Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eodobetacım bende albümden gördüm şekerim Allah mesut etsin cnm ömür boyu mutluluklar pek datluymuşsun gızz sen Şeniz

ama ben kendimi göremedim listende canım.dogal olarak albümünü de.off ya ne zor oldu bölee

Neyse kızlar size doyum olmaz sabah bir program izliyorum umarım dualarım kabul olur ailesinin yüreğine su serpilir diyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar kojamanında öptüm sizi :a015:

eodobetacım bende albümden gördüm şekerim Allah mesut etsin cnm ömür boyu mutluluklar pek datluymuşsun gızz sen Şeniz
Canımm benimm o seninn tatlılığıınnn :1hug: a.s.
albümden eklediyse resimleri sadece arkadaş listesinde olanlar görebilir :)

Evet ya onu sonradan yaptımm.Kızlar tehlikeli dedi resimleri çalıyolarmış korktum bende :1ninca:

evet tehlikeli :) ben msnde bile kullanmam resmimi, ordanda direk çalınabiliyo çünkü.. sonra kendimi bi yerlerde görmektense böyle bi önlem iyidir dimi

iyi geceler herkese :)

ohh be ben de görebildim sonunda cok tatlı bi kızı.hadi ii geceler herkeseee

Allah rahatlık versinnn öpüldünüzz yarın sabah görüşmek üzereee inş.

Günaydıınnnn kızlar gece bukadar geç yatarsanız sabah sabah kimse olmaz tabi
cadı kazanı kaynamış yafudelikafadulden

kızlar izmitte ya da istanbul anadolu yakasında gelinlik bakan oldu mu aranızda?
önerebileceğiniz,güzel modeller var diyebileceğiniz yerler varsa söyleyin de bi bakayım..çok az kaldı..bulamazsam diktirmek için geç mi kaldım ben yaaa

gunydın kızlar
dün hıc uymadım desem yerıdır ve hıc keyfım yok neden bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…