böcük arkadas listende değilim ama dün profiline girmiştim resimlerin gözüküyo cnm hbrin olsun.arkadas listende olmayıp görebildim yani.
çımıyoooo takviim pffffffffffffffffffff
profıldekını gorebılırsın zaten herkse acık yaptım
Günaydın çeyizci güzellerii,
eskisi gibi sık sık uğrayamıyorum artık ama zati beni özleyen olmamış senağlama
hepiniz yeni cicilerinizi güle güle kullanın...
nan dun senı cok andım hee
o kırmızı sabunluk sungerlık kırlı kasıklık vardıya onun ıcın bulamazsam sen baa yolluycan hee görumce:dilcikar: sende kırlı kasıklık var mıydı
tubiş tas derken kase dimek istedin dimi canım,taş olarak anladım bi andada,canım şimdik 6 servis tabağo,6 yemek tabağı,6 tatlı tabağı,6 kasesi var 24 parçapıtırcık, onlar güzel oluyor ama tasları yoksa alma. diğer büyük mağzalarda taslı olarak aynı fiyata satıyorlar.
mandilin aklımdaydın dün canım
neler yaptın başka anlatsana
:):):)
tamam böcüğüm tabikideee..
Ben migrostan almıştım sana yakınsa bi bak belki dahada güzelini bulursun, olmadı ben yollarım sana kuzum.
sağol canım beniim a.s.
aslında sadce koşuşturuyorum kesinleşen tek şey gelinliğim . Haftasonu ilk provaya gittim bakalım inşallh beklediğim gibi olur.Buarada ayakkabının siparişini verdim.
Bu sıralar harıl harıl ev arıyoruz canım, bide onu halletsek gerisini düşünmücem . Ev çook önemliymiş yaa..
Burası benim evim diyebildiğim bi ev çıkmadı henüz karşıma, ısınamadım. Bakalım hayırlısı .
Sen napıyorsun iyimisin?
uzunca oldu kızlar kusra kalmayın . . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?