Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada mandilin mesaj yazarken gelişmiş düzen yap ve şurayı kontrol et
Çeşitli Seçenekler
İmzayı göster
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin

imzayı göster açık olsun

cnm ya cok uzuldum tazmıant verıyolarmı

pashminaaaa çok üzüldüm cnm yaaaa (

hayırlısı olsun.yazın daha iyi olur tabi,şimdi serindir.

:1no2:

İnanmıyorum canım yaaa üzüldüm :çok üzgünüm: Ne denirki bu durumda :çok üzgünüm:

pashmına yaa cok uzuldum nolcak sımdık yaa

PASHMİNAcım çok üzüldüm ( Allah bi kapıyı kaparken, diğerini açar canım, inşallah hakkında hayırlısı olur

inanmıyorum ya sadece sen mı ????

YAA KIZLAR ANLAYAMADIM MÜDÜR ÇAĞIRDI YANINA İŞTE ALMANYA proje gelmediği için ülkelerden mühendisleri çıkarmaya başladı dedi bundan sonra da senin görevini ben üstlenicem dedi.....

genel merkez türkiye, rusya, ukrayna yı azaltın demiş zaten 3 kişiyiz ofiste biz.Anlamadım geçen hafta müdürle iş bağlamaya toplantıya gittik çok çabuk gelişti baı şeyler.

Tüm tazminatları alıyorum yıllık izin kulanmamıştım onu da istediçç.

Garip bir durumdayım ağlayamadım bilee kızlarr

kuzum neler oluyor yaaaa:bbo: hiç bir şey anlamadım geçmişide okumadım sadece son sayfaya baktım ve şok oldummm

ne guzel
bende 2 yıl sonra evlensem ceyısımde bıter ozmna ohh:1rolleyes:
uğur böceğim,tencere,yatak örtüsü,pike takımı vs.hepsini annem aldı.annem almasaydı inan ben hiç almazdım.sonrada düğün zamanı sıkışırdım.şimdiden almaya bak sen.hepsi para,dünyanın parasını verdik.

iyilik sen nasılsınn:1hug:
aman uğraşıyoruz,bizde ev aldık,hala eksiklerim var,kiradayız diye perde,halı almamıştık.sadece salona 4 metrekare çin halısı aldık,dünyanın parası,diğerlerini almadık,yeni eve uymaz diye.perde yatrıcağım.katlamalı,ama temizliği zor ne renk yaptırsam vs.öyle uğraşıyorum onlarla
senin nasıl gidiyor?

ANLDM CNM HAYIRLISI OLSUN HAKIINDA INS DAHA IYI BIR IS BULURSUN:1no2:

bende sayıyıorum ama sankı yetısmıyıcekhi. Bişey
esra aklında varmı biyer

esra ve esmy tatil için size bir yer önermek istedim işyerimden giden var memnun kalmışlar şahin paradise Antalyadaymış gideceğiniz zaman bir göz atarsınız isterseniz.

Pashminacım, çok üzüldüm ne kötü bir durum çalışırken pat diye işten çıkarıldın deniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zamanda evlenemeye uğraşıyoruz.

Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............

inanamıyorum ya.böyle bişiy olur mu .insannlara biraz erken haber verin değil mi.biz işler hızlı ve sıkıyken çantamızı alıp çekip gitsek.
çok üzüldüm canım.
senağlamasenağlama

evet cnm bılıyorum orayı sagol capice sahın ve bırde bera vardı sanırım bu üçü ama yaz ıcın daha uygun

gelenler yabancımı kuzum çeksin varsın yerimseniben hem zaten boy sorunumda yok 5 cm kısalsam ne yazar uzasam ne yazar... aşkımlada aramızda normalde 13 cm boy farkı var. gelinlik braz aşağı iner o kadarda olsun gecenin sonunda kimse fark etmez:roflol:

kuzum neler oluyor yaaaa:bbo: hiç bir şey anlamadım geçmişide okumadım sadece son sayfaya baktım ve şok oldummm

Valla bu kadar zzaten bir ssaat olmadı öğreneli kuşumm, öncesi yok zaten patt diye oluverdii
ANLDM CNM HAYIRLISI OLSUN HAKIINDA INS DAHA IYI BIR IS BULURSUN:1no2:

İnş canımmm.

[Pashminacım, çok üzüldüm ne kötü bir durum çalışırken pat diye işten çıkarıldın deniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zamanda evlenemeye uğraşıyoruz.[/QUOTE]

Ayyy evet bende t.dağda bakıcam artık zatenn, evlenmem kolya olur heralde

Pashmina ben anlamıyorum nasıl insanların hayatıyla 10 dk içinde bu kadar rahat oynayabiliyolar sanki 5 milyar maaş veriolarda krizde işten çıkarınca kar yapıolar

özel sektör böyle işte,istedikleri zaman işten çıkarırlar,yada maaşını vermezler/yada keserler.çok çalıştırırlar.haksızlık bu

evet cnm bılıyorum orayı sagol capice sahın ve bırde bera vardı sanırım bu üçü ama yaz ıcın daha uygun

Temmuzda gitmişlerdi. henüz tesis açılmamış zaten.

Eccu, nerdesin sen 19 nisandamı evlencektin. öyleyse bir kısçe daha var seninle aynı gün. ben o gün balayıma doğru giyior olucam inşallah.

Pashminacım inşallah en kısa zaman bulursun iş.

tubişcim napıyım bende çeyizlere bakıyorum :sm_cool:

Pashmina çok üzüldüm tatlım ama anladığım kadarıyla tazminatını verebilecek durumda şirketin
bütün haklarını iste öyle çık
ihbarını çalışacakmısın ?

kızlar bizde antalya sorgun club voyageye gitmiştik,orasıda güzel ama yazın fiyatlar çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…