Canlarım bende inox alacaktım satıcı çocuk ( Nişanlımın arkadaşı ) inoxlar da çok el izi oluyor kullanış bakımızdan beyazlar dah iyi tavsiye etmiyorum dedi. Bende inox almaktan vazgeçtim. Bir bildiği varki söyledi diye düşündüm..
Bu sıvı sabunluğun beyazı ve kırmızısı vardı 10 TL renkleri o kadar canlıydıki bayıldım. Şekil olarak yuvarlak, dikdörtgen ve kule şekliden vardı. Hepsinde aklım kaldı..
Aynı renklerde bardağı el sabunuğu birde mutfakta kullanılmak üzere yassı şekilde süngerliği ve kirli kaşık koymak için bişi varya kaşık şeklinde oda vardı onların tanesi 5 TL'di.
Sonracıma ortası metal porselen çok büyük olmayan 2 katlı servis tabağı vardı 18 TL.
( Kesin alacağım )
Bu çerezliğin aynısı 12 TL'di.
Daha bir sürü şey vardı resimlerini bulayım yükleyeceğim.
işte kızlar araya taraya bir hal olduğum jua bornoz takımım. jua artık aile seti üretmiyormuş. ilk çıktığında her yerde vardı şimdi yokk.. tepehome falan hiç bir yerde bulamadım ve hatta 2 kere netten sipariş verdim gelmedi... artık te tek üretiliyormuş. öylede daha pahalıya geliyor. ben ikisini 190 a aldım. normalda 210 dur fiyatı. böcükçüm kuzum evet kısa bu bornoz ama ben uzun sevmiyorum zaten. ve içinde büyükk haman havlusuda var istersen sadece ona sarın. aşkımın tabiriyle ne gerek var ki bornoza. marmariste duştan çıkmadan kuruyorsun::roflol::roflol::roflol:
bunlarda yedek gelin ayakkabılarım kızlar:roflol: o nasıl oluyor demeyin. alacağım topuklu ayakkabılar ayağımı vurursa diye böyle bir çözüm düşündüm. rengide aynı gelinlik rengi çok cici... :1rolleyes:
buda müstakbel gündelik sürahim kızlarrr sositososito
Hayır canım ben onu denemedim.Ama kaşık kaşık zeytinyağı içtiğimi biliyorum oda çok iyi geliyor.Zeytinin önce yiceksin sonra çekirdeğini yutucaksın.Canım mide özsuyunun zeytin çekirdeğini çok kısa bir sürede parçalayarak saf zeytinyağına ve şifalı yağlara ulaşıldığını geriye kalan posanın ise bağırsakları onarararak rahatlattığını dolayısı ile kabızlığın ve hemeroidinde tedavi olduğunu yanı sıra damar sertliğinden hazımsızlığa kadar bir çok derde şifa olduğunu söyleniyor..
İnşallah sende biran önce iğleşirsin ben şimdi iyim çok şükürr[/COLOR]
amin cnm umarım tekrarlamaz söylediklerini bir bir yapıcam yoksa ameliyat olucm birde utanç bir durum oradan ameliyat olmak umarım bnmkide iyileşir biran önce :Saruboceq:
Aldığım bi kaç parça şey kızlar
bornoz (bordo ve fıstık yeşili)
banyo seti
havlu örnekleri(daha dikilmedi sizin için kafama göre eşleştirip üzerlerine koydum:))
size bahsettiğim nevresim takımları (umarım güzel çıkmışlardır) yerimseniben
üstteki nevresimin modeli çok belli değil açıpta çektim hihoyyyt
yatak örtüsü (yataştan aldım)
annemin çiçekleri. Çeyizle alakası yok ama olsun...:) sositosositosositosositosositososito
İnşallah biran önce kavuşursun sağlığına canım tekrar geçmiş olsunn Şeniz bende çıkayım iyi geceler a.s.
