Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güzelim bnmkilerde inox ama iz bırakmayan ben özellikle dedimki madem iz kalıcak gri olmasın ama inoxda da kalıyor ama bizim alıcağımız dönemde Allahtan iz bırakmayanlr çıktı onlarda kullanılan bir saydam madde sayesinde ne yaparsanız yapın iz bırakmıyor bu arada bnm beyaz eşyalarımın hepsi arçelik ama diğer markaları bilmiyorum ama ben bizzat denedim öyle aldık

bu arada aldıklarını güle güle kullan güzelim hihoyyyt

annemin telefondan tarif ettiği ve tahminen bulduğum uyku setim

pembişşş çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip etsin güzelim hihoyyyt

hepsi çok cici hayırlı olsun güle güle kullan güzelim kaydirigubbakcemile2

amin cnm umarım tekrarlamaz söylediklerini bir bir yapıcam yoksa ameliyat olucm birde utanç bir durum oradan ameliyat olmak umarım bnmkide iyileşir biran önce :Saruboceq:

amin cnm umarım tekrarlamaz söylediklerini bir bir yapıcam yoksa ameliyat olucm birde utanç bir durum oradan ameliyat olmak umarım bnmkide iyileşir biran önce :Saruboceq:

İnşallah biran önce kavuşursun sağlığına canım tekrar geçmiş olsunn Şeniz bende çıkayım iyi geceler a.s.

başka bir topikte ark eklemiş.kızlar şu gelin yatağını gördünüz mü?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bunun hepsi o yorgunluğun üzerine nasıl toplanır ki :uhm: bu arada burdn biri sölemişti ykınlarınız söleyin yiyecekleriniiz yatak odasına koymasını söleyin çünkü cennette önünüze gelecek diye acaba o yüzdenmi koydular :bbo:

güle güle kullan güzelim o çiçeklere bittim ben hihoyyyt

bu arada adını kaçırdığım çeyizci kızlar varsa kusura bakmasın herkes aldıklarını güle güle kullansın hihoyyyt

gunaydn kızlar
blackk bacımm cok gecmıs olsun kuzum askım tatlım sefkılım

Böcük bacıı anlatıp durma kıss senağlama Bidaha gidersen bi zahmet benim için eklediğim ürünlerden sende bakıver nolrr :Saruboceq:
Haydi iyi akşamlarr Şeniz

cnm dun baktım o baharatlığı aldım yere vardı sondu ama bıtmış yaa ınş baska yerde bulursam alcam bacım merak etme sen
kOMŞUU çok sevindim haberlerde görünce. Başına cam düşüp komada kalan arkadasın ece artık konusuyor. çok şükür Allah onu sevdiklerine bağışladı gözünüz aydın

evt ama ben hala göremedım göstermıyolar sadece 1.derecele akrabalar goruyo bu hafta gene gtcemm
günaydın kızlar,
gece muhabbet iyimiş walla döktürmüş kızlar.

sorma ya evde net yokkı bende gelem

hatırladım tubişimmm seninde mavi elbisen vardı dimi çok güzeldi yaa

ayy ben heyecanlanıyorum senin için çok bzi bırakma sakın hee senağlama

Evet canım aynen ordaki.

komşu aldıkların cok guzel yaa havlular nevresımler bornozlar anam bıde cıcek koymusı gunlerde kullan cnm benım

saol eudo a.s. . Klozet takımı deco dan.istikbal satıyor.deco flora butterfly serisi. ya asıl önemli olan şeyi almadık böyle incik cıncıklarla uğrasıoz işte. mobilyaya hala karar veremedimm :1no2:

pembişşş çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip etsin güzelim hihoyyyt

saol cnmm

nedemek utanç verici cnm sende saçmalama. Hastalık bu sonuçta pek çok kişi geçirdi kendi geçirmediyse mutlaka yakını geçirmiştir. Hiçte utanılacak bişey değil. Allah sağlık versinde ameliyat olmak zorunda kalmadan geçer işallah

güle güle kullan güzelim o çiçeklere bittim ben hihoyyyt

annemde çok sevio çiçeklerini :asigim:

evt ama ben hala göremedım göstermıyolar sadece 1.derecele akrabalar goruyo bu hafta gene gtcemm

anladım cnm.Zaten babasıda dedi fiziksel görünümü iyi olmadığı için kamera önüne çıkartmıyoruz birazdaha toparlansın çıkacak işallah dedi

Evimize perde yaptırmak istiyorum, ama eve hemen taşınmıyoruz, simdilik güneşlik mi yapmalıyım sadece? Fikir verebilir misiniz?

cnm bence ev ve esyalr bellıyse hepsını bır yaptır ya sımdı yada erken kırlenır dersen bıraz bekle

bua rada herkez cıcılerını gule gule kullansın bkt cıgım senınkılerde cok guzel

esra gözun aydın:jeyyar:

la komşu yatak örtunu kaca aldın neden öle boncuklu bısı aldın nevresmlerıne tekrar baktım cok guzeller bıde sımlı havludan banada yap -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…