Esra yeri nere ya tarif edebilin mi bacım?
Black geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifalar versin bi an önce inş.kızlar Esmy , esra-karadeniz , arsima , bktbb , burcuözge , p_nr ve adını unuttuklarım varsa hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın.
Esra karadeniz o pembe kalpli olan banyo takımı da çok şirin geldi bana :)
Burcuözge canım ayakkabı fikri çok iyi.ama ayakkabı değişince boy farkı olmazmı o da dikkat çekmez mi acaba ?
Günaydın çeyizci güzellerii,
eskisi gibi sık sık uğrayamıyorum artık ama zati beni özleyen olmamış senağlama
hepiniz yeni cicilerinizi güle güle kullanın...
aaaaaa buketcim evlilik takvimim kaybolmuş nireyeee gittiki yaa :1shok:
hemen evlenemem gerek takvime göre :)
kızlar slmmmmmmmmmmmm
bkbtttatlım aldıkalrını annenin çiçeklerini hepsini çookkk beğendimmm....ne çok şey almışsın öledelikafadulden
bi kaç gündür giremiyorum..bende bişiler almıştım ama öle kayda değer şeyler değil...aman iiki eklememişim bu kadar cici şeyin arasında benimkiler çok sönük kalcaktı
söliyim sadece ne aldığımı...böle kelebekli bardaklar aldım sürahisiyle takım...kesin görmüşsünüzdür yeşil renkde...bide burcuş almıştıya migrosdan bebekli kavanozlar onun bi boy büyüğünü aldım...pasta süslemek için böle uçlar falan aldım krem şanti koyarken takılanlardan...plastik meyve falan bişi koymak için papatya gibi bi kap aldım bide süzgec ikisi aynı renkde...bide kalpli buzdolabı süsü aldım...şu damat bohçası için şimdiden başlamıştım demiştim ya onun içinde bi kazak aldım nişanlıma bide gömlek aldım..
bu arada kızlar babam muhtar olamadı:çok üzgünüm:çekemeyenler millete demişlerki o adam kadın kaçırdı seçmeyin demişler millet bu kadar terbiyesiz olmuş işdeklava:
az bi farkla kaçırdık ama vardır bi hayır çünkü o kadar ters olaylar olduki o gün..iki yakınımız vefaat etti,kuzenim bebeğini kaybetti kan kaybından kaybediyoduk nerdeyse:Saruboceq:
kapımız kilitlendi açılmadı camı falan kırıp açtık(evimiz müstakil olduğundan camlar alcak)
isim benzeliğinden kuzenimi polisler çekti aldı karakola allhdan isim benzerliği olduğu anlaşıldı 1 saat sonra bıraktılar...yanii herşeyde bi hayır var mutlaka
kızalr çok uzun yazdım kusura bakmayın girmediğim günlerde olan tüm gelişmeler işde bu kadar şimdi sustum :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?