Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben arzum saprona max aldım ses çıkartmıyo. ama bunların motorları zaten çok güçlü değil nasıl çok ses çıkartacak ki? e sen aldıysan bi açıp denesene

Canım sen nekadara aldın ? Bende bundan almayı düşünüyorum.Tüm parçaları var içinde en kullanışlısı bu bence yerimseniben

kızlar nikaha 2 ay 13 günüm kalmış
daha ne evim teslim edildi
ne temizlik yaptım :)
ne mobilya aldım
ne halı ne perde
sizce yetişirmi
Yetişirr canımm sen sıkma canını yeterki eviniz biran önce teslim edilsin.Diğerleri olurr hemencecik :1hug:
Kızlar günaydın,

Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?

Canım nişan takılarının hepsi bende kaldı.Nakit paraları salona verdik.altınları bozdurdum beyaz eşyalarımın bi kısmını peşin bi kısmını taksitle aldım.Bileziklerde bende onlarda düğünde gidicek

Mandilin nerde ilginç şeyler orda sen vallahi:1rolleyes:

Bu arada yazmayı unuttum
Esracımm ne güzel olmuş gelinliğin kına kıyafetinn ikiside çok güzel zariff :1hug: Bende gelinlik istiyorumm Çok üzgünüm çoook

Bu arada karalahana ve baberko ben sizide göremedim..yine kaçırdımmsenağlama

patrnum gitsin koymaya çalışırım.acaip sinirli ve tabikide her zamn sinirini ben zavallı lahanadan çıkarıyor.biraz sonra çıkacak.burda olursan eklerim canım

patrnum gitsin koymaya çalışırım.acaip sinirli ve tabikide her zamn sinirini ben zavallı lahanadan çıkarıyor.biraz sonra çıkacak.burda olursan eklerim canım

bende böyle patronlara sinirr oluyorumm kötükedihüso Hiçbir patron güleryüzlü olmaz zaten Çok üzgünüm çoook

ayy bende çok siinirliyimm telefon sapığımız var sürekli arıyorr Çok üzgünüm çoook şikayet ettik hiç bişe çıkmadı birazdan gidip telefon numarasını değiştiricez bu böyle olmucakkklava: öfff yaaa tüm sorunlu insanlar bizimi bulurr senağlama

Sabah yataktan zor kalkıyorum 2 gündür bende sanırım bahar havası böle yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…