Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tubiş tas derken kase dimek istedin dimi canım,taş olarak anladım bi andada,canım şimdik 6 servis tabağo,6 yemek tabağı,6 tatlı tabağı,6 kasesi var 24 parça

evet gülüm kase diyorum. öle diyincede aklıma başka şeler geliyor sırnaşık şey

ışıl hanımcım bakıyorum artık sizleride buralarda görüyoruz topiki terkmi ettin kız gidiyoz çabuk gel kaydirigubbakcemile

hoşbulduk canım,bak ben son provayı düğünden 1 hafta önceye attım.stresten her gittiğim provada kadın daraltıyordu.hee son gittiğimde nerdeyse yarım parmak daralttı.canım ya ne kalmış şurda,1 aydan az,tatil düşünüyormusunuz.:dance:
bizde oturma odasını evlendikten 3 hafta sonra aldık,üf ne günlerdi ya

h geldın dırım

mesela ben
ceyıs cok ama hala bekarım hatta manıtam bılem yok burda bırı abısıne alır dıe beklıyom:roflol:
:roflol: çok hoşsun ya kaydirigubbakcemile3,ne diyelim ozaman darısı tüm bekarların başına,canım 2 sene önce benimde manitam yoktu.tanıştık 1 yıl sonra nişanlandık,arkasından evlendik yani,benimde annem sağolsun dolu çeyizim vardı,ama sen gibiydim,hayırlısı.bir yerlerde çıkar karşına

bende sayıyıorum ama sankı yetısmıyıcekhi. Bişey
esra aklında varmı biyer
esmy yetiştiği kadar,ay ya ne günlerdi.düğünden sonra rahatladım.saç baş kalmayacaktı az daha stresten,stresten başım ağrıyordu:çok üzgünüm:

PASHMıNAcım çok üzüldüm ( Allah bi kapıyı kaparken, diğerini açar canım, inşallah hakkında hayırlısı olur

ne guzel
bende 2 yıl sonra evlensem ceyısımde bıter ozmna ohh:1rolleyes:

Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............

ben onların krizinede kendilerinede. ya yok böyle bişey bu kriz geçsinde çalıştıracak adam bulamazlar işallah. neden ingiltere gibi olamıyoruz adamlara çalışsınlar diye yalvaracaklar nerdeyse
Pashmina ne dediler direk çıkışmı verdiler tazminat ne olacak.işsizlik sigortasından faydalanabiliomusunn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…