Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bukettt sanırım bahardan kaynaklanıoooo içim sıkılıoo canım hiçbişe yapmak istemiooo

sanırım herkeste aynı sorun var senağlama şu günlerde bende öyleyim sabahları yataktan çıkasım gelmiyo içim sıkılıyo derin nefesimi zor alıyorum çok sıkılıyorum çokkk senağlama

ama çok gıcıksın sinayy:)insanların böle saf ve temiz duygularıyla nie dalga geçiosun:)))alıcan olsun:)))bulmamız lasım o renkli kavanozlardan yaaaaa:))

guzel şaka olmuş sinaycım :1rolleyes:
çakkkaydirigubbakcemile5
ama çok gıcıksın sinayy:)insanların böle saf ve temiz duygularıyla nie dalga geçiosun:)))alıcan olsun:)))bulmamız lasım o renkli kavanozlardan yaaaaa:))

aman ya size de şaka yapılmıo hee:dilcikar:aman metroda var o kavanozlardan tek fark renksiz onuda vitray boyayla halledersin :roflol::roflol:

::sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı sorun bizde de vardı bizde öyle yazdırdık davetiyeyi ekliyorum bakın bakalım olmuş mu kızlarr :roflol:

Hep Soruyordunuz Bize
Ne Zaman Evleniyorsunuz Diye
Şimdi Biz Soruyoruz Size
Biz Evleniyoruz
Geliyor musunuz Nikah Törenimize

Son düzenleme:
pıtırcık şu sosluklar (2li takım/bi küçük, bi üst boyu), limonluk ve tereyağ tabağından ben aldım ama diğerlerini hiç görmedim aldığım yerde. istersen bu üçünü alır sana yollarım.

kızlar kızkardeşim düğününde geçen sene böyle bir defter almıştı çıkışta standın üstüne koymuştu bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum

bu da imza atarken kullandığıı kalem fiyatı 150 TL :lepi:
tabi ben ödünç alıcam ondan veremem 150 TL falan :jeyyar:

evet mandilin yaa,burdada yokki böle güzel şeyler,öff öfff çok moralim bozuldu,o renkli kavanozlardan istiom benya kızlar alabilcek biri varsa para fln göndersem alabilirmisiniz,yardım edin pıtırcığa hadi yaa:)

canım beniim, ben o kavanozların renklilerini görmedim ama görürsem aklımdasın hemen haber weririm sna alırız. kaydirigubbakcemile2

::sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı sorun bizde de vardı bizde öyle yazdırdık davetiyeyi ekliyorum bakın bakalım olmuş mu kızlarr :roflol:

çok güzell olmuşşş
kızlar kızkardeşim düğününde geçen sene böyle bir defter almıştı çıkışta standın üstüne koymuştu bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum

güzel detaylar bunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…