anammm akşam bile 20 kişiyiz yaaa:) tü maşallahh
sabah gören arkadaşlarda ne olur gelinlik fiyatı konusunda fikirler varsa yazsınlar...
Canikom bence çok pahalı ya, İstanbul'da olsan çok daha uyguna diktirebilirsin tahminimce..anladığım kadarıyla çok bi işlemesi, el işçiliği de yok ama pek fahiş fiyatt-tatlicadiarzu-
hımmm anladım canım.belki el işçiliğinden felan koyuyordur fiyatı :S
bence gayet güzel olurr yerimseniben Ama pembemi olacak :uhm:
Böcükümmm dayanamamış girmiş bak bak kaydirigubbakcemile3ben geldım ama gıdıym yarn gorusmek usere kıslar
darkangel gule gule kullan cnm bende 300 tl almıstım mutfak takımımı
ladybırd nışanda kız tarafına kalır hersey para pul aldın düğünde ıse salon parası cıkmazsa kzı paraları verır yok önceden verılmışse altınlar kıza paralar erkekte kalır aıleler almas bızde öle
benı özleyen yok mu laa bıtek hayatım sormuş
esracım cok yakışmış cnm yaa ınş bende o gunlerı gorurum kına elbısenın rengıde süper
sulfat aldıklarını ı gunlerde kullan heıdyelerını bu kadr okuyaabıldım
Aynıı benyawruşum nişanlım 2500 olsun kredi çeker gene alırım diyor... bana sorsalar şayet sevdiğin insanın ömür boyu içinde kalacak hayal kırıklığı olacak ama ucuza mal olacak onumu istersin yoksa 3-4 ay sıkıntıya mı katlanırsın, ben sıkıntıyı tercih ederim. senin yüzün gülsün yeter diyor... :asigim: kurban olurum ben onu verene... ama hiç bir destekçisi yok. herşeyi kendi yapmak için çırpınıyor. ve sadece televizyonumuz kaldı çok şükür. televizyonumuz yokken 1800 gelinliğe vermek bencillik mi falan diye soruyorum kendime. onada kıyamıyorum yani... :çok üzgünüm:
Vala hemşom ben de 127 liraya aldım sarevden park bornovadan. Burcu ben bir de sen yatak örtüsünü almıştın ya sarevden onun nevresimini istiyorum. Kızlar ucuz bulursanız bana da haber edin kaydirigubbakcemile3
Canikom bence çok pahalı ya, İstanbul'da olsan çok daha uyguna diktirebilirsin tahminimce..anladığım kadarıyla çok bi işlemesi, el işçiliği de yok ama pek fahiş fiyatt-tatlicadiarzu-
Bu arada laydbirddaisy fotoğraf eklemekten yazamadım, çok güzel pike takımın. İyi günlerde kullan a.s. Benim daha 1 tanecik pike takımım var. Çok çalışmam lazım çok
selamun aleyküm :roflol:
evet canım bu kadın gölcükte tek ve kendini kanıtlamış...
şimdi izmitte araştırıcam başka çrem kalmadı tamam buna sonuna kadar güveniyordum ama:çok üzgünüm: nanılmaz karıştı kafam yaa öyle böyle değil.birde izmitte fiyat aalyım bakim. istanbul gel gitlerle daha tuzluya mal olur bana...
pasmiha & roselin iyi geceler kızlar buket hşg. güzelim hihoyyyt
aleyküm selam a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?