Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar nikaha 2 ay 13 günüm kalmış
daha ne evim teslim edildi
ne temizlik yaptım :)
ne mobilya aldım
ne halı ne perde
sizce yetişirmi

buket önümüzdeki hafta gelinlik dikilmeye başlancak. bu haftasonu inşallah evimizin boya badanası bitiyor. sonra temizlik, büyük eşyaların yerleşmesi. maşıs sonu çeyizim gitcek. sonra bom güm :))

ooo düğündaşım arsimacım gelmiş hoşgeldin canım

arsimacım benımde o saydıklarından sadece mobılyalarım alındı.ev temızlık halı perde falan bende de yok ve senden 7 gun sonrayım.yetişir merak etme.

Kızlar günaydın,

Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?

maşıs sonu çeyizim gitcek. sonra bom güm :))

ooo düğündaşım arsimacım gelmiş hoşgeldin canım

hoşbuldum canım

arsimacım benımde o saydıklarından sadece mobılyalarım alındı.ev temızlık halı perde falan bende de yok ve senden 7 gun sonrayım.yetişir merak etme.

inş. :çok üzgünüm: daha evim teslim bile edilmedi ama
bak düğündaşım tıkır tıkır yapıyor işleri

mayıs sonu bende çeyiz düşünüyorum düüğündaşım ama ev yetişmezse
öncelikle kafamızı sokacak bi ev bulmamız gerek yada bişe düşünmemiz lazım netcük diye :)

Esracım gelinliğin çok şıkmış he parıltılı falanyerimseniben ışıltılı gelinliklere bayılıyorum yaa sana da çok yakışmış canım benim:1hug:inş. 25 gün sonra türbanın duvağınla da görürüz senağlama

bneim bildiğim hepsi ceyız masrafları karsılansın diye kız tarafına kalır ki bizde öyle oldu canım.

Kızlar günaydın,

Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?

cnm ben daha nişanlı değilm ama kayınvaldemin dediğine göre nişanda takılan tüm takılar benim olucakmış onlar geline çeyizine yardım olsun diye takılırmış.yani sözlüm de bana vericekmiş takılarını delikafadulden

Kızlar günaydın,

aynen öle oldu canım bana takılan bende ona takılan onda bende düğünü merak ediyorum acaba düğündekiler ne olacak?:uhm:

kızlar nikaha 2 ay 13 günüm kalmış
daha ne evim teslim edildi
ne temizlik yaptım :)
ne mobilya aldım
ne halı ne perde
sizce yetişirmi

hiç üzülme benimde 3 ay kaldı ama ortada ev yok kaydirigubbakcemile2

baya yoluna koymuşsun cnm herşeyi

Kızlar günaydın,

takı olarak kime ne takıldıysa onda kalır benim bildiğim. bizdede öyle oldu.

ya sıkma canını illaki bulursunuz cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…