[ı]esmacım aklımdan geçen ne tür birşey dedin anlamadım.eksikler anlamındamı[/ı]
cnm ya cok uzuldum tazmıant verıyolarmı
pashminaaaa çok üzüldüm cnm yaaaa(
hayırlısı olsun.yazın daha iyi olur tabi,şimdi serindir.
:1no2:
İnanmıyorum canım yaaa üzüldüm :çok üzgünüm: Ne denirki bu durumda :çok üzgünüm:
senağlama
pashmına yaa cok uzuldum nolcak sımdık yaa
PASHMİNAcım çok üzüldüm( Allah bi kapıyı kaparken, diğerini açar canım, inşallah hakkında hayırlısı olur
inanmıyorum ya sadece sen mı ????
ben onların krizinede kendilerinede. ya yok böyle bişey bu kriz geçsinde çalıştıracak adam bulamazlar işallah. neden ingiltere gibi olamıyoruz adamlara çalışsınlar diye yalvaracaklar nerdeyse
Pashmina ne dediler direk çıkışmı verdiler tazminat ne olacak.işsizlik sigortasından faydalanabiliomusunn???
YAA KIZLAR ANLAYAMADIM MÜDÜR ÇAĞIRDI YANINA İŞTE ALMANYA proje gelmediği için ülkelerden mühendisleri çıkarmaya başladı dedi bundan sonra da senin görevini ben üstlenicem dedi.....
genel merkez türkiye, rusya, ukrayna yı azaltın demiş zaten 3 kişiyiz ofiste biz.Anlamadım geçen hafta müdürle iş bağlamaya toplantıya gittik çok çabuk gelişti baı şeyler.
Tüm tazminatları alıyorum yıllık izin kulanmamıştım onu da istediçç.
Garip bir durumdayım ağlayamadım bilee kızlarr
uğur böceğim,tencere,yatak örtüsü,pike takımı vs.hepsini annem aldı.annem almasaydı inan ben hiç almazdım.sonrada düğün zamanı sıkışırdım.şimdiden almaya bak sen.hepsi para,dünyanın parasını verdik.ne guzel
bende 2 yıl sonra evlensem ceyısımde bıter ozmna ohh:1rolleyes:
aman uğraşıyoruz,bizde ev aldık,hala eksiklerim var,kiradayız diye perde,halı almamıştık.sadece salona 4 metrekare çin halısı aldık,dünyanın parası,diğerlerini almadık,yeni eve uymaz diye.perde yatrıcağım.katlamalı,ama temizliği zor ne renk yaptırsam vs.öyle uğraşıyorum onlarlaiyilik sen nasılsınn:1hug:
YAA KIZLAR ANLAYAMADIM MÜDÜR ÇAĞIRDI YANINA İŞTE ALMANYA proje gelmediği için ülkelerden mühendisleri çıkarmaya başladı dedi bundan sonra da senin görevini ben üstlenicem dedi.....
genel merkez türkiye, rusya, ukrayna yı azaltın demiş zaten 3 kişiyiz ofiste biz.Anlamadım geçen hafta müdürle iş bağlamaya toplantıya gittik çok çabuk gelişti baı şeyler.
Tüm tazminatları alıyorum yıllık izin kulanmamıştım onu da istediçç.
Garip bir durumdayım ağlayamadım bilee kızlarr
bende sayıyıorum ama sankı yetısmıyıcekhi. Bişey
esra aklında varmı biyer
Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............
esra ve esmy tatil için size bir yer önermek istedim işyerimden giden var memnun kalmışlar şahin paradise antalyadaymış gideceğiniz zaman bir göz atarsınız isterseniz.
Pashminacım, çok üzüldüm ne kötü bir durum çalışırken pat diye işten çıkarıldın deniyor allah hepimizin yardımcısı olsun bu zamanda evlenemeye uğraşıyoruz.
Black geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifalar versin bi an önce inş.kızlar Esmy , esra-karadeniz , arsima , bktbb , burcuözge , p_nr ve adını unuttuklarım varsa hepiniz cicilerinizi güle güle kullanın.
Esra karadeniz o pembe kalpli olan banyo takımı da çok şirin geldi bana :)
Burcuözge canım ayakkabı fikri çok iyi.ama ayakkabı değişince boy farkı olmazmı o da dikkat çekmez mi acaba ?
kuzum neler oluyor yaaaa:bbo: hiç bir şey anlamadım geçmişide okumadım sadece son sayfaya baktım ve şok oldummm
ANLDM CNM HAYIRLISI OLSUN HAKIINDA INS DAHA IYI BIR IS BULURSUN:1no2:
evet cnm bılıyorum orayı sagol capice sahın ve bırde bera vardı sanırım bu üçü ama yaz ıcın daha uygun
özel sektör böyle işte,istedikleri zaman işten çıkarırlar,yada maaşını vermezler/yada keserler.çok çalıştırırlar.haksızlık bu
evet gülüm kase diyorum. öle diyincede aklıma başka şeler geliyor sırnaşık şey
ışıl hanımcım bakıyorum artık sizleride buralarda görüyoruz topiki terkmi ettin kız gidiyoz çabuk gel kaydirigubbakcemile
kızlar bizde antalya sorgun club voyageye gitmiştik,orasıda güzel ama yazın fiyatlar çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?