Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1ninca::1shok: yazık benim kocama öyleyse.

bu arada bende sızle ılgılı bırsuru sey yasıyorum
daha yenı geldım aranıza ama nasıl bukadar alsıtım ya
çok mutluyum sızınle olmaktan
ama cok ısterım ben evlenırkende sızın burda olmasını beraber yapalım herseyı ısterım
umarım kısmet olur

kız sevgi
sanki sen çok büyüksünde
küçük diye ağlıyorum diyosun delii sempatiksalakcinni

evet erken kalkan erken yol alır :lepi:
burcuuuu:asigim::asigim:

Şeniz

sağol canım yerimseniben

iyi diyelim iyi olsunn:roflol::roflol: hahahah:roflol::roflol:
buket bilemedin nohuta düşkün değil hayatım o erkekleri için geçerli kaydirigubbakcemile3

evet ccanım haklısın ya memur olacak devlette aynı saatlerde çıkacak.
şimdi hele marmarisde her yerr gece 1 e kadar açık. e bu durumda hangi erkek ister karısı gece yok :roflol: birde her yerde ileri derece dil zorunluluğu var. ama dediğin gibi yarım günlük işer tam bana göre olurdu. birde tayin olayı olduğundan kimse gidici birine iş vermek istemiyor boshayallersmile hayatta en büyük hayalim kendime ait bir dükkan biliyormusun :kedi:
yoksa serhat işteki stresini eve taşımıyor. aa mesela geçen seneki gibi bir ilk okul öğrencisi bulsam derslerini yaptırsam süper olur mesela...

burcumm sinayın alıntısında gördüm şimdi rüyanıı baban stres yapıosa o etkilemiştir seni canım bende ablam çok üzgün olduunda hisseder hep onu ya intihar ederken yada ölüo görürüm hep kötü görürüm ağlaya ağlaya kalkarım hislerimiz kuvvetli ailemizle ilgili canım babişin inşallah çokkk sağlıklı bi şekilde çıkıcak o ameliyattan Allahım bütün hastaların yar ve yardımcısı olsun
benim babam açık kalp ameliyatı oldu 5 sene önce onu yoğunbakımda gördüümde tanıyamamamıştım Allah kimseye yaşatmasın çok zor çokkk

amin hayatım bi umut dün akşam kayboldu gitti çok üzücü olsa gerek ben bile bu kadar etkileniosam hakikaten zordur heralde

zor olmaz mı yaa Allah yaşatmasın kimseye

hayat87 büşra dimi ayy o da hamiş oğlu olacakmış
arada profilime not bırakıp kaçar zilli
vayy bee kimler geldi kimler geçti boshayallersmile

aaa hamile mii çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ayy pardon hayatım yazmıssın gormedım
canın saolsun dusunemn bıle benı dun çıok mutlu ettı

aklinialirimsmile

hayatım 10. ayınız kutlu olsun arsininde tabiki

aaa sağol cisil 10. ayımız bugün ben unutmuştum Hayati hatırlıcak mı acıba sanmam ama kaydirigubbakcemile3
tekrardan teşekkürler a.s.

fıbulacım
yazık demeyelım şartlar dıyelım
ama mesela mımarsın home ofısın olsa evde olsan kocan gelıcek uzaklardan evde
onla hasret gıdersen ne guzel olur dımı
yada bebısın olcak hep yanında olabılıurısn bıyandanda ısını yaparsın
hem kopmamıs olursun ısınden ne guzel olur dımı
yanlıs anlam kıs
ne yazık mıs kocana senın gıbı hatun bulmus daha ne olsun:)

fibu açıköğretimde okuyorum ben üniyi ama çalışıyorum derslerime yani hedefim sene kaybetmeden en iyi şekilde mezun olmak

tamam hayatim

Sevgi 89 doğumluyum çokta küçük olduğumu zannetmiyorum 18 inde evlenenler var yahu amcama gelince sürekli giderim şirkete güzel bi ortam var çalışmakta sorun yaşarmıyım bilemiyorum ama eminim babayla çalışmaktan daha kolaydır çnükü babam herhaftasonu gelir beni teftişe masama çekmeceme dosyalarıma yaptığım işe bakar ki aynı meslekteys babamla işide iyi bilir nasıl kasılıyorum

hayırlısı diyorum işte

günaydın kıslar...

gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar :Saruboceq:

ayy hayırlı olsun nihalcim...
çok sevindim...
sakın sıkıntı etme ve sabret herşey yoluna bulur...

çok geçmiş olsun...

ömrü uzamış...
geçmiş olsun...

eğer memuriyet gibi bir mesleğim yoksa yada şöyle gerçekten emeklerimin karşılığını alabileceğim bir yerde değilsem evliyken çalışmayı hiç düşünmem...
Rabbim zor durumda bırakmasın ki ölyle bişiy olursa zaten kesinlikle eşime yardımcı olrum ama,helede evliyken istemem sanırım...
belkide şimdiye kadar çalıştığım için o rahatlığı istiyorum bilemem ama şu anda o mantıklı geliyor bana...
ama ikisinide şöyle 15 gün çalış 15 gün tatil şeklince yapsalardı ne iyi olurdu dimi...:)

densem ben 86 lıyım onlar 89
ne bılım ya ablalık ıste onları hep kucuk goruyosun sankı
ben cok hazırım evlılıge:)

amin hayatım bi umut dün akşam kayboldu gitti çok üzücü olsa gerek ben bile bu kadar etkileniosam hakikaten zordur heralde

ay canım ya.geçmiş olsun arkadaşına.sana da sağlık versin allah.bebişini hayırlısıyla al kucağına.ne kadar kaldı?

dersaneler yokmu.gözetmen filan olablirsin.

AYY NE COK KONUSTUM SABH SABAH
GIDIMDE BIRAZ CALISAYIM SAAT 10:30 OLMUS BILE
ECCEIMMMMMMM
gunaydın ballı kaymagım ama yagsız:)

ben 8de çıkıosam patron 11 de çıkıo akşamları.kendi işinde olsa homeofis de olsa zor zor.devlet memuru olmak gerek bu devirde.bayanlar için.kocamla evlenmeye karar verdiğimizde asker diildi.mühendisti .oda benle aynı saatlerde çalışıodu.en azından o biras rahata kavuştu çalışma şartları bakımından.şimdide beni zorluyo.kpss için.

densem ben 86 lıyım onlar 89
ne bılım ya ablalık ıste onları hep kucuk goruyosun sankı
ben cok hazırım evlılıge:)

kaydirigubbakcemile3 walla bende öle sanıyodum
ama tarih kesinleştiğinden beri resmen üçbuçuküçbuçuk eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

lahana teşekkür ederim yorum için 15 gün iş 15 gün tatil ufff hemde nasıl güzel olurdu

ah canım aynen öyle babam ameliyatı çok stres yapmış çok panik biridir. nazlı tuzludurr. herhalde dediğin gibi bana o yansıyor canım çok haklısın opuyorumnanaktan ben gidince alırım onun stresinii güldürürüm bol bol babacığımı. ay açık kalp ameliyatıyla kıyaslanamaz bile... :teselli:
ama işte en nihayetinde o narkoza yatacak ya. korkuyorum. serhatın annesini 15 dakikalık anjioda kaybettik mafoldumben
ay canım bu arada arkadaşın içinde çok üzüldüm inan
ay canım ya.geçmiş olsun arkadaşına.sana da sağlık versin allah.bebişini hayırlısıyla al kucağına.ne kadar kaldı?

dersaneler yokmu.gözetmen filan olablirsin.

aa hiç duymadım canım nasıl oluyor ki oCADIARZU

lahanammm vee asuşumm sizlerede teşekkür ediyorummm opuyorumnanaktan
ameliyat gününü yazarım zaten sizede dualarınızı bekliycem bol bol :1hug:

gidip yatağımı toplıyım üstümü değiştireyim öyle geleyim karşınıza böyle pijamayla kalpli kalpliii çok utanıyorummm:kedi: kaydirigubbakcemile3
çatlak yaaa

gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar :Saruboceq:
hadi hayırlısı olsun canım

hmm üşütmüşündür yaa
apandist olsa çıkardı yanee

hayır olsun canım
bende geçende bi gece bi rüya gördüm
bi yerde yangın oluo
sora bi bakıorum babamı çıkartıolar
allam böle nasıl kötü oldum
uyandım kendime gelemedim:S
allah herkesin anne babasına sağlıklı uzun ömürler versin

oyyy ne güzel yazmışın kız

ayy çok özendim
özellikle beraber uyanma kısmına
benim sevgilimde uyandırıo beni ama telefonda
offf ben onu çok özledim yaaaa(((

herkese günaydınlar...

AYY NE COK KONUSTUM SABH SABAH
GIDIMDE BIRAZ CALISAYIM SAAT 10:30 OLMUS BILE
ECCEIMMMMMMM
gunaydın ballı kaymagım ama yagsız:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kpss ye girdim ama malesef yerleşemedim :1no2:
çok isterdim öyle rahat eşimle aynı saatte çıkmak flaan ama işte olmadı...

lahana seni bi yerlere getirsek hani şöle baş bakan falan
bize o olanağı sağlar mısın kız
15 gün yat 15 gün çalış

rica ederim hayatim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…