bu arada hılalcım
amcanın yanında calsıma konusuna ıznınle bısı dıycem
tanıdıkla calsımak sanıldıgı kadar kolay dııl ben ve cogu arkadasım
babalarla calsııyoruz
ve cıdden zor Allahtan benım babmla ısımız aynı dııl aynı yerde daha zor olurdu
akrabalık baglarının zedelenmemsını ıstıyosan baska yerde calsı
ozellıklede kurumsallasmamsı bı yerse amcanın yanı sakın derım
BURCU
demekkı ben o damara basmısım
kecı yanı
ayrıca üstüme vazıfe dııl ama
sızın gıbı esının ısı askerlık polıslık olanların bence ev hanımı olmaları daha ıdeal
annem mesela meslegı oldugu halde bırakmıs
cunku olmazdı babmın stresını ancak annem gıderır
he senın ısın nasıl olur mesela yarım gunluk ısler olabılır
yada kendıne ait şirin bı dukkan ama yanında bırını calsıtırcaksın
ancak oyle
evet erken kalkan erken yol alır :lepi:burcu gecmıs olsun ayrıca erken kalkmakla ılgılı felsefenede
sonuna kadar katılıyorum
hayattan boylece daha fazla zevk alınıyo
HILAL
Ona bakarsan tum eskıler evde kal derler
ama hayat senın mademkı muhasebe ıstıyosun
bence bol tecrube lazım
Şenizburcuuuu:asigim::asigim:
günaydın herkese
bu konuyu kim açtı sabah sabah ağlıcam nerdeyse alsanaalsanasmile
ya ne bileyim ben çalışmak istemiyroum böle bi bitkinlik oluyo
bazende iyiki çalışıyorum diyorum
ama durumum iyi olsa hilalcim sizin gibi hayatta çalışmam ama yinede sen bilirsin
bence düğünden sonra otur evde bak bakalım neler oluyo
ondan sonra amcanın yanına gidersin
yalnız eve laptop almadan sakın ayrılma alsanaalsanasmile
burcu seninle sulfatı hiç kıskanmıyom ki ben bayanssulusmile
bu arada babanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum şimdiden opuyorumnanaktan
hayat ne bee
hayat87 arkadaşımız vardı bi zamanlar kocayı buldu bizi unuttu :dilcikar:
hayat diince o geliyo aklıma
başka bişi desen aklinialirimsmile
ay Allah sabır versin :Saruboceq:
boğa kadını nasıldır burcu :jeyyar:
bu arada hılalcım
amcanın yanında calsıma konusuna ıznınle bısı dıycem
tanıdıkla calsımak sanıldıgı kadar kolay dııl ben ve cogu arkadasım
babalarla calsııyoruz
ve cıdden zor Allahtan benım babmla ısımız aynı dııl aynı yerde daha zor olurdu
akrabalık baglarının zedelenmemsını ıstıyosan baska yerde calsı
ozellıklede kurumsallasmamsı bı yerse amcanın yanı sakın derım
BURCU
demekkı ben o damara basmısım
kecı yanı
ayrıca üstüme vazıfe dııl ama
sızın gıbı esının ısı askerlık polıslık olanların bence ev hanımı olmaları daha ıdeal
annem mesela meslegı oldugu halde bırakmıs
cunku olmazdı babmın stresını ancak annem gıderır
he senın ısın nasıl olur mesela yarım gunluk ısler olabılır
yada kendıne ait şirin bı dukkan ama yanında bırını calsıtırcaksın
ancak oyle
amin hayatım bi umut dün akşam kayboldu gitti çok üzücü olsa gerek ben bile bu kadar etkileniosam hakikaten zordur heralde
hayat87 büşra dimi ayy o da hamiş oğlu olacakmış
arada profilime not bırakıp kaçar zilli
vayy bee kimler geldi kimler geçti boshayallersmile
ayy pardon hayatım yazmıssın gormedım
canın saolsun dusunemn bıle benı dun çıok mutlu ettı
hayatım 10. ayınız kutlu olsun arsininde tabiki
gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar:Saruboceq:
kızlar çok kötü kasık agrısı çekiyorum dün aniden fenalaştım hastaneye kaldırdılar beni doktor uyduruk bişeydi tahlil yaptı üşütmüşsün dedi 2 tanede uyduruk ilaç yazdı gönderdi beni ben apandistten şüpelendim ama tahlilde bişe çıkmadı hayrett
ay bende çok beter bir rüya gördüm :gitme:
sabah hayırlarına rüyamda babam ölmüştü mafoldumben
