Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amin inşallh roselincim :1hug:

buarada aklımda burcunun şirin ayakkabısı buketin pembe uyku seti kaldı, güle güle kullanın fıstıklar.

Mandilincim hoşgeldn canım . Özlemez olurmuyuz yahuu Şeniz

Bişi kaçırmadın balım ya sıvı sabunluk almıştın ya kırmızı ondan buldum burada10 liraya çok güzel. Süngerliği kirli kaşıklığı bardağı falan var

aaaaaa buketcim evlilik takvimim kaybolmuş nireyeee gittiki yaa :1shok:
hemen evlenemem gerek takvime göre :)

kızlar slmmmmmmmmmmmm

esmyodan çok gzl olmuş canım kırmızı beyaz siyah çok şık...eminim diğre yerlerde en az o kadar gzl olcak

pnrcımcicilerin hayırlı olsun tatlım ii günlerde kullan

esraseninde aldıklarını gördüm hayatımmm az kaldı seninle artık son rütuşlardasın hayatım oh

arsima kız doldurmş almışsın bişiler güle güle kullan hepsini çok beğendimm...mamutunada kavuştun değme keyfine

bkbtttatlım aldıkalrını annenin çiçeklerini hepsini çookkk beğendimmm....ne çok şey almışsın öledelikafadulden

burcuşummmmmmm bornoz takımın tam senlik cici bici çiçekli miçekliii...ayakkabında çok sevimli ii düşünmüşsün cnm böle bişi şart geceyi işkenceye dönüştürmekdense giy babeti otur

KIZLAR ŞİMDİLİK AKLIMA GELEN BUNLAR VALLA SAYFALARA BAKTIĞIM KADARIYLA ATLADIĞIM VARSA KUSURA BAKMASIN

bi kaç gündür giremiyorum..bende bişiler almıştım ama öle kayda değer şeyler değil...aman iiki eklememişim bu kadar cici şeyin arasında benimkiler çok sönük kalcaktı

söliyim sadece ne aldığımı...böle kelebekli bardaklar aldım sürahisiyle takım...kesin görmüşsünüzdür yeşil renkde...bide burcuş almıştıya migrosdan bebekli kavanozlar onun bi boy büyüğünü aldım...pasta süslemek için böle uçlar falan aldım krem şanti koyarken takılanlardan...plastik meyve falan bişi koymak için papatya gibi bi kap aldım bide süzgec ikisi aynı renkde...bide kalpli buzdolabı süsü aldım...şu damat bohçası için şimdiden başlamıştım demiştim ya onun içinde bi kazak aldım nişanlıma bide gömlek aldım..

bu arada kızlar babam muhtar olamadı:çok üzgünüm:çekemeyenler millete demişlerki o adam kadın kaçırdı seçmeyin demişler millet bu kadar terbiyesiz olmuş işdeklava:
az bi farkla kaçırdık ama vardır bi hayır çünkü o kadar ters olaylar olduki o gün..iki yakınımız vefaat etti,kuzenim bebeğini kaybetti kan kaybından kaybediyoduk nerdeyse:Saruboceq:
kapımız kilitlendi açılmadı camı falan kırıp açtık(evimiz müstakil olduğundan camlar alcak)
isim benzeliğinden kuzenimi polisler çekti aldı karakola allhdan isim benzerliği olduğu anlaşıldı 1 saat sonra bıraktılar...yanii herşeyde bi hayır var mutlaka

kızalr çok uzun yazdım kusura bakmayın girmediğim günlerde olan tüm gelişmeler işde bu kadar şimdi sustum :1ninca:

Sağol esracm tüh ben ancak avrupa yakasında dolaşabilirim.o da düğünden bi hafta önce mümkün olursa :)

Tobicim hayırlısı böyleymiş ne talihsiz olaylar yaşamışsınız Allah göstermesin bir daha. Ölenlerede Allahtan rahmet diliyorum.

Aldıklarınıda güle güle kullan balım..

Zaten herkez AVRUPA yakasında çok bozuluyorum bu duruma :dilcikar:

Roselincim, ben nişanda o şekilde yaptım oynarken flan çok farkedilmiyor. son zamanaile fotoğrafları çekiliyor ya o zamanyeniden giymek gerekiyormuş düğünde öyle yapıcam.

Günaydın çeyizci güzellerii,
eskisi gibi sık sık uğrayamıyorum artık ama zati beni özleyen olmamış senağlama
hepiniz yeni cicilerinizi güle güle kullanın...

mandilincim, bende arada bakıyorum ama yetişmeye çalışıyorum kızlara.

tobi, ne çok şey atlatmışsınız. çok büyük geçmiş olsun.

Arsima, adaşım nerelerde ben bayadır onunla denk gelmiyorum.

Pınar hoşgeldin nasıl gidiyor evlilik.

tobicim hayılrılısı olsun canım benim.

kısss pınar hoşşgeldin napıyon nası gidiyo taze gelin?

aaaaaa buketcim evlilik takvimim kaybolmuş nireyeee gittiki yaa :1shok:
hemen evlenemem gerek takvime göre :)

kız yap hemende görelimmm

cnm çok saol ayrıca ne aldıysan çabuk resmini koy ne demek sönük kalacaklardı? klava:

ya bu milleti ben hakikatten artık tebrik ediyorumm. Ne alakası var muhtarlıkla o işin başka bişey bulamamışlar demekki iyi iki gözü bi burnu var vermeyin demediler
o kadarda şey yaşamıssınız Allah beterinden saklasın. Bebişini kaybeden akrabanada Allah sabır versin ve başınız sağolsun:çok üzgünüm:

kısslar bana bi yardım ediverin, benim evlilik takvimim vardı, üstelik linkide duruyor hala. Ama kayıp, çıkmıyor . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…