Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anammm akşam bile 20 kişiyiz yaaa:) tü maşallahh
sabah gören arkadaşlarda ne olur gelinlik fiyatı konusunda fikirler varsa yazsınlar...

Canikom bence çok pahalı ya, İstanbul'da olsan çok daha uyguna diktirebilirsin tahminimce..anladığım kadarıyla çok bi işlemesi, el işçiliği de yok ama pek fahiş fiyatt-tatlicadiarzu-

Bu arada laydbirddaisy fotoğraf eklemekten yazamadım, çok güzel pike takımın. ıyi günlerde kullan a.s. Benim daha 1 tanecik pike takımım var. Çok çalışmam lazım çok

hımmm anladım canım.belki el işçiliğinden felan koyuyordur fiyatı :S

hayatım inan varya işçilik işleme falan hiçç bir şey yok...
düşün kız kardeşime elbise dikimi için 400 lira fiyat verdi. kız kardeiminde avon katoloğunda fuşya gibi gül kurusu gibi bir renkte elbise vardı onu gösterdi. buda aynı helenistik gelinlikten esinlenip yapılmış burcuyla çok benzer olursunuz bunu yapmayalım dedi. düşün fuşyası 400. gelnlik olunca 1800. tamam şifonu dikmek çokk zordur bunu biliyorum duymuştumda. ama birde onun üstüne işleme taş maş da isteyebilirdim. beni üzen o işte. tamam amrjinal bir gelinlik ama o kadarda etmez yani.:çok üzgünüm:

Sulfatcım son iki nevresimlerinde çok tatlı.en güzel renklerden seçmişin.güle güel kullan tatlım

Burcu canım aslında nişanlın yanına geldiğinde onunla gitsen yada sıkı pazarlık yapan bi erkekle gitsen eminim o kadın fiyatı iyice aşağı çekecek.bu taktiği bir dene derim tatlım

Hepinizi öpüyorum.ben kaçıyorum.iyi geceler güzeller

Böcükümmm dayanamamış girmiş bak bak kaydirigubbakcemile3
Aynıı ben Bende senin gibi düşünüyorum.Bak biz salona sadece koltuk aldık.Tv ünitesi bide tekli uzun vitrin alıcaktık ama bitaneciğimin parası kalmadı zati herşeyi taksitle alıyor.Gelinlikte sonuçta en fazla üstümde 2-3 saat duracak ondan o kadar para vermek bana gereksiz geliyor açıkcası :uhm: bence biraz daha araştır güzelim..Ben mesela bi kaç yere sormuştum pronoviasta beğendiğim bi kaç model vardı kaça dikersiniz dedim.1000 Tl ye dikerim dedi.Eğer sawroski taş olursa bu fiyat ama yerli taş olursa 800 olur dedi.Düşün kumaşların işlemelerinde fiyatlarından dolayı fiyat çıkabiliyor.Ama seninkide sadeymiş neden bu kadar çok para istediki :uhm:
Vala hemşom ben de 127 liraya aldım sarevden park bornovadan. Burcu ben bir de sen yatak örtüsünü almıştın ya sarevden onun nevresimini istiyorum. Kızlar ucuz bulursanız bana da haber edin kaydirigubbakcemile3

Evet hemşocum izmir bu konuda pahalıı Çok üzgünüm çoook bende çok baktım ama ucuzunu bulamadım :1no2: Neysem napalımmm iiyi günlerde kullanalımm :1hug:

sulfat döktürüyosun canım bnu akşam cicilerinii ne güzel bakmak valla kedinin ciğere baltığı gibi bakıom sankii bende herkesi öpüyorumm ve bende kaçıyorum

Canikom bence çok pahalı ya, İstanbul'da olsan çok daha uyguna diktirebilirsin tahminimce..anladığım kadarıyla çok bi işlemesi, el işçiliği de yok ama pek fahiş fiyatt-tatlicadiarzu-

evet canım bu kadın gölcükte tek ve kendini kanıtlamış...
şimdi izmitte araştırıcam başka çrem kalmadı tamam buna sonuna kadar güveniyordum ama:çok üzgünüm: nanılmaz karıştı kafam yaa öyle böyle değil.birde izmitte fiyat aalyım bakim. istanbul gel gitlerle daha tuzluya mal olur bana...

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
blackqueen, biocin, bktbb, blks, burcuözge+, damla-dincer, eccu, Eudorabeta, karalahana, kelebek54, ladybirddaisy, melahatt, PapiBJK, Pashmina, Roselin, sulfat, uğur böcüğü+

kızlar bu saatde ne güzel kalabalık olmuşuz böyle hihoyyyt

Bu arada laydbirddaisy fotoğraf eklemekten yazamadım, çok güzel pike takımın. İyi günlerde kullan a.s. Benim daha 1 tanecik pike takımım var. Çok çalışmam lazım çok

Ne demek tatlım, ben de öyle senin cicilerin de çok şekerrr hihoyyyt
Benimde 1 tanecik üzülme arkidişim:teselli:
Evet çokkkk çalışmamız lazım çokkk

sulfat güle güle kullan cicilerini.
ay alın alın kıslar
çok mutlu oluyorum siz koyunca aldıklarınızı.kendim almış gibim seviniyorum .belli mi olur pay ederiz belki....

yarın ıyıcene bakarım sımdık cıkmak zorundayım bacılarım
amanda aman nasılda özlemişım yaa yarın hepsıne tek tek bakcm emı hadı öptum en guzel yernızden:jeyyar:

kızlar bişi dicem izmitte sarar mağazasındada 127 tl o nevresim 3al 2 öde kampanyası var ama beğendimiz o model bu kampanyaya dahil değil çakal bunlar ya

Doğru tatlım yol parasıyla aynıya gelir zaten haklısın,

Bak bakalım İzmite inşallah daha uygun bişiler ayarlayabilirsinnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…