rabbim yokluğunu göstermesin uyandığımda hala etkisinden kurtulamamıştım rüyanın çok etkilendim mafoldumben
şimdi evli ve çalışan çalışmayan bayanlara bi sorum olucak iş yerinde bazı problemlerim var işten ayrılıcam mayısta düğüne kadar işe girmeyi düşünmüyorum gezicem stres atıcam eğlenicemannem çalışma evde otur diyo zaten hiç istemedi benim işe girmemi mobilyayı biz kendi paramızla aldık taksit yaptırdık her ay 500 tl sizce çalışsam zorlanırmıyım ev iş koca 3 lüsü ile baş edebilirmiyim pekim evde dursam sıkılırmıyım ? nişanlımın 1600 net maaşı var zam yapıcakmş patronu öle dio ama ne zaman olur bilmiyorum e extra aldığı paralarlada 2000 filan buluo geçinirmiyiz sizce :S bana bi akıl verin lütfen
amin hayatım bi umut dün akşam kayboldu gitti çok üzücü olsa gerek ben bile bu kadar etkileniosam hakikaten zordur heralde
evet ccanım haklısın ya memur olacak devlette aynı saatlerde çıkacak.
şimdi hele marmarisde her yerr gece 1 e kadar açık. e bu durumda hangi erkek ister karısı gece yok :roflol: birde her yerde ileri derece dil zorunluluğu var. ama dediğin gibi yarım günlük işer tam bana göre olurdu. birde tayin olayı olduğundan kimse gidici birine iş vermek istemiyor boshayallersmile hayatta en büyük hayalim kendime ait bir dükkan biliyormusun :kedi:
yoksa serhat işteki stresini eve taşımıyor. aa mesela geçen seneki gibi bir ilk okul öğrencisi bulsam derslerini yaptırsam süper olur mesela...
fıbulacım
yazık demeyelım şartlar dıyelım
ama mesela mımarsın home ofısın olsa evde olsan kocan gelıcek uzaklardan evde
onla hasret gıdersen ne guzel olur dımı
yada bebısın olcak hep yanında olabılıurısn bıyandanda ısını yaparsın
hem kopmamıs olursun ısınden ne guzel olur dımı
yanlıs anlam kıs
ne yazık mıs kocana senın gıbı hatun bulmus daha ne olsun:)
densem ben 86 lıyım onlar 89
ne bılım ya ablalık ıste onları hep kucuk goruyosun sankı
ben cok hazırım evlılıge:)
burcumm sinayın alıntısında gördüm şimdi rüyanıı baban stres yapıosa o etkilemiştir seni canım bende ablam çok üzgün olduunda hisseder hep onu ya intihar ederken yada ölüo görürüm hep kötü görürüm ağlaya ağlaya kalkarım hislerimiz kuvvetli ailemizle ilgili canım babişin inşallah çokkk sağlıklı bi şekilde çıkıcak o ameliyattan Allahım bütün hastaların yar ve yardımcısı olsun
benim babam açık kalp ameliyatı oldu 5 sene önce onu yoğunbakımda gördüümde tanıyamamamıştım Allah kimseye yaşatmasın çok zor çokkk
ay canım ya.geçmiş olsun arkadaşına.sana da sağlık versin allah.bebişini hayırlısıyla al kucağına.ne kadar kaldı?
dersaneler yokmu.gözetmen filan olablirsin.
çatlak yaaagidip yatağımı toplıyım üstümü değiştireyim öyle geleyim karşınıza böyle pijamayla kalpli kalpliii çok utanıyorummm:kedi: kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı olsun canımgunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar:Saruboceq:
hmm üşütmüşündür yaakızlar çok kötü kasık agrısı çekiyorum dün aniden fenalaştım hastaneye kaldırdılar beni doktor uyduruk bişeydi tahlil yaptı üşütmüşsün dedi 2 tanede uyduruk ilaç yazdı gönderdi beni ben apandistten şüpelendim ama tahlilde bişe çıkmadı hayrett
hayır olsun canımay bende çok beter bir rüya gördüm :gitme:
sabah hayırlarına rüyamda babam ölmüştü mafoldumben
rabbim yokluğunu göstermesin uyandığımda hala etkisinden kurtulamamıştım rüyanın çok etkilendim mafoldumben
oyyy ne güzel yazmışın kızya tabi çalışmamanın özendiğim yanlarıda yokmu sanıyosuz...
