Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

siyah beyaz film gibi kayahanın şarkısı geliyor cnm öncedende demiştim o resmin çok hoş Şeniz biran önce sevdiceğine kavuştursun rabbim cnm :Saruboceq:

aaa ekle cnm bizler varızhihoyyyt
o zmn biz geçmişi silelimli buketsırnaşık şey

Bacular yarın eklimm nolurr

Kızz bukett sen tatlısınn sen yafsss :1hug: Maşallahh maşallahh a.s.

Hemşom yarın ekle ben uyucam kaydirigubbakcemile3 Ben hepsini bugün ekledim çünküm bikaç gün istesem de foto ekleyemem. Laptop gene şehirdışı gezecek, ben ancak okurum bir kaç gün :roflol:

Yaw herkes ekle diyor ben ekleme. Ben kaçıyorum kızlar. Annem söylenmeye başladı yapıştın mı oraya diyor :roflol: ıyi geceler hepinize

siyah beyaz film gibi kayahanın şarkısı geliyor cnm öncedende demiştim o resmin çok hoş Şeniz biran önce sevdiceğine kavuştursun rabbim cnm :Saruboceq:

oyyy aminn canım hepimizi işallah

Bacular yarın eklimm nolurr

Kızz bukett sen tatlısınn sen yafsss :1hug: Maşallahh maşallahh a.s.

şimdi senide öpicem ama sapık dicekler die korkuom bamlanacam sizi öperken
olsun öpcem yinede a.s.

günün son 1 nisancısı buketcik :mymeka: sana özel olarak ii geceler.o saç modelini de unutma o müthiş ötesi gelinliğe lülülülülülü naniknanik :tomato:

günün son 1 nisancısı buketcik :mymeka: sana özel olarak ii geceler.o saç modelini de unutma o müthiş ötesi gelinliğe lülülülülülü naniknanik :tomato:

iyi geceler bebişimm
o saç modelini ve 3500 yetelelik gelinliğimi kıskanmayınn lülülülülülü :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…