cnm ben daha nişanlı değilm ama kayınvaldemin dediğine göre nişanda takılan tüm takılar benim olucakmış onlar geline çeyizine yardım olsun diye takılırmış.yani sözlüm de bana vericekmiş takılarını delikafadulden
hiç üzülme benimde 3 ay kaldı ama ortada ev yok kaydirigubbakcemile2
ya sıkma canını illaki bulursunuz cnm yaa
aynen öle oldu canım bana takılan bende ona takılan onda bende düğünü merak ediyorum acaba düğündekiler ne olacak?:uhm:
Kızlar günaydın,
Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?
Kızlar günaydın,
Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?
arsimacım benımde o saydıklarından sadece mobılyalarım alındı.ev temızlık halı perde falan bende de yok ve senden 7 gun sonrayım.yetişir merak etme.
Bizim nişanda takılanların hepsi bende ama ben hiç dokunmadım aynen öyle duruyo ikimizin yani evlenince aynı yere giricekşakkıdı
Baberkoo görmezmiyizz yiriim senii
2.resimdeki arkadaki manzara neresii
kızlar nikaha 2 ay 13 günüm kalmış
daha ne evim teslim edildi
ne temizlik yaptım :)
ne mobilya aldım
ne halı ne perde
sizce yetişirmi
sulu göz sinay ne ağlıyon kız :)
bneim bildiğim hepsi ceyız masrafları karsılansın diye kız tarafına kalır ki bizde öyle oldu canım.
Bizim nişanda takılanların hepsi bende ama ben hiç dokunmadım aynen öyle duruyo ikimizin yani evlenince aynı yere giricekşakkıdı
Arsima canım bence vaktin daralıyor en azından mobilyalarınızı seçin temizliği zaten çeyiz serilmeden 1 hafta önce yaparsın perde halı da eve göre alınır ama mobilyalarına yavaş yavaş karar ver tatlım
nasıl ağlamıyım esrayı beyazlar içinde görünce kendimi hayal ettim bir an ben o gün çok ağlıcam çoooksenağlamasenağlama
nişanın masraflarını kız tarafı yapar.salon pasta işte neyse.takılarda kız tarafınındır.bu hep böyle bilinir.bizdede böle
maaşşallah.genelde nişan takılarına mecburen kızın eksikleri için dokunuluyor.ama onları ilerisi için saklayabilmek güzel valla
Ben hepsi geline kalır diye biliyodum, çünkü nişanı kız tarafı üstleniyo ...
Burdaki çogu arkadaşa da kalmış ama...
bizde sadce onun ailesi takmıştı bişiler onlarda bana kaldı.
düğünde de bana kalacak inşallh, kayınwalidem öyle dedi. lülülülülülü
modelleri kafamda aşağı yukarı belirledim zaten
sadece ustayı eve götürüp ölçü aldırtmam lazım
ben beğendiğim modelleri başka biyere daha uyguna yaptırıyorum ve eve göre özel istiyordum
tabi ev yetişmezse nolcak onun için bekliyoruz :)
adam ödediğimiz parayı verse keşkem hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?