sanki yanımda kronometre tutan antronör varmış gibi hızlı yemek yapmadan yavaş yavaş tüm detaylrıyla yemek yapmayı,
Kocamı geçirdikten sonra güzellikuykularına dalmayı,
Tv izleyerek güzeelce bir kahvaltı yapmayı,
Evimi istediğim gibi düzenleyip arabaya atlayıp annemde rahat rahat bir kahve içmeyi,
Gece sabahlara kadar tv izlemeyi,
Pazar gününü sanki 1 gün 24 saat değilde 96 saatmiş gibi aynı anda evi temizleyip ütü yapıp yemek yapıp e bide gezip ultra hızlı yaşamadan sakin geçirmeyi
Şu anda oturup size yazdığım bilgisayada değilde pijamalarımla sıcacık evimde laptopumdan yazmayı okadar çok isterdim ki...
vallahi kızlar haklısınız esasen eğer kendinizi seviyorsanız yani kendinizi şımartmayı seviyorsanız evde olmakda güzel.
mesela ben rutih sabahlarımızı anlatayım. 6:20 de zil çalar 6:30 a kadar oynaşrız öpüşürüz koklaşırızz.
kocacğım iltifatlar eder ayy benim karım ne güzel uyanıyor sabahları. tam bir melek gibi falan derr... sonra kocaman gülümsemeyle kalkarızzzopuyorumnanaktan
o salona gider perdeleri açar. tvde powertürkü açar ben o sıra wc ve yüz yıkama işimi hallederim. istisnasız kolidorda karşılaşır. geçemezsin parasını öde muhabbeti yaparız. ücret bayağı yüklüdür tam 3 öpücük. bazen borçlu olduğumuda iddia ederkaydirigubbakcemile3 sonra yolu açar. mutfağa giderim çalan şarkılara eşlik ederek o gün şay içeceksek çay suyunu koyarım. kışın portakal suyu içeceksek portakalı sıkardım. bir gün önceden kahvaltı için planladığım neyse artık menemen haşlanmış yumurta sucuk veya patatesli yumurta yada gözleme tost neyse işte hemen onun yapımına girişirim. bu sırada o banyo wc ve traş işlerini halleder. sonra karşılıklı yemeğimi yeriz muhabbet ederiz istisnasız bana tereyağlı ballı ekmek yapar yudumlukkaydirigubbakcemile3 ekmek içiyle yapar sonra uçtu uçtuu eşliğinde yedirir:roflol: ardından geç kalıcaz paniğiyle hemen kalkarızz. o bulaşıkları makinaya koyar ben kahvaltılıkları toplarım. ben masayı silerken o dişlerini fırçalar parfümünü sıkar. ben çöpü hazırlar kapının önüne koyarım. vee öpücüklerle hayırlı işler dilerim. ardından pencereye koşarım. bir apartmanın önünde birde köşeyi dönerken el sallarımkaydirigubbakcemile3 sonra camdan tatlı tatlı sabah meltemi eserken ben bir fincan daha çay doldurrur pc yi açar markafoniye bakarım.:roflol: sabahlıkla oturup keyif yapmak gibisi yoktur. sonrada gider giyinir yatağımı toplar sonrada sizlerle olan randevuma yetişirirm :roflol: biraz uzun oldu galiba :kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3AYY NE COK KONUSTUM SABH SABAH
GIDIMDE BIRAZ CALISAYIM SAAT 10:30 OLMUS BILE
ECCEIMMMMMMM
gunaydın ballı kaymagım ama yagsız:)
ben 8de çıkıosam patron 11 de çıkıo akşamları.kendi işinde olsa homeofis de olsa zor zor.devlet memuru olmak gerek bu devirde.bayanlar için.kocamla evlenmeye karar verdiğimizde asker diildi.mühendisti .oda benle aynı saatlerde çalışıodu.en azından o biras rahata kavuştu çalışma şartları bakımından.şimdide beni zorluyo.kpss için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?