Çeyiz topiğinde 1 nisan şakası ancak böle oluo valla buketcim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bukettt sanırım bahardan kaynaklanıoooo içim sıkılıoo canım hiçbişe yapmak istemiooo
bende kelebek çok seviom takvimim o yüzden kebeleklii sositososito
çakkkaydirigubbakcemile5guzel şaka olmuş sinaycım :1rolleyes:
ama çok gıcıksın sinayy:)insanların böle saf ve temiz duygularıyla nie dalga geçiosun:)))alıcan olsun:)))bulmamız lasım o renkli kavanozlardan yaaaaa:))
kızım bizim burda metro bilem yokçakkkaydirigubbakcemile5
aman ya size de şaka yapılmıo hee:dilcikar:aman metroda var o kavanozlardan tek fark renksiz onuda vitray boyayla halledersin :roflol::roflol:
benim bi arkadaşımı da öyle sık boğaz ettiler evlenene kadar ne zaman düğün? ne zaman düğün? die bıkmıştı artık davetiyesine de yazdırmış ''hep soruyordunuz bize düğün ne zaman die karar verdik evleniyoruz bekliyoruz düğünümüze '' gibi bişi yazdırmışlardı çok esprisi olmuştu:roflol::roflol:
ne alaka diyeceksiniz aman ne biliyim aklıma geldi işte -tatlicadiarzu-
kızım bizim burda metro bilem yok((sanki dağda yaşıom yaa öfff:))) bana alabilcek biri varsa yazsın ya ama renklilerden:)
dünn kelebekli servis tepsisi aldım benn eklicem yarına kaydirigubbakcemile5
ama çok gıcıksın sinayy:)insanların böle saf ve temiz duygularıyla nie dalga geçiosun:)))alıcan olsun:)))bulmamız lasım o renkli kavanozlardan yaaaaa:))
evet mandilin yaa,burdada yokki böle güzel şeyler,öff öfff çok moralim bozuldu,o renkli kavanozlardan istiom benya kızlar alabilcek biri varsa para fln göndersem alabilirmisiniz,yardım edin pıtırcığa hadi yaa:)
mandilin sakın unutma benicanım beniim, ben o kavanozların renklilerini görmedim ama görürsem aklımdasın hemen haber weririm sna alırız. kaydirigubbakcemile2
::sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı sorun bizde de vardı bizde öyle yazdırdık davetiyeyi ekliyorum bakın bakalım olmuş mu kızlarr :roflol:
kızlar kızkardeşim düğününde geçen sene böyle bir defter almıştı çıkışta standın üstüne koymuştu bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum
ayh mandalin evi siyah beyaz düşünen için çok güzelmiş onlar
mandilin sakın unutma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?