Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızz senmisin kara kaydirigubbakcemile3 Güzellik sen beyaz lahanasın çok tatlısınn maşallahh Şeniz Ben gördüm tşkler yerimsenibena.s.

kaçtım benn annemi bekletmeye gelmez yoksam klava:

Hoşçakalınn güzel kızçeler :1hug:

Gamze sana herkkes evlilik nasıl die soruo ya
şimdi biz nişanlanana kadar nişan ne zaman die sordu haydee nişan yaptık
düğün tarihini sormaya başladılar
bak şimdi evlenelim yarından itibaren bebek nezaman die sormaya başlarlar kaydirigubbakcemile3

amannn evet öle de bişe var dimi neyseki kimse sormuo öle bişe bana:))) benim kocişimle evli olarak ilk yazım olcak doya doya geçirmek istiorum bebek sonraaaa

ben çocukları çok çok çok sevmeme rağmen en azından 2 yaz geçirmek istiom bebeksiz
ama o illa gelcem dersede yapcek bişi yok
bide şu anda hiç anne olacak ruh halim yok benim ya

ben çocukları çok çok çok sevmeme rağmen en azından 2 yaz geçirmek istiom bebeksiz
ama o illa gelcem dersede yapcek bişi yok
bide şu anda hiç anne olacak ruh halim yok benim ya

aynen buketcim ben de senin gibiyimbi de düşünemiom kendimi böle :CüvCüv:

ben cıkmak zorundayım kızlar.annem benı zorla bı ceyızcı dukkanı bulmus oraya götürüyoo.pike takımı yaptırcakmış banaa kaydirigubbakcemile gitmeyince de küsüyoo.hey yarabbim annemle uğraşıom ben de bölee. :teselli:

benim bi arkadaşımı da öyle sık boğaz ettiler evlenene kadar ne zaman düğün? ne zaman düğün? die bıkmıştı artık davetiyesine de yazdırmış ''hep soruyordunuz bize düğün ne zaman die karar verdik evleniyoruz bekliyoruz düğünümüze '' gibi bişi yazdırmışlardı çok esprisi olmuştu:roflol::roflol:
ne alaka diyeceksiniz aman ne biliyim aklıma geldi işte -tatlicadiarzu-

pıtırcık, canım bunları paşabahçe satan züccaciyeciler dışında bulman pek münkün değil. Belki senin için getirebilirler bi sor istersen.
Birde 'hepiciğiorda' gibi sitelerde var paşabahçe ürünleri ama sınırlı bunları bulman çok zor.

bunlar tepehome'a gelmiş kış aylarında.

bunlarda kayınvalidemin takımı görünce ekleyivereyim hemen dedim. kırılmazlardan..
kahvaltı takımı niyetine kullanıyor.

Son düzenleme:
evet mandilin yaa,burdada yokki böle güzel şeyler,öff öfff çok moralim bozuldu,o renkli kavanozlardan istiom benya kızlar alabilcek biri varsa para fln göndersem alabilirmisiniz,yardım edin pıtırcığa hadi yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…