Böcük bacıı anlatıp durma kıss senağlama Bidaha gidersen bi zahmet benim için eklediğim ürünlerden sende bakıver nolrr :Saruboceq:
Haydi iyi akşamlarr Şeniz
kOMŞUU çok sevindim haberlerde görünce. Başına cam düşüp komada kalan arkadasın ece artık konusuyor. çok şükür Allah onu sevdiklerine bağışladı gözünüz aydın
günaydın kızlar,
gece muhabbet iyimiş walla döktürmüş kızlar.
hatırladım tubişimmm seninde mavi elbisen vardı dimi çok güzeldi yaa
ayy ben heyecanlanıyorum senin için çok bzi bırakma sakın hee senağlama
hmm gördüm canım inşallah bulursun.bunun ben burada tamamen metaliğini gördüm dün ama bu rengi varmıydı dikkat etmedim.
kızlar bende geçen hafta ankaradan bunları aldım ama ekleyememiştim.dondurucu-fırın ve mikrodalga da kullanılabiliyor.tabi daha eksikleri var hepsini alamadım çünkü koçtaşta yoktu :çok üzgünüm: başka ürünlerde almıştım aşağı yukarı burası 65 tl civarında tuttu arkadaşlar.
HAyırlı olsun güle güle kullan. sende gurbete gidcek gelinlerdenmişsin Allah yardımcın olsun.
ayakkai güzelde pek benim tarzim degil en azindan gelin ayakkabisi olarak
ben daha sik seyler seviyorum uzun ince topuklu filan hihoyyyt
Bende şık bir şey aldım biraz kalın topuklu ama müebbet sevdamın gösterdiğide mantıklı o tarz topuğu olan abiye ayakkabılarda var. DÜğünün bir kısmından sonra beyaz konversim var onları giyicem ama dün burcunun eklediği babetleride çok beğendim onlarda çok güzel durudu.
Vala bugün evimi temizledim, o kadaaar yorgunumki burdayım ama yokum :1rolleyes:
Seni en iyi anlayanlar arasındayım canım çok zor temizlik ve yerleşim. Benim işler bitti ama bu sabah bel ağrısıyla uyandım umarım geçici bir durumdur.
Evimize perde yaptırmak istiyorum, ama eve hemen taşınmıyoruz, simdilik güneşlik mi yapmalıyım sadece? Fikir verebilir misiniz?
Evdeki eski perde yada çarşafları cama koyarsan daha mantıklı canım buketcik fikir vermiş zati.
Aldığım bi kaç parça şey kızlar
Hayırlı olsun şekerim eksiklerini baya bi tamamlamışsın iyi günlerde kullan.
Slm kızlar haftasonu bnm için çok kötüydü rahatsızlandım hemeroid olmuşum felaket durumdayım geçmişi oku oku ancak bitiirdim birde bu rahatsızlığın dermanına bakıyorum senağlama en son buketcim aklında kaldın güle güle kullan güzelim hepsi çok cici bu arada sulfat burdamısın güzelim eklemişsin resim ama ben göremedi cnm(
Çok geçmiş olsun canım. Annemde var üşüttüğü zaman kuduruyor (bulamadım nasıl anlatcamı) o yüzden sıcak tutmaya çalışıyor üşüdüğünü hissettiğinde bezleri var onları ısıtıp koyuyor faydası oluyormuş.
Böcük, aynenya evde net yokki bizde akşamları takılalım sonra sabahlrı bir sürü sayfa okumayalım
Öfff yine beni uyku tutmadı -tatlicadiarzu-
Buketcimm düğündaşımm Şeniz Hepsi çok güzel yeni cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Klozet takımın ne güzelmiş.Nirden aldın markası nedir :uhm:
Bide sarevlerinde güzelmiş hee :jeyyar:
Annenin ciceklerine dicek a.s.:lepi:
Nasıl gidiyor hazırlıkları ? Mobilyalara karar verebildiniz mi ?
pembişşş çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip etsin güzelim hihoyyyt
amin cnm umarım tekrarlamaz söylediklerini bir bir yapıcam yoksa ameliyat olucm birde utanç bir durum oradan ameliyat olmak umarım bnmkide iyileşir biran önce :Saruboceq:
güle güle kullan güzelim o çiçeklere bittim ben hihoyyyt
evt ama ben hala göremedım göstermıyolar sadece 1.derecele akrabalar goruyo bu hafta gene gtcemm
komşu aldıkların cok guzel yaa havlular nevresımler bornozlar anam bıde cıcek koymusı gunlerde kullan cnm benım
Evimize perde yaptırmak istiyorum, ama eve hemen taşınmıyoruz, simdilik güneşlik mi yapmalıyım sadece? Fikir verebilir misiniz?
esmy saol cicim hoşgeldin naberr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?