ben geldım ama gıdıym yarn gorusmek usere kıslar
darkangel gule gule kullan cnm bende 300 tl almıstım mutfak takımımı
ladybırd nışanda kız tarafına kalır hersey para pul aldın düğünde ıse salon parası cıkmazsa kzı paraları verır yok önceden verılmışse altınlar kıza paralar erkekte kalır aıleler almas bızde öle
benı özleyen yok mu laa bıtek hayatım sormuş
esracım cok yakışmış cnm yaa ınş bende o gunlerı gorurum kına elbısenın rengıde süper
sulfat aldıklarını ı gunlerde kullan heıdyelerını bu kadr okuyaabıldım
canikom 1800 fiyat bana pahalı geldi yaa ondan üzgünüm..
hiç bir işelmmesi yok. fransız danteli cart curt yok. bldiğin abiyelere benzeyen bir şey. başka rengini diktirsem 400 lira adı gelinlik olunca 1800. ona canım sıkılıyor... :çok üzgünüm:
sulfatcım mutfk saatin çokkkkkk cici canım güle gülee kullan :1hug:
bence gayet güzel olurr yerimseniben Ama pembemi olacak :uhm:hatta kızlar şöle düşünüyorum ilk eklediğim resimdekinin eteği son resimdkeinin üstü olmazmı ki?
Arkadaşlarım bu akşam aniden görüp beğenip aldığım pike takımımız, Taç çift kişilik 120 TL
Ayy renkleri nekadar hoşş :1rolleyes: İyi günlerde kullan canımm..
Ohh sonunda sende sarevlenmişin çok güzel dimi renklerii yerimseniben Bende çok beğenerek almıştımm :asigim: Fiyatı biraz tuzluydu 127 TL ye almıştım ben sen kaça nirden aldın ?Saatinde çok hoşş yerimseniben Hepsini iyi günlerde kullan hemşom çok güzel şeyler almışınn :lepi:Uzun zamandır almayı istediğim ve nihayet bugün alabildiğim sarev nevresimim
Burcum keşkem gelinlik olacak demeseymişin kaydirigubbakcemile3 Aman burcum nişanlınnn alıyorsa gözün kapalı all sende :1hug:canikom 1800 fiyat bana pahalı geldi yaa ondan üzgünüm..
hiç bir işelmmesi yok. fransız danteli cart curt yok. bldiğin abiyelere benzeyen bir şey. başka rengini diktirsem 400 lira adı gelinlik olunca 1800. ona canım sıkılıyor... :çok üzgünüm:
sulfatcım mutfk saatin çokkkkkk cici canım güle gülee kullan :1hug:
Burcu tatlım bence de en mükemmel modeli bu eve gelip açınca daha da çok sevdim. Vala tatlım kızlar istanbuldan çok ucuza alıyor sarevi Çok üzgünüm çoookama ben malesef izmirde sorduğum yerlerde fiyat hep standarttı. 127 ytl ye sarar mağazasından aldım
ladybırd nışanda kız tarafına kalır hersey para pul aldın düğünde ıse salon parası cıkmazsa kzı paraları verır yok önceden verılmışse altınlar kıza paralar erkekte kalır aıleler almas bızde öle
esracım cok yakışmış cnm yaa ınş bende o gunlerı gorurum kına elbısenın rengıde süper
Eheheee linensçii kaydirigubbakcemile3
Sağol bitanemmm
Ya görmedim walla, hangi sayfada şekercim??
Bu arada linensin de yatak örtülerinde indirim varmış bu ay da
valla bulmaya çalışayım güzelim yazarım linki sana ok???
Roselin sağol tatlım benim. Daha iyileri ve güzelleri senin olsun. Hazır nevresim eklemişken daha önce eklemediğim 2 nevresimimi de bugün ekleyim
Burcum keşkem gelinlik olacak demeseymişin kaydirigubbakcemile3 Aman burcum nişanlınnn alıyorsa gözün kapalı all sende :1hug:
burcu canım gelinliğin kumaşı ispanyol dropan ı mı ? eğer o ise onları öyle yüksek fiyatta canım
Vala hemşom ben de 127 liraya aldım sarevden park bornovadan. Burcu ben bir de sen yatak örtüsünü almıştın ya sarevden onun nevresimini istiyorum. Kızlar ucuz bulursanız bana da haber edin kaydirigubbakcemile3
valla bulmaya çalışayım güzelim yazarım linki sana ok???
Tamam şekercimmm ama yarın sabah bakarım, bugün pek çok yoruldum, zaten gene yenildik canım sıkıldı yatıyoyum ben, iyi gecelerr
şekercim bilmiyorum ki... yapacak kişiye güveniyorum iyi iş çıkaracak eminim. ama kumaş için isim vermedi. sadece şifon dedik. oda dökümünü nasıl olacak diye karar verirken. örnek getirdi gördüm. ama ispanyol fransız bir şey demedi :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?