Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar.... ben bişey sorucam arzum mikset alan var aranızda sanırım bende aldım ama çok ses çıkartıyormuş evinde kullanan var mı?çok merak ettim eğer öyleyese bi üst modeli ile değiştiricem tabi değiştirirlerse..bilen varsa cvplasın çok sevinirimhihoyyyt:1hug:

Eklentiler

• $MixsetCubukBlenderSeti_02.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 35
Biraz deforme ettim resmleri özürrr. İşaretli olan yerlere dore rengi işlemeler olacak canlarım.Bel kısmına aynı kumaştan kemer olup üstü işlenecek..Kol kısmınada manşet gelip üstü işlenecek.

Buda yandan görünüm. Arkadan böyle parçalar sarkıtmaya karar verdik daha havalı oldu :1rolleyes:

ben arzum saprona max aldım ses çıkartmıyo. ama bunların motorları zaten çok güçlü değil nasıl çok ses çıkartacak ki? e sen aldıysan bi açıp denesene

Esra işyerinde sabah sabah kahvaltı ederken yediklerimi boğazıma dizdin. Bravo, başardın, ağlattın. çok güzel olmuşsenağlama

Esra işyerinde sabah sabah kahvaltı ederken yediklerimi boğazıma dizdin. Bravo, başardın, ağlattın. çok güzel olmuşsenağlama

Bende kaç gündür ağlamamk için direniyorum. Kıyamam sana ağlama bitanem yaaa:çok üzgünüm:

Buketcim canım güzel olacak inşallah.İşlemeleri bir ortaya çıksın o zamanda koyarım resimlerini..

tamam sustum, yoksa işyerinde durduramıcam kendimi. Sonra çok ağlayıncı nişanlımla kavga ettim sanıyolar hemen.

elimde çok güzel havlu fotolarım var ama makinadan bilg. atma kablosunu evde unutmuşum. eğer bugün bilg. aktarabilirsem göstercem. hepsi el işi dantel, kurdele, taş ve boyama ile süslenmiş havlular

duvağın işli olacağı için bende türbanına broş takmamanı uygun buldum.ama evet denemekte yarar var.fazla göz yormuyor ve aşağıdakiyle konbin sağlıyorsa çokda güzel olabilir.

kına elbisene gelince ;zaten örnek resimdede çok beğenmiştim.hepsi bitince maaşallah aynısı olacak elbisen.zaten herşeyin son noktasını işlemeler koyuyor ve tamamlıyor.güle güle kullan hepside çok güzel

oy kıyamam nasılda duygulanırmış.
bende hep bişiy aktarıcağım zamn ya yanımda olmaz kablom ya bir sorun çıkar.heveslenince hep olmadığını farkederim.inş aktarabilirsinde bakarız.
ŞenizŞeniz

ŞenizŞeniz

istemekle-olmak ters orantı zaten. ne kadar çok istersen, o kadar az elde edersina.s

gerçi bugün böcük yokken koysaydım fotoları sonra silseydim iyi olurdu. çatlardı biraz:roflol::roflol:

ahhhh böcükkk nerdesin sensiz günüme güneş doğmuyorrr, sensiz yastayım, hastayım, karanlıktayım:lepi: vaş vaş vaş ne yazdım heekaydirigubbakcemile3

esracım gelınlık bu kadarıyla bıle cok gusel olmus yaa.yaka kısmını ii düşünmüşsün.ben de dik hakim yaka dusunuoyrum cunku turban sorun oluyo boyun kısmında.kına kıyafetının de rengi cok hoş.tamamını merak ediomm.hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…