Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok daha yazamadım ayakkabım gelinlikçide. Provayı onlarla yapıyorum kız. Yazsam şimdiden silinir. Küçük ve kurşun kalemle yazacağım kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar! Nisan ayında baya kızımızı evlendiriyoruz galiba hihoyyythihoyyythihoyyyt

Ya blackqueen alıntı yapınca tekrar gördüm, ESMY söyledim mi bilmiyorum ama yatak örtün çok şık ve çok güzel. Söylediysem de tekrar söylemiş olayım çok beğendim

Ya blackqueen alıntı yapınca tekrar gördüm, ESMY söyledim mi bilmiyorum ama yatak örtün çok şık ve çok güzel. Söylediysem de tekrar söylemiş olayım çok beğendim

stres yok sakinim ama çok yorgunum bir an önce bitsin ve dinleneyim istiyorum.

tubs ne mutlu sana
sulfatıcıgm bende hatırlayamadım olsun dedıysen bile tekrar teskuurlercnmsırnaşık şey

ya bımde ben pek ındırım goremıyom zaten
orda satılan bıcok seyın dısardakı fıyatı aynı hatta daha ucuza buluyom mesela krep tavası daha ı markanınkı 6 tl onunkını yakından gordum yada wok tava aynı yane
bızm semtımız ucuz ve kalıte semtı cnm :dilcikar:

Black geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifalar versin bi an önce inş.kızlar Esmy , esra-karadeniz , arsima , bktbb , burcuözge , p_nr ve adını unuttuklarım varsa hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın.
Esra karadeniz o pembe kalpli olan banyo takımı da çok şirin geldi bana :)
Burcuözge canım ayakkabı fikri çok iyi.ama ayakkabı değişince boy farkı olmazmı o da dikkat çekmez mi acaba ?

Tobi canım, ne oldu seçim sonuçları? Merka ediyorum baban kazanmıştır umarım :lepi:

Günaydın çeyizci güzellerii,
eskisi gibi sık sık uğrayamıyorum artık ama zati beni özleyen olmamış senağlama
hepiniz yeni cicilerinizi güle güle kullanın...

pashmina canım, orda mısın? Fotoğrafları herkes gördü sen kaldın canım. Söz vermiştim sana, eğer ordaysan ses et, kızlardan özür dileyerek son kez ekleyeyim sırnaşık şey

Mandilincim merhaba hoşgeldin.hayırdır neden uğrayamıyosun artık ?

Mandilin canım vala dün böcük senin aldığın kırmızı cicilerden söz ederken aklımdan geçtin hep nerde acaba diye ama yazılı olarak ifade etmemişim demek a.s.

oku oku anca bitirdim kzılar..
pazar günü nişanım var telaştan pek giremiyorum..
herkesler cicilerini hayırla kullansın inşAllah..

tatlım hayırlı etsin rabbim adım attığınız bu güzel yolunuzu.söz resimlerinede bakmıştım,bunlarıda eklersin inş bizlerde faydalanırız.sakin ol ve hep gül gerçekten geçen gün bir daha geri gelmiyor.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bktbb seninde cicilerin çok güzel.hepsini iyi günlerde kullan canı
mŞeniz

Mandilin canım vala dün böcük senin aldığın kırmızı cicilerden söz ederken aklımdan geçtin hep nerde acaba diye ama yazılı olarak ifade etmemişim demek a.s.
Mandilincim merhaba hoşgeldin.hayırdır neden uğrayamıyosun artık ?

hoşbuldum roselincim.
teşekkür ederim sulfatcım.
Artık koşuşturmalarım hızlandı kızlar öğleden sonra genelde izin alıyorum, ev arıyoruz bi tarftan gelinlik falan başım döndü .. İşlerde yığıldı, uğraşıyorum .. -tatlicadiarzu-

Olsun mandilincim bunlar tatlı yorgunluklar.inşallah herşey gönlünce olur

esra ora nere laa aayy yerı tarf etsen bacım yaa ben bulamazsam naparım ya cok beğendım onu mandalın gorumce almıstı off off

canlarım neden bahsediyosunuz kaçırddım ben hangi kırmızı ????
yoksa bende alayım? kaydirigubbakcemile2

Mandilin canım hani kırmızı sabunluk süngerlik vardı ya onu sormuştu böcük çok beğenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…