Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hmmm anlaşılan kadının işi iyi ve fiyatlarını da yüksek tutuyor.ne diyelim canım hayırlısı olsun ama bence başka yerlere de bi danış derim. yerimseniben

öyle yapıcam tatlım yerimseniben bire izmite gidip sorayım böyle basit bir şeyi kaça dikiyorlar. ordada benzer fiyatlar alırsam diceki gelinlik fiyatları bu benim istediğim şey aslında o kadarda basit değilmiş bana basit geliyormuş dicem ve diktiricem. haa yok daha uygun ve bende güven uyandıran bir yer olursada oraya diktiricem.... yerimseniben kadında güya tanıdık teyzemin çocukluk arkadaşı :bbo: birde bana diyorki bu sana verdiğim fiyatı bir arkadaşımız daha diktirecek oraya 2500 fiyat vermiş lütfen onas yöelme bu size özel fiyat dedi düşün yani:bbo: bakıcaz artık vardır herşede bir hayır diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum fıstıkım... :1hug:
sağolun desteleriniz iiçin...a.s.
iyi geceler güzel bacılarım... Şeniz

dün almış olduğum servis tepsim:)
6 TL

limon sıkacağım 4 TL

bu akşam tchibo dan aldığım mandal torbası :) 11 TL

vee mudodan tv ünitem için aldığım biblolarım 13.50 TL

anam gidemedim ayol birtürlüü sulfat bu pikeye bayıldıum bulayım bende alıcam bu modeli bir arkadaş ddaha eklemiştii bide taçın düz renk pikeleri de hoş kızlar onlarada bakın
Pashmina hazır gidememişken ben senin fotonu kaçırmıştımm koysana tekrar
kızlar gelinliğimin modeli belli oldu göstereyimmi

Haydii eklee eklee :sm_cool::dance:

sulfat bu ne kız aşk pikesi :jeyyar:
çok güzelmişşşş

Sağol Buketcşm evet aşk pikesi :asigim: Sararın 3 al 2 öde izmirdeki mağazada da vardı ama bu modellerde yok. Bir de ben niye bunlarda indirim yok deyince adam demezmi sizin taçın saten fiyatlarınızdan haberiniz var mı, bizimkiler uygun

sulfat çoştun cnm güle güle kullan hihoyyyt[/B][/QUOTE]

Evet coştum hihoyyyt Sağol canımcım

anam gidemedim ayol birtürlüü sulfat bu pikeye bayıldıum bulayım bende alıcam bu modeli bir arkadaş ddaha eklemiştii bide taçın düz renk pikeleri de hoş kızlar onlarada bakın

Evet canım daha önce biri eklemişti ve sen beğenmiştin hatırlıyorum :1rolleyes:

canım benimde en sevdiğim pike takımlarında bri bununla bir başka model arasında kalmıştım oda özdileğindi onu aldım. kalplioda gene ama çiçekleride var belkide biliyorsundur o modelinide. ama param olsun bunuda alcam çok beneniyorum... yerimsenibenzevklermiz uyuyor kız senlekaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Evet ben de onu dicektim zavklerimiz uyuyor, ben de senin aldığın herşeyi çok beğeniyorum

Sulfatım çok cici pike takımın.
Aşk pike takımının içinde aşk içinde uyuyun inşallahhhh

Amin canım, sağol tatlım :1hug:

yaptin yapacagini
bosuna meraklandirdin bizi bktbb

Kız buket 1 nisan şakasına bak, ben de bekliyom saf saf klava:
Eccu canım hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan. Ben biblolarını çok beğendim yerimseniben

neyse bende kacar allah rahatlik versin kizlar :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…