Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım benimkide provias ın internet sitesinden kopyaladım götürdüm. şalvar gibi bir modeli var onun üst kızmı kople üst öyle. alt ise şifon dümdüz inecek başka hiçç br şeyi yok. birde duvak işte.... modelin omzunda kumaşı burmuşlar o kadar inan çok sade... :bbo: birde kadın demez mibende ne zamandır böyle bir şey dikmek istiyordum ama cesur bir gelin bulamamıştım diye-tatlicadiarzu- onuda elinden kaçıracak hbaeri yok delikafadulden

kızlar bişi dicem izmitte sarar mağazasındada 127 tl o nevresim 3al 2 öde kampanyası var ama beğendimiz o model bu kampanyaya dahil değil çakal bunlar ya

Şeniz sen izmittemisin cnm bnm teyzemlerde izmitte otuyor evt ya o model süper benimde hayalimde kısmetse alıcam yakın zamanda

sulfat çoştun cnm güle güle kullan hihoyyyt

kızlar bende bi yere sordum gelinliği 800-1000 arası çıkar burda dedi başka bi sosyetik ablaların takıldığı yerdede kadın kasılakasıla geçen sene dikmiştim 2,5 mu ne oldu yani 2li bişeydi dedi :1shok:

anam gidemedim ayol birtürlüü sulfat bu pikeye bayıldıum bulayım bende alıcam bu modeli bir arkadaş ddaha eklemiştii bide taçın düz renk pikeleri de hoş kızlar onlarada bakın

kızlar bişi dicem izmitte sarar mağazasındada 127 tl o nevresim 3al 2 öde kampanyası var ama beğendimiz o model bu kampanyaya dahil değil çakal bunlar ya

canım sen zmitte mi yaşıyorsun kızzzCADIARZU
Bugün ben iyice coştum madem ilk ve tek pikemi de ekleyeyim kaydirigubbakcemile3 Daha önce bunları eklememiştim çünkü. Geçtiğimiz ay özdilekten 69 ytl ye aldım

]ImageShack® - Image Hosting
[/URL][/IMG]

canım benimde en sevdiğim pike takımlarında bri bununla bir başka model arasında kalmıştım oda özdileğindi onu aldım. kalplioda gene ama çiçekleride var belkide biliyorsundur o modelinide. ama param olsun bunuda alcam çok beneniyorum... yerimsenibenzevklermiz uyuyor kız senlekaydirigubbakcemile5

anam gidemedim ayol birtürlüü sulfat bu pikeye bayıldıum bulayım bende alıcam bu modeli bir arkadaş ddaha eklemiştii bide taçın düz renk pikeleri de hoş kızlar onlarada bakın

alla alla cadilar bayrami mi var

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
fmk, biocin, bktbb, blackqueen, blks, burcuözge+, catterflym, damla-dincer, eccu, Eudorabeta, jtosik, ladybirddaisy, melahatt, MüebbetSevdam+, PapiBJK, Pashmina, Roselin, sulfat, uğur böcüğü+

niye uyumadiniz bakim :mymeka:

hmmm anlaşılan kadının işi iyi ve fiyatlarını da yüksek tutuyor.ne diyelim canım hayırlısı olsun ama bence başka yerlere de bi danış derim. yerimseniben

selamun aleyküm :roflol:
Aleykümselam düğündaşımm :1hug: hoşgeldinn hihoyyyt

Madem dikmek istiyormuşş al sana model al sana benim gibi cesur manken gibi gelin deseydin ya ücret almadan taşırdım üstümde deseydin kaydirigubbakcemile3 Yafs nasıl olsa evlenecekler nasıl olsa alacaklar diyip milleti nasıl sömürüyolar :mymeka: Burciş sen herşeyin en uygununu,ucuzunu ama kalitelisini bulansınn onuda halledersin kuzumm :1hug: Araştırmalarına tam gaz devam et

Hemşomm buda süper yaa :lepi: Kıs çoştun bugün hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…