günaydın kızlar....ben bişey sorucam arzum mikset alan var aranızda sanırım bende aldım ama çok ses çıkartıyormuş evinde kullanan var mı?çok merak ettim eğer öyleyese bi üst modeli ile değiştiricem tabi değiştirirlerse..bilen varsa cvplasın çok sevinirimhihoyyyt:1hug:
Esra işyerinde sabah sabah kahvaltı ederken yediklerimi boğazıma dizdin. Bravo, başardın, ağlattın. çok güzel olmuşsenağlama
Teşekkür ederim lahanacım. Evet çene aldından tutturup içine sokacağım türbanı. Boğaz altına yığılan türbanları sevmiyorum canım. Türban düz olacak üstüne rahibe duvağı işli olacak. Bide birşey sorayım size canlarım. Sizce türbanın üstüne bir tane yan broş alayımmı..
Lahanacım kına elbisemin de resimleri var ama henüz hiçbir işlemesi yok. O yüzden koymadım resimlerini.
tamam sustum, yoksa işyerinde durduramıcam kendimi. Sonra çok ağlayıncı nişanlımla kavga ettim sanıyolar hemen.
elimde çok güzel havlu fotolarım var ama makinadan bilg. atma kablosunu evde unutmuşum. eğer bugün bilg. aktarabilirsem göstercem. hepsi el işi dantel, kurdele, taş ve boyama ile süslenmiş havlular
oy kıyamam nasılda duygulanırmış.
bende hep bişiy aktarıcağım zamn ya yanımda olmaz kablom ya bir sorun çıkar.heveslenince hep olmadığını farkederim.inş aktarabilirsinde bakarız.
ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?