Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaw son olarak çıkmadan geçmişi okurken alıntı yapacaklarım vardı, unuttum. Aklıma gelenleri yazayım. Arsimacım nişanlına kavuştuğuna çok sevindim. Umarım bir daha hiç ayrılmazsınız :Saruboceq:

Esracım gelinliğin gerçekten çok şık olmuş. Ben çok beğendim, allah herşeyi içine sindirsin. Bizimkiler de seninki gibi içimize sinsin :1hug: Kına kıyafetin ise zaten yeşili çok sevdiğimden baştan puan aldı. Ben de yeşil istiyorum kısmetse yerimseniben

Bir de nişan takıları ile ilgili bşey vardı. Bizim nişanda bilezik, baya çeyrek ve para takıldı. kayınvalidem bunlar senin dedi, aşkıma takılanları da hemen bize verdiler. Ama ben tek kuruşuna dahi dokumadım saklıyorum, bize lazım olur onlar

teşekkür ederim hepinizeee muck buket gider ayak 1 nisanı sonlandırıyosun sanırım :))))

valla bende görmedim hatta alıntı bile yaptım eoudobetacım valla yalan sölemiyorum ama sadece ben değil diğerleride görmemeiş kız buket sende çıkan bizde niye çıkmıyor acep bizde sorunmu var ki?

Kızlaaaar naptınız yaa okumaya başladım bitirene kadar 10 sf geçti :bbo: Esra gelinliğini güle güle giy...Burcu bence gelinlik çok pahalı başka yerlerede bakmalısın.Zaten işi bilen insan seni öyle çağırmaz bile ..Kuzenim farklı bi şehirde yaşıyordu ankarada bi gelinlikçi bulduk yengemin akrabası olur:Kadın ölçüsünü aldı kuzenim gelinliği sadece düğün günü giydi ve oturdu düşün yani hiç provaya gelmedi ...Sen etrafına iyice bak yinede..Kızlar cicilerinizi güle güle kullanın valla okadar sayfa okudum bilemedim şimdi Pike takımından bende alcam kalpli olandan ama diğeride güzeldi taç olan...Başka şeylerde vardı yaa okurken aklımdaydı unuttum şimdi CADIARZU

eccu aldıklarını güle güle kullan canım..hepsi çok güzel..
bktbb canım bence değil 3500 5000 bile az gelir bu şaheser gelinliğe..-tatlicadiarzu-
sıradışı bir gelin olmayı kim istemezdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…