Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mandilincim canım belki senin takvim için seçtiğin resimler silinmiştir siteden.Başka bir resim seçim tekrar yapsana bi rtakvim. Bak bizimkilerde bir sorun yok..

selam kızlar,

müebbet sevdam, buket, pıtırcık ve adını unuttuğum herkes yeni aldıklarını güle güle kullansın.

kimin bu haftasonu nişanı vardı, hmmm başıyazmalıkız sen miydin? hayırlı uğurlu olsun, umarım herşey gönlünce olur.

taze gelinlerimiz pınar ve gamze :teytey: selammmm

öff başka ne vardı? bir kızçemiz evini temizliyordu kolay gelekaydirigubbakcemile5

valla affedin gerisini hatırlamıyorum:çok üzgünüm:

Günaydın çeyizci güzellerii,
eskisi gibi sık sık uğrayamıyorum artık ama zati beni özleyen olmamış senağlama
hepiniz yeni cicilerinizi güle güle kullanın...

mandilin aklımdaydın dün canım
neler yaptın başka anlatsana

tobi canım sana çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır dediğin gibi
Allah sabırlar versin canım
bu arada canım yine senin paylaşacak birşeylerin var negüzel ben hiç birşey alamıyorum yurtdışında yaşayacağım için :1no2:
anca yorum yapıyorum bölle o yüzden sen ekle resimlerini ki bizde görelim canım benim Şeniz

HAYATIM h geldın

aman yaa alan alsın napım belkı asık olan olurda evde kalmam:roflol:
:

nan dun senı cok andım hee
o kırmızı sabunluk sungerlık kırlı kasıklık vardıya onun ıcın bulamazsam sen baa yolluycan hee görumce:dilcikar: sende kırlı kasıklık var mıydı

:):):)
tamam böcüğüm tabikideee..
Ben migrostan almıştım sana yakınsa bi bak belki dahada güzelini bulursun, olmadı ben yollarım sana kuzum.

mandilin aklımdaydın dün canım
neler yaptın başka anlatsana

sağol canım beniim a.s.
aslında sadce koşuşturuyorum kesinleşen tek şey gelinliğim . Haftasonu ilk provaya gittim bakalım inşallh beklediğim gibi olur. Buarada ayakkabının siparişini verdim.
Bu sıralar harıl harıl ev arıyoruz canım, bide onu halletsek gerisini düşünmücem . Ev çook önemliymiş yaa..
Burası benim evim diyebildiğim bi ev çıkmadı henüz karşıma, ısınamadım. Bakalım hayırlısı .
Sen napıyorsun iyimisin?
uzunca oldu kızlar kusra kalmayın . . . . .

merhaba kızlar,bende yeni evliler topiğinde yazıyorum.ilk kez bu topiğe giriyorum
e 5 aydır evliyiz nede olsa.hihoyyyt
kızlar siz ne zaman evleniyorsunuz?yakın mı yani,gelinlik,mobilya felan ne durumda.

Hoşgeldin dirim evet diğer topiklerde görüyordum seni.

Mesela benim 25 günüm kaldı.
Eşyalardan sadece halılarım ve oturma odamın kolltuğu kaldı.
Gelinliğimin son provası bu akşam.
Davetilerim hazır nikah şekerimi halledemedik daha.
Kına yerim hazır.
Eeee çeyiz desen ufak tefek şeyler hariç hazır..
Başkada bişi kalmadı herhalde..

Kızçeler yarın 1 Nisan malumunuz birşeyler düşünen varmışakkıdı

tatlım iyiyim işte nasıl olayım ben hiç birşey yapamıyorum bildiğin gibi
nişanlımda ev arayışında almanya da inşallah bu ay içinde bi gelecek de görecem yüzünü yaa

ay özledim özledim ölecemmm yoksaaa senağlama

h geldın dırım

mesela ben
ceyıs cok ama hala bekarım hatta manıtam bılem yok burda bırı abısıne alır dıe beklıyom:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…