Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Oyy datlum gelmişşşşşşşşş.bende gidecem birazdan fıstık.senin boşluğunu hep hissettim bugün

hımm canım aslında pek fazla anladığım söylenemez ilgi alanıma girrmedi daha gelinlikler :çok üzgünüm: siz piyasayı kesinlikle daha iyi bilirsiniz birkaç yere daha aynı model için ne kadar dikilebileceğini sorsan tam bir fiyat oturur kafanda aslında CADIARZU

hatta kızlar şöle düşünüyorum ilk eklediğim resimdekinin eteği son resimdkeinin üstü olmazmı ki?
bence gayet güzel olurr yerimseniben Ama pembemi olacak :uhm:
Arkadaşlarım bu akşam aniden görüp beğenip aldığım pike takımımız, Taç çift kişilik 120 TL
Ayy renkleri nekadar hoşş :1rolleyes: İyi günlerde kullan canımm..

Uzun zamandır almayı istediğim ve nihayet bugün alabildiğim sarev nevresimim
Ohh sonunda sende sarevlenmişin çok güzel dimi renklerii yerimseniben Bende çok beğenerek almıştımm :asigim: Fiyatı biraz tuzluydu 127 TL ye almıştım ben sen kaça nirden aldın ?Saatinde çok hoşş yerimseniben Hepsini iyi günlerde kullan hemşom çok güzel şeyler almışınn :lepi:
Burcum keşkem gelinlik olacak demeseymişin kaydirigubbakcemile3 Aman burcum nişanlınnn alıyorsa gözün kapalı all sende :1hug:

evet canım kızlardan aklımda kalmış ondan sordum. evet sararda o fiyat. kızlar aklınızda olsun öyle uyguna yakalarsanız alın yollayın ben parasını size havale yaparım :roflol: en çok istediğim model buyerimseniben güle güle uyu içinde arkadaşım a.s.

böcük ya bende bütün gün yoktum. hadi iyi geceler bacım :a015:

Roselin sağol tatlım benim. Daha iyileri ve güzelleri senin olsun. Hazır nevresim eklemişken daha önce eklemediğim 2 nevresimimi de bugün ekleyim

iyi geceler böcük.
sulfat canım ben aldıklarını göremiyorum senağlama

görebildim canım hayırlı olsun güle güle kullan.kızlar buarada mutfağım için bende saat bakıyorum da fıstık yeşilli gördünüz mü hiç ?

böcüğüm hşgdin kuzum Şeniz ben tvye kitlendim cnm ya maçı kaybettik senağlama

Roselin sağol tatlım benim. Daha iyileri ve güzelleri senin olsun. Hazır nevresim eklemişken daha önce eklemediğim 2 nevresimimi de bugün ekleyim

Tamam canımcım hadi onlara da bakayım bende ufak ufak kaçayım.yoksa sabah kalkarken zorlanıyorum mirmirmirmir

Burcum keşkem gelinlik olacak demeseymişin kaydirigubbakcemile3 Aman burcum nişanlınnn alıyorsa gözün kapalı all sende :1hug:

yawruşum nişanlım 2500 olsun kredi çeker gene alırım diyor... bana sorsalar şayet sevdiğin insanın ömür boyu içinde kalacak hayal kırıklığı olacak ama ucuza mal olacak onumu istersin yoksa 3-4 ay sıkıntıya mı katlanırsın, ben sıkıntıyı tercih ederim. senin yüzün gülsün yeter diyor... :asigim: kurban olurum ben onu verene... ama hiç bir destekçisi yok. herşeyi kendi yapmak için çırpınıyor. ve sadece televizyonumuz kaldı çok şükür. televizyonumuz yokken 1800 gelinliğe vermek bencillik mi falan diye soruyorum kendime. onada kıyamıyorum yani... :çok üzgünüm:

Vala hemşom ben de 127 liraya aldım sarevden park bornovadan. Burcu ben bir de sen yatak örtüsünü almıştın ya sarevden onun nevresimini istiyorum. Kızlar ucuz bulursanız bana da haber edin kaydirigubbakcemile3

burcu canım gelinliğin kumaşı ispanyol dropan ı mı ? eğer o ise onları öyle yüksek fiyatta canım

şekercim bilmiyorum ki... yapacak kişiye güveniyorum iyi iş çıkaracak eminim. ama kumaş için isim vermedi. sadece şifon dedik. oda dökümünü nasıl olacak diye karar verirken. örnek getirdi gördüm. ama ispanyol fransız bir şey demedi :çok üzgünüm:

Vala hemşom ben de 127 liraya aldım sarevden park bornovadan. Burcu ben bir de sen yatak örtüsünü almıştın ya sarevden onun nevresimini istiyorum. Kızlar ucuz bulursanız bana da haber edin kaydirigubbakcemile3

hımm evet canım onun da modeli çok güzel gerçekten... yerimseniben
bende bkınırım o zaman aklımda yerimseniben

anammm akşam bile 20 kişiyiz yaaa:) tü maşallahh
sabah gören arkadaşlarda ne olur gelinlik fiyatı konusunda fikirler varsa yazsınlar...

hımmm anladım canım.belki el işçiliğinden felan koyuyordur fiyatı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…