Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Esmacım tatil için benim seçeneğim çok ..

Benim karar veremediğim yerler arasında ;

Adapazarı - Karasu ( abimin yazlığı ) çok güzel sessiz site içinde bir yer plajla ev arasında sadece cadde var. Sessiz sakin oof özledim orayı he.

Antalya - Kaleiçi Pera Palace - Nişanlımın dayısı orada personel müdürü.

Rize - Memleketim

ne olsun evi temizle yemek pişir yan gel yat durumları harıl harıl iş arıorum bende dirimcim[/QUOTE]

canım evlendiğin için mi ayrıldın işten.inşallah bulursun bölüm neydi canım

evet voyageler yazın pahalı ama nisan ayında 55 liradan başlıyo sorgun

canım bizde ekim sonu,kasım başı gibi gittik.5 gün 830 ytl ödemiştik.kasım ayında daha da düşüyordu.kasım günlüğü 80 e geliyordu

merhaba kızlar
işler hala yoğun sizi ve aldıklarınızıda merak ediyorum ama
bitirmeden gelemiyorum şimdi bi selam vermek için geldim

bu arada önceden yazmıştım
doğum kontrol hapı ile ilgili şeyler
tahlil sonucumda çıkan bazı yüksekliklerden dolayı dün doktora gittim
hiç bi rahatsızlık vermemesinin tuhaf olduğu sebebi belirsiz bişeyim var ama ne bilmiyoruz
doktor hepatit b yada c olabilir dedi
perşembe tahlil ve ultrason randevum var
benim için dua edin

hepinizi öpüyorum
hepatitsem öpmüyorum -tatlicadiarzu-

kıdem tazminatı, ihbar tazminatı ve kullnmadığım izn lerin parası aldım kızlar,, başka aklınıza gelen var mı bişeyler????

ılk defa çıkartılıorum anacım neyapmam gerekir bilmiorumm...

kıdem tazminatı, ihbar tazminatı ve kullnmadığım izn lerin parası aldım kızlar,, başka aklınıza gelen var mı bişeyler????

İlk defa çıkartılıorum anacım neyapmam gerekir bilmiorumm...

canım bu kadar olması lazım başka yok
birde işsizlik sigortası için personelden kağıt falan vermeleri gerekiyor sanırım bunu da sor çıkmadan
hayırlısı olsun canım bak neyseki hakkını alabiliyorsun alamayanlarda var

canım ben uçuş hostesiydim o yüzden bıraktım evlenince

kız sen o yüzden mi o kadar zayıf ve de güzel olmuşun düğündeee sengözlerimebaksanab

pashminacım , balııım nası olur böylesi alla alla yaaa.. çook sinir oldum canım sen kaç yıllık çalışansın, bunun mutlaka bi zaman sınırı ward, hemen yarın gelme diyemezler.
çok üzüldüm pasminam canım beniim, inşallh Allah çooook daha güzel bir kapı açar sana.
Buarada ne mühendisiydin balım yardımım dokunursa mutlu olurum?

İlk defa çıkartılıorum anacım neyapmam gerekir bilmiorumm...

Pashmine ihbar kıdem ızın paraları maasın baksada ıssızlıkten para alabılmen ıcın bıform dolduruyolar sen ıskura verıyorsun
ARSİMA cıgım Allah a emanet ol ıns hayırl ı haberler olur
esracıgım benm kayınvaldemnde karasuda var yazlıkları kuzumm

arsıma cok gecmıs olsun cnm yaa ınş bıseycık olmas :Saruboceq:

dirim benım 15ten fazla nevresımım var 2 set celıkık tencere 1 teflon(hısar)set bır tane karaca teflon set alcam off daha sayamam onlrın hepsını ben aldım cnm baya seylerım var boşuna ceyıs bakanı demıyok :dilcikar:

bızımde ıslerımız yok suan cok az kaldı(tekstıl böle)yarın belkı gelmeyık
ben ek iş buldum kızlar düğünlerde göbek atcam:roflol:

buketciiim sağol yawriim bakıyorum tekrar.

kız sen o yüzden mi o kadar zayıf ve de güzel olmuşun düğündeee sengözlerimebaksanab

cnm teşekür ederim kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

dimples tatlım ama sadece gülmüşsün yane hiç demiyon zayıflamak için şöle yapın böle yapın diye aşkolsun :roflol: senağlama

Kızlar şu işsizlik sigortası için evrak imzalayıp benim mi gitmem gerekioo anlamadım şimdi??

tatlım evrağı işyerinden alıp işkura kendin başvuracaksın işsizlik sigortası için
evrağı alırken muhasebeden ya da personelden sana yardımcı olurlar onlara da sorabilirsin

Kızlar şu işsizlik sigortası için evrak imzalayıp benim mi gitmem gerekioo anlamadım şimdi??

ıkı yada üç suret duzenlıyorlar sen gıdıp işkura 14gun sanırım bi suresı var gıdıp verıyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şaka bı tarafa galıba buldum
düğün salonlarında resım dağıtcam 1saat calıscam bılemedın 2 saat düğün başı 20tlden yukarı nasıl sızce:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…