Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese..

black geçmiş olsun cnm aynı sıkıntıyı bende yaşadım sabahları uyandığında ılık su iç bide acı yeme.çünkü acı tetikliyo

başıalyazmalı şimdiden tebrik ederim arkadasım

kızlar bişi sorcam. diğer tarafta resimler varya ordan bişi sorcam nereye yazıcam nasıl olcak kafam karıştı.

günaydınlarrrr kıslarr esra cım gözün aydın önceliklee esmy den sonraki kim ben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ??

yyazma aman yazıpta başın göğe mı ercek:roflol:

sor laa onlar bılmezse bız bılırık

ıyı olmaya calsıyıorum cnm heycan sıtres uzuntu hepsi biarada

oy kıyamam. :çok üzgünüm:

Günaydınnnnnnnnnn.. Hava ne kadar güzel bugün. Aşkımda dönüyor bugün :asigim::asigim:

esracım hava yağmurluda olsa sana güzel gelecek dimii çakal senii :jeyyar:

esra gözun aydın:jeyyar:

la komşu yatak örtunu kaca aldın neden öle boncuklu bısı aldın nevresmlerıne tekrar baktım cok guzeller bıde sımlı havludan banada yap -tatlicadiarzu-

komşum sen onun öle boncuklu olduuna bakma çok şatafatlı bişi değil boncuklu olunca nolii kullanmasımı zor? hem sade hemde güzel duruo. yataştan aldım cnm 219 tl.Simli havlunun kenarını bana işyerinden abla yaptı söliim sanada yapsınn sositososito

Teşekkür ederim canlarım....

Kız buket çakal değil jeyyar jeyyar kaydirigubbakcemile3

Bu haftadan sonra her hafta sonu bir gelin çıkacak anlaşılan topiğimizden. Ayy çok duygulandımm:çok üzgünüm:

bUKET HEPSı ÇOK GÜZELLER CANIM, banyo paspasların ne marka peki???
blackquenn geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Eccu, esmyden sonra ben varım sanırım sen benden bir gün sonrasın. benden sonrada esra var.
sonra kimde sıra.

bktbb'cim saol canım:)
kızlar ne dicem yaa bimde bu hafta 24 parça porland yemek takımı var 45 liramı ne,nasıldır sizce almayı düşünüorum ama cuma günü gelcekmiş.

pıtırcık, onlar güzel oluyor ama tasları yoksa alma. diğer büyük mağzalarda taslı olarak aynı fiyata satıyorlar.

bUKET HEPSİ ÇOK GÜZELLER CANIM, banyo paspasların ne marka peki???
blackquenn geçmiş olsun canım allah şifa versin..

deco flora butterfy serisi.çok saol cnm

bktbb'cim saol canım:)
kızlar ne dicem yaa bimde bu hafta 24 parça porland yemek takımı var 45 liramı ne,nasıldır sizce almayı düşünüorum ama cuma günü gelcekmiş.
ben yaklaşık 6 ay önce aldım 49liraya.çok ta indirim olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…