günaydın hayat
haklısın drea zor vallahi :S
günaydın kıslarrr hala yorgunluğu atamadım üzerimden kızda uyutmuo artık geceleri kaç kere sıçrattı beni sıpam :) ama çokkkkkkk çokkkkkk güsel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahh
burdan bi arkadasım hamile demiştim ya geçenlerde dün kürtaj olmak zorunda kaldı bebeği gelişmemiş malesefoyy oy Allahım sen büyüksün yarabbim
ahahahahaha mooo hee çok güldüm :roflol:
evet çok yardımcıdır. haftada 2 kerede temizleri birlikte yerleştiririz. bana diyorki kaşıkları yerleştirmeyi çok seviyorum :roflol: ay dedim bneimde en nefret ettiğim kaşıklardır deli mi ne :roflol:
nevresimleride birlikte değiştiriirz hep. çünkü akşama denk gelir. çamaşır makinası akşam daha uygun diye akşam yıkıyorum. akşam değişincede birlikte değiştiriyoruz. bazen değiştirirken yakalanbaç oynuyoruz
boğa erkeği number one :lepi:
heee inat benimkinde de var damarına basmıycan kaydirigubbakcemile3basmazsan kuzu kuzuuu kaydirigubbakcemile3
evet sevgi tecrübe lazım zaten üni bitince kesinlikle bi mali müşavirlk bürosuna giricem staj yapmam lazım kısmet işte bakıcaz zaman bize ne sunucak
çisilçalışırsam laptop alırım çalışmazsam almaz benim kociş pc var diye haha meraklanma yav çalışmasamda nette olurum ben
hayatim diyoz olmuohayat diyoz olmuo ne dicem ben sana kz sen bi isim bul hele
boğa kadını nasıldır burcu :jeyyar:
kurabiye senin yazında çok hoşuma gitti bu arada
içimdekileri yazmışın sanki kaydirigubbakcemile5
hayatım nasılsınn.....
sana bişey sorcam sürekli unutuyorum
diğer evdeki çocuk odasını bu evde nereye koydun
sanki ben resiimlerde göremedim o zaman
yemeye içmeye nohuta ve güzelliğe düşkündür :jeyyar:
arkadaşımda vardı hiç güzel olmuo patateslerKizlar hic tefal actifry kullanan var mi aranizda?
babanın ömrü uzamış burcu kaydirigubbakcemile5ay bende çok beter bir rüya gördüm :gitme:
sabah hayırlarına rüyamda babam ölmüştü mafoldumben
rabbim yokluğunu göstermesin uyandığımda hala etkisinden kurtulamamıştım rüyanın çok etkilendim mafoldumben
hayy allaam bigün hep beraber tımarhanelik olcaz die korkuom valla kaydirigubbakcemile3ayy sabah sabah koptum yaaa
rüyamda tatildeydim
benimkine diyorumki ya biz niye foto çektirmiyoruz
ben kızlara resim göstermem lazım sempatiksalakcinni
albümün başlığına şu alacak diyorum 'ikinci balayı' :kedi:
otelin içinde kocaman bir akvaryum var
harika bir otel akannehir
neyse sonra siteye giriyorum gamze duruyla tatil resimlerini koymuş gamzenin saçı boyalı (hani demişti ya doğumdan sonra bu renk olucak diye) :lepi:
ayy bi uyandım kıkır kıkır güldümmmmm kaydirigubbakcemile3
hayat87 büşra dimi ayy o da hamiş oğlu olacakmışhayat ne bee
hayat87 arkadaşımız vardı bi zamanlar kocayı buldu bizi unuttu :dilcikar:
hayat diince o geliyo aklıma
başka bişi desen aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?