- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
tubiş tas derken kase dimek istedin dimi canım,taş olarak anladım bi andada,canım şimdik 6 servis tabağo,6 yemek tabağı,6 tatlı tabağı,6 kasesi var 24 parça
hoşbulduk canım,bak ben son provayı düğünden 1 hafta önceye attım.stresten her gittiğim provada kadın daraltıyordu.hee son gittiğimde nerdeyse yarım parmak daralttı.canım ya ne kalmış şurda,1 aydan az,tatil düşünüyormusunuz.:dance:Hoşgeldin dirim evet diğer topiklerde görüyordum seni.
Mesela benim 25 günüm kaldı.
Eşyalardan sadece halılarım ve oturma odamın kolltuğu kaldı.
Gelinliğimin son provası bu akşam.
Davetilerim hazır nikah şekerimi halledemedik daha.
Kına yerim hazır.
Eeee çeyiz desen ufak tefek şeyler hariç hazır..
Başkada bişi kalmadı herhalde..
:roflol: çok hoşsun ya kaydirigubbakcemile3,ne diyelim ozaman darısı tüm bekarların başına,canım 2 sene önce benimde manitam yoktu.tanıştık 1 yıl sonra nişanlandık,arkasından evlendik yani,benimde annem sağolsun dolu çeyizim vardı,ama sen gibiydim,hayırlısı.bir yerlerde çıkar karşınah geldın dırım
mesela ben
ceyıs cok ama hala bekarım hatta manıtam bılem yok burda bırı abısıne alır dıe beklıyom:roflol:
esmyyy 12gün kalmış ayyy kendimi hatırladım şimdi nasıl sayıyordum günleri:))
[ı]evet birşey kalmadı dirim. Biz tatili yazın düşünüyoruz canım[/ı]
kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............
hayırlısı olsun.yazın daha iyi olur tabi,şimdi serindir.Evet birşey kalmadı dirim. Biz tatili yazın düşünüyoruz canım
Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............
esmy yetiştiği kadar,ay ya ne günlerdi.düğünden sonra rahatladım.saç baş kalmayacaktı az daha stresten,stresten başım ağrıyordu:çok üzgünüm:bende sayıyıorum ama sankı yetısmıyıcekhi. Bişey
esra aklında varmı biyer
dirimmm hoşgeldinnn
:roflol: çok hoşsun ya kaydirigubbakcemile3,ne diyelim ozaman darısı tüm bekarların başına,canım 2 sene önce benimde manitam yoktu.tanıştık 1 yıl sonra nişanlandık,arkasından evlendik yani,benimde annem sağolsun dolu çeyizim vardı,ama sen gibiydim,hayırlısı.bir yerlerde çıkar karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?