dedi.ve teyzemde polinex tabanlı makina kullanıyor ve memnun.hiç sıkıntısı yok.
fiyat konusuna gelince bizde senin gibi aralıktan beri fiyat araştırdık canım.en son nişanlımın arkadaşının mağazasına gidince bize alacaksanız şubat sonuna kadar alın mart ayının 1inde fiyatlar yükselecek dedi.bizde 21 şubatta aldık.almaya gittiğimiz gün bi kaç mağazaya felan baktık onlar bile aynı ürünlere 200-300 lira yukarı fiyatlar söylediler.geçen gün de forum ankarada buzbolabımın aynısını görmüştüm ve tam 1000lira eklemişler üstüne.Hayırlısı artık ne diyelim.
canım çok güzeller hepsini güle güle kullan.ben henüz damat bohçası halletmedim.özel bişi düşünüyorum inşallah yaptırıp sizinle de paylaşırım
canım ya siz hangı urunleri nekadara almıstınız, merak ettimde fiyatlarını vermen mukunmu ayrı ayrı?
mrb kızlar bunlarda benden a.s.
damat bohçası
bu kayınvalideme yapıldı
en beğendiğim bu kaydirigubbakcemile2
bunuda çok beğendim kaydirigubbakcemile2
bunuda kayındalidem hediye getirmiş
bunuda ben aldım 180 tlye aldım pike takımı
bunuda 60tlye almıştım
bu battaniyem çok beğenerek aldım
ayy çok foto koydum sanırım :roflol:klava: nevresim takımlarının sadce yastık kılıfını çektim arkdaşlar. bu arada blackqueen doğum günün kutlu olsun a.s.
canım hepsi aklımda yok maalesef olanları fotoları ile beraber koyayım...
http://g.imageshack.us/img527/ocak.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img7/buzdolab.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img520/amarmak.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img8/frn.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img255/bulak.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img22/davlumbaz.jpg/1/
Buzdolabını 1900 e
bulaşık makinası 1300 civarı
çamaşır makinası 1100 civarı
bunlardan sadece buzdolabından eminim canım.bulaşık makinası ve çamaşır makinasını karıştırıyor olabilirim.bizde toplamda fiyat düştükleri için tek tek bilmiyorum maalesef tatlım. toplamda 8600 tutmuştu 7000e indiler.geçen hafta forum ankarada bu buzdolabının fiyatı 2899 du canım.halen duruyordur da :)
canım hepsi aklımda yok maalesef olanları fotoları ile beraber koyayım...
Buzdolabını 1900 e
bulaşık makinası 1300 civarı
çamaşır makinası 1100 civarı
bunlardan sadece buzdolabından eminim canım.bulaşık makinası ve çamaşır makinasını karıştırıyor olabilirim.bizde toplamda fiyat düştükleri için tek tek bilmiyorum maalesef tatlım. toplamda 8600 tutmuştu 7000e indiler.geçen hafta forum ankarada bu buzdolabının fiyatı 2899 du canım.halen duruyordur da :) [/B]
biz de h.sonu resimdeki buzdolabı,çamaşır makinası,gri bulaşık makinası ve gri fırın sorduk peşin 4.700 dediler,6 TL den inmiş fiyatı ...kdv,ötv indirimli peşin fiyatı,arçeliğe de bakcaz...
anladım canım tessekkur ederim; hepside cok guzeller gule gule kullanmak nasip olsun insallah; mutlu ve saglıklı gunlerde Şeniz
biz de h.sonu resimdeki buzdolabı,çamaşır makinası,gri bulaşık makinası ve gri fırın sorduk peşin 4.700 dediler,6 TL den inmiş fiyatı ...kdv,ötv indirimli peşin fiyatı,arçeliğe de bakcaz...
canım ya hepside birbirinden guzeller, gule gule kullan; agız tadıyla mutlulukla kullan insallah. canım ya nevresimlerinin yastık kılıfı resimlerini anneme gosterdim; cok guzel olmuslar cok begendi annem. bisey soracaktım sana benım nevresimlerimi annem dikiyor yastıklarını bu sekilde yapsam bende dedi ama simdi senin yastık kılıfları aslında desenli anladıgım kadarıyla fakat danteli duz kumasın uzerıne gcırıp o danteli duz kumasda desenlı yastık kılıfına mı dıkılmıs; tam olarak anlayamadık annemle; baska sekılde resimleri varmı bunların acba canım ya
Sağol Canım.garibanlar elin dükkanında bizi bekliyorlar kullanılmak için
seninkilerde hayırlı olsun canım tekrardan.güle güle mutlulukla kullan inşallah.
sulfat canım bende bu dondurma kaselerinin morunu almıştım.hayırlı olsun güle güle kullan canım sende. :1hug:
resimdekilerin aynısınımı sordunuz canım; eger bu modellerin aynısı ise oldukca uygun fiyat vermısler hatta cok cok uygun fiyat vermısler; sende bu fiyatı verdikleri modelleri yazarmısın canım ya?
Sağol Canım.garibanlar elin dükkanında bizi bekliyorlar kullanılmak için
seninkilerde hayırlı olsun canım tekrardan.güle güle mutlulukla kullan inşallah.
sulfat canım bende bu dondurma kaselerinin morunu almıştım.hayırlı olsun güle güle kullan canım sende. :1hug:
aynen canım; bizimkilerde bekliyor dahada agustosa kadar bekleyecekler yerimseniben
Teşekkür ederim tatlım.Sen de güle güle kullan. Morunu görmedim ben, yeşil ve pembe vardı. Ben daha bakarken aşkım aldı bile :1rolleyes:
tşk ederim cnm :1hug: bak şimdi tam olarak anlayamadım ama sanırım yastıktaki ara dikimlerden bahsediyosun walla cnm bende pek anlamam bizde pikocuda yaptırdık benm nevresim takımlarım renngi işte hangi renk aldıysan nevresim kumaşını o nevresim kumaşının içindeki herhangi bir renkten kombine ediyolar mesela bnm pembe olan nevresim takımım normalde çiçek desenli ama yastık kılıfında o nevresim takımının rengine uygun kumaş kullanmışlar bide araya nevresim takımındaki çiçekli olan kısımı koymuşlar yani desensiz kumaşa dikiliyor dantel görünsün diye umarım yardımcı olablidm karışık anlatıım biraz galiba kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :1hug:
ben bizimkilere çok diyordum canım senin kide pek az değilmiş :) bizde inşallah 10 temmuzda kullanmaya başlayacağız.daha doğrusu inşallah 11 temmuz sabahı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?