yarın ıyıcene bakarım sımdık cıkmak zorundayım bacılarım
amanda aman nasılda özlemişım yaayarın hepsıne tek tek bakcm emı hadı öptum en guzel yernızden:jeyyar:
Böcükümmm dayanamamış girmiş bak bak kaydirigubbakcemile3
Aynıı benBende senin gibi düşünüyorum.Bak biz salona sadece koltuk aldık.Tv ünitesi bide tekli uzun vitrin alıcaktık ama bitaneciğimin parası kalmadı zati herşeyi taksitle alıyor.Gelinlikte sonuçta en fazla üstümde 2-3 saat duracak ondan o kadar para vermek bana gereksiz geliyor açıkcası :uhm: bence biraz daha araştır güzelim..Ben mesela bi kaç yere sormuştum pronoviasta beğendiğim bi kaç model vardı kaça dikersiniz dedim.1000 Tl ye dikerim dedi.Eğer sawroski taş olursa bu fiyat ama yerli taş olursa 800 olur dedi.Düşün kumaşların işlemelerinde fiyatlarından dolayı fiyat çıkabiliyor.Ama seninkide sadeymiş neden bu kadar çok para istediki :uhm:
Evet hemşocum izmir bu konuda pahalıı Çok üzgünüm çoook bende çok baktım ama ucuzunu bulamadım :1no2: Neysem napalımmm iiyi günlerde kullanalımm :1hug:
kızlar bişi dicem izmitte sarar mağazasındada 127 tl o nevresim 3al 2 öde kampanyası var ama beğendimiz o model bu kampanyaya dahil değil çakal bunlar ya
kızlar bişi dicem izmitte sarar mağazasındada 127 tl o nevresim 3al 2 öde kampanyası var ama beğendimiz o model bu kampanyaya dahil değil çakal bunlar ya
Bugün ben iyice coştum madem ilk ve tek pikemi de ekleyeyim kaydirigubbakcemile3 Daha önce bunları eklememiştim çünkü. Geçtiğimiz ay özdilekten 69 ytl ye aldım
]ImageShack® - Image Hosting[/URL][/IMG]
Sulfatcım son iki nevresimlerinde çok tatlı.en güzel renklerden seçmişin.güle güel kullan tatlım
Sağol canımcım :1hug: ıyi geceler güzelim
sulfat döktürüyosun canım bnu akşam cicilerinii ne güzel bakmak valla kedinin ciğere baltığı gibi bakıom sankii bende herkesi öpüyorumm ve bende kaçıyorum
kaydirigubbakcemile3 Bunları eklememiştim yeri gelmişken ekliyim dedim, bizde seni öpüyoruz, byeeee
Ne demek tatlım, ben de öyle senin cicilerin de çok şekerrr hihoyyyt
Benimde 1 tanecik üzülme arkidişim:teselli:
Evet çokkkk çalışmamız lazım çokkk
Sağol tatlım. Çalışcak zaman da çok yok ya kaydirigubbakcemile3
sulfat güle güle kullan cicilerini.
ay alın alın kıslar
çok mutlu oluyorum siz koyunca aldıklarınızı.kendim almış gibim seviniyorum .belli mi olur pay ederiz belki....
Sağol bebeğim. Ben bugün senin fotoğrafını kaçırdım ona üzülürüm. Ben de birileri bişey ekleyince çok seviniyorum
Şeniz sen izmittemisin cnm bnm teyzemlerde izmitte otuyor evt ya o model süper benimde hayalimde kısmetse alıcam yakın zamanda
sulfat çoştun cnm güle güle kullan hihoyyyt
hayatım inan varya işçilik işleme falan hiçç bir şey yok...
düşün kız kardeşime elbise dikimi için 400 lira fiyat verdi. kız kardeiminde avon katoloğunda fuşya gibi gül kurusu gibi bir renkte elbise vardı onu gösterdi. buda aynı helenistik gelinlikten esinlenip yapılmış burcuyla çok benzer olursunuz bunu yapmayalım dedi. düşün fuşyası 400. gelnlik olunca 1800. tamam şifonu dikmek çokk zordur bunu biliyorum duymuştumda. ama birde onun üstüne işleme taş maş da isteyebilirdim. beni üzen o işte. tamam amrjinal bir gelinlik ama o kadarda etmez yani.:çok üzgünüm:
Aleykümselam düğündaşımm :1hug: hoşgeldinn hihoyyytselamun aleyküm :roflol:
evet canım benimkide provias ın internet sitesinden kopyaladım götürdüm. şalvar gibi bir modeli var onun üst kızmı kople üst öyle. alt ise şifon dümdüz inecek başka hiçç br şeyi yok. birde duvak işte.... modelin omzunda kumaşı burmuşlar o kadar inan çok sade... :bbo: birde kadın demez mibende ne zamandır böyle bir şey dikmek istiyordum ama cesur bir gelin bulamamıştım diye-tatlicadiarzu- onuda elinden kaçıracak hbaeri yok delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?