maşıs sonu çeyizim gitcek. sonra bom güm :))
ooo düğündaşım arsimacım gelmiş hoşgeldin canım
arsimacım benımde o saydıklarından sadece mobılyalarım alındı.ev temızlık halı perde falan bende de yok ve senden 7 gun sonrayım.yetişir merak etme.
Kızlar günaydın,
Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?
bneim bildiğim hepsi ceyız masrafları karsılansın diye kız tarafına kalır ki bizde öyle oldu canım.
Kızlar günaydın,
Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?
hoşbuldum canım
inş. :çok üzgünüm: daha evim teslim bile edilmedi ama
bak düğündaşım tıkır tıkır yapıyor işleri
mayıs sonu bende çeyiz düşünüyorum düüğündaşım ama ev yetişmezse
öncelikle kafamızı sokacak bi ev bulmamız gerek yada bişe düşünmemiz lazım netcük diye :)[/QUOTE
nişanlım ev arıyo o afyonda görev yapıyo.düğündaş masallah hızlı gidiyoa.s mayıs ortasında ceyız serılecek maalesef(annemın ıcınde bı uhte kalmıs da)mayıs sonunda da esya ceyız hersey gıdecek afyona.inş. buluruz o basımızı sokacagımız evleri kaydirigubbakcemile2
kızlar nikaha 2 ay 13 günüm kalmış
daha ne evim teslim edildi
ne temizlik yaptım :)
ne mobilya aldım
ne halı ne perde
sizce yetişirmi
buket önümüzdeki hafta gelinlik dikilmeye başlancak. bu haftasonu inşallah evimizin boya badanası bitiyor. sonra temizlik, büyük eşyaların yerleşmesi. maşıs sonu çeyizim gitcek. sonra bom güm :))
ooo düğündaşım arsimacım gelmiş hoşgeldin canım
Kızlar günaydın,
daha evim teslim bile edilmedi ama
bak düğündaşım tıkır tıkır yapıyor işleri
mayıs sonu bende çeyiz düşünüyorum düüğündaşım ama ev yetişmezse
öncelikle kafamızı sokacak bi ev bulmamız gerek yada bişe düşünmemiz lazım netcük